Sportmaatjes gezocht

Ik weet niet of zo’n topic er al is (heb een hoop pagina’s doorgekeken en niets gevonden) dus sorry als er al zo’n topic bestaat, dan kan deze weg als ik linkje daar heen kan krijgen :slightly_smiling_face:

Maar dus, ik heb zelf altijd het probleem dat ik weinig motivatie heb om in mijn eentje te gaan sporten (Hardlopen, skaten, naar de sportschool gaan) terwijl ik wel meer bezig wil dan ik nu doe (2 uur per week dansen).

Dus ik dacht, laat ik dit topic open om te kijken of er meer mensen zijn die ditzelfde probleem hebben, en misschien in de buurt wonen. En dan kan ook eventueel worden bijgehouden wie waar woont als je zelf nog iemand zoekt enzo ^^

Iig, ik woon in Arnhem momenteel, dus als er iemand uit Arnhem is die ook nog een sportmaatje zoekt xD

Ik zoek ook precies dit!
Woon alleen niet in de buurt van Arnhem :s
Kan ook gewoon elkaar motiveren en ervaringen delen

Hier is wel een topic voor dacht ik.
Ik woon ook niet in Arnhem helaas.

Haha, ik zoek ook een sport maatje!

Maar ik woon in noord holland noord, dus niet echt in de buurt :wink:

Als iedereen die ook een sportmaatje zoekt, zijn plaats er bij zet, kan ik in de beginpost een overzicht bijhouden wie waar woont, dat lijkt me dan handig?

Ik woon vet dichtbij Arnhem! En ik kom ook motivatie te kort… maar wil er deze zomer echt tegenaan gaan! En natuurlijk al eerder…

Aah leuk! Heb je dan ook zin eens af te spreken?

jaa hoor, maar laten we eerst een keertje skype!

Ik zoek iemand die mij wilt motiveren om dagelijks te gaan sporten! Ik doe het nooit elke dag, omdat ik het dan uitstel en het er uiteindelijk niet van komt… Dus ik dacht, het lijkt me fijn om iemand te hebben die me een beetje pusht door later nummers uit te wisselen, bijv. Als je er interesse in hebt, stuur me een note! :bowing_man:

Bedoel je dan om samen mee te gaan sporten? Of die je gewoon een berichtje stuurt om te motiveren? Want als het dat 2e is kan ik het wel voor je doen =D

Ik ben vanaf gisteren begonnen met fitness bij Ebert Drachten.
Ben hier een totale beginneling in en mn vriend en vrienden van hem helpen me.

Liever heb ik een sportmaatje, die kracht en cardio wil doen.

Ebert Drachten, 3 tot 4 keer in de week.

Ik woon ook dichtbij Arnhem en heb ook weinig motivatie om te sporten :slightly_smiling_face:

waar woon jij dan? en hoe oud ben je? als ik vragen mag natuurlijk :x

misschien wel leuk om een lijstje bovenaan bij te houden? en er zijn ook veel fitness whatssapp groepen dus als jullie echt alleen motivatie ofzo willen kunnen jullie misschien daar in gaan?

hoe doe je dat? ik heb een poging gedaan tot gezonder eten alleen ben nu al terug in mijn oude rytme en voor hardlopen heb ik al helemaaaaaaaaaaaaaaal geen motivatie! waar haal je het vandaan :0

Ik zal een lijstje bijhouden, maak ik hem morgen en dan kan iedereen zien of er iemand in de buurt woont ^^

Ik zoek ook een sportmaatje maar ik woon dichtbij Waalwijk(nb), totaal niet bij jullie in de buurt haha.

Daar woon ik ook :wink: wat voor sport doe je/ wil je gaan doen? Ik ben zelf niet echt op zoek omdat ik 5/6 keer in de week sport en mezelf prima kan motiveren, maar je weet nooit :slightly_smiling_face:

Ik zoek iemand in de buurt van boxmeer!

Ik zoek een maatje voor vooral kracht/spiertraining, iemand die hiermee wil beginnen/al even bezig is bij het USC Nijmegen :slightly_smiling_face: