Spijkerjasje zonder mouwen

Ik woon op Curacao en draag dus zomerkleding. Nu wil ik zo’n spijkerjasje zonder mouwen kopen, maar ik weet niet zo goed hoe ik dit moet combineren. Ik zie namelijk veel mensen het dragen op een spijkerbroek en dit vind ik persoonlijk niet zo mooi. Hoe zouden jullie dit combineren op een stoere manier?

Met stoere kledingstukken combineren! Bijvoorbeeld met verwassen shorts, een leren rokje etc.

Wit shirtje met korte mouwen

idd een shirtje met korte mouwen,
of een jumpsuit

gave maxi dress! staat superleuk!

Pastelkleurige korte broek? Of legergroen.

Op een zwart jurkje.

ik zou het eigenlijk combineren met lieflijke kleren, anders zie je er maar eng uit? :s. met een gekleurde broek, bloemetjeskleed, rokje(aansluitend) en dan bikerboots, of een witte top met knalkettin met waw effect (: x

Leuk dat je op Curacao woont!

met een bordeaux rood los shirtje op een zwart shortje?

Ik vind dat eigenlijk bij alles kunnen! Als je van wat stoerdere kleren houdt is het leuk op een grijs shirtje met een zwart shortje (bijvoorbeeld). Ben je wat meer van de ‘lievere’ kleren, dan is het leuk met een pastelkleurig broekje en wit shirt. Ook staat het naar mijn mening leuk over jurkjes of bij een maxi rok.

Je kunt bijvoorbeeld een rode broek erbij aandoen en dan een rode sjaal en een wit shirt met korte mouwen, stoere schoenen eronder en klaar!

Legerprint broek .

Met een gekleurde broek/broek met printje
Jurkje + jasje
Rokje + leuk topje + jasje
:slightly_smiling_face:

op een wit jurkje vind ik het altijd heeel leuk staan!
:flushed: en een wit topje :upside_down_face:

Je kunt het echt op vrijwel alles dragen. Ik heb er zelf ook twee (een uit curacao!) en draag ze in de zomer echt heel vaak. Over elk jurkje, maar ook denim-op-denim. Ov er rokjes, shortjes etc.

Eig overal waar je ook een gewoon spijkerjasje op zou dragen. Als je denim-op-denim wilt doen, zou ik wel voor kleurverschillen in denim kiezen. Bijv een donkere jeans en een licht jasje of juist andersom.

http://www.blendoflife.nl/wp-content/uploads/2012/05/83253-denim-gilet-15euro-bandeau-bikini-5euro-lace-pencil-skirt-11euro-trucker-hat-3euro-original-1331548664.jpg

http://cdn0.chicisimo.com/thumbs/files/2012/06/zara-kids-vestidos-zara-botas~look-index-middle.jpg

http://www.forever21.com/images/model_front/37467425-02.jpg

Tja, waar niet mee inderdaad :slightly_smiling_face:

Ik combineer hem altijd met een legerprint broek of een beetje een zalmkleurige broek met een wit shirtje eronder.