Spijkerjasje & satijnen jasje

Deze twee jasjes hangen al een tijdje in mijn kast, en ik weet niet hoe ik ze moet combineren. Ze zijn allebei vrij kort en komen tot mijn onderste ribben.
Ik draag ze het liefst niet met een simpel strak shirt eronder, omdat ik totaal geen taille heb en deze jasjes dat nogeens versterken.
Heeft iemand een idee hoe ze wel leuk te combineren zijn?

Ze stammen nog uit mijn alternatievere periode, en toen combineerde ik ze altijd met een heel schattig ruffle topje, of een babydoll achtige top. Maar dat gaat me nu iets te ver.

http://i41.tinypic.com/amr02h.jpg

Detail hartjes

http://i40.tinypic.com/2zhqsug.jpg

http://i42.tinypic.com/2jcggti.jpg

Op deze foto zie je de kleur beter

http://i39.tinypic.com/14b0xdw.jpg

Hopelijk weten jullie iets leuks?

allebei leuk met een lang, niet te druk shirt, en dan een nepleren legging eronder. dan alleen geen naaldhakken aandoen, want dan zie je er al gauw sletterig uit;)

Dat spijkerjasje zou ik niet weten eigenlijk, maar ik denk dat die tweede wel leuk staat met een zwart jurkje van tshirtstof en een grijze maillot.

spijkerjasje in de zomer over een wit beetje beachachtig jurkje en lange ketting, vind jasjes met korte mouwen maar raar in de winter.
dat satijnen ding weet ik niet, misschien kijken of iemand de mouwe er voor je af kan halen en dan als giletje over een legergroene, zwarte of witte beetje wijde blouse?