[Speeltopic] The Vampire Diaries: The beginning.

Er zijn nog rollen over!

http://i52.tinypic.com/160y7gi.jpg

Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, proberen de 17-jarige Elena Gilbert en haar 15-jarige broer Jeremy hun leven weer op te pakken. Ze wonen nu bij hun tante Jenna die er het beste van probeert te maken. Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar vrienden gefascineerd door de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore. Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Wat ze niet weet is dat Stefan een vampier is.

Het hoeft niet helemaal precies volgens de serie te gaan, maar wel de verhaallijn blijven volgen.

Meiden.
Elena>> lalalailoveyou
Caroline>> fuckyeah
Bonnie>> Soullesbird
Katherine>> DayXDream
Vicky>> Marleen996
Jenna>> DayXDream

Jongens.
Stefan>> supercatslover
Damon>> Soldsoul
Jeremy>> thedolcevita

Regels.~
-A.u.b in goed Nederlands typen, met aanhalingstekens, punten, zonder smiley’s etc.
-De verhaallijn van de serie volgen.
-Niet schelden.
-Blijf regelmatig schrijven.
-Bij eerste post een foto.

Praattopic/RPG: http://forum.girlscene.nl…ng/list_messages/204045/0

http://i56.tinypic.com/rupvs3.jpg

Elena
Ik beende het veld voor de school over, en keek voelde een paar ogen in mijn rug prikken. Natuurlijk, ik was weken niet naar school gekomen. Ik hief mijn hoofd en streek een pluk haar achter mijn oor. Het gaat goed; ik ben niet meer het treurige meisje met de overleden ouders. Ik ben Elena Gilbert, niks anders dan een vrolijke student.

http://img853.imageshack.us/img853/3774/iansomerhalder3.jpg

Damon
Ik veranderde in het gedaante van een kraai en landde op het dak van de plaatselijke highschool. Ik snoof de verleidelijke mensengeur op die naar me lonkte. Verassend genoeg viel vooral één geur me op, die anders leek dan de anderen. Het voelde goed om terug te zijn in Mystic Falls, dat was één ding wat ik zeker wist. Er waren nog zoveel eindeloze, leuke mogelijkheden om me te voeden met al die onschuldige leerlingen.

http://data.whicdn.com/images/12622729/beautiful-boy-boy-cute-guy-jeremy-Favim.com-116164_large.jpg?1311945910

Jeremy
Ik wandelde in de richting van school met mijn handen nonchalant in mijn zakken gestoken. Bah, school daar had ik echt geen zin in. Na een hele tijd niet meer op school te komen, vond ik het helemaal niks om weer terug te gaan.

Elena
Ik keek even om me heen, maar Bonnie was nergens te zien. Caroline en Matt ook niet. Ik zuchtte even, maar liep toen door naar het gebouw. Ik zou ze vast wel tegenkomen in de les, ofzo.

http://data.whicdn.com/images/9665493/tumblr_ll1or7RY0k1qbnhuno1_500_large.png?1305141754

Caroline
Ik pakte mijn tas en liep zonder jas naar buiten waar de zonnestralen op mijn huid vielen. Ik snoof de heerlijke geur van pas gemaaid gras in en met een glimlach liep ik richting school.

Jeremy
Met een zucht nam ik plaats op een bankje en keek even om me heen. Geen bekende te zien.

Damon
Ik vloog naar beneden en veranderde weer in een mens. Het kon me niet schelen dat mensen mijn identiteit misschien ontdekten, dan ruimde ik ze toch gewoon even op? Ik sprintte met een enorme snelheid naar de achterkant van de school, waar ik een meisje alleen zag staan. Lunch, dacht ik bij mezelf.

Elena
De meeste leerlingen begonnen nu de school in te lopen, maar ik bleef stilstaan toen ik Jeremy zag zitten. Ik kneep mijn ogen samen en beende toen naar hem toe. Je wist maar nooit of je hem kon vertrouwen, sinds de dood van pa en ma was hij verslaafd geraakt. Ik pakte zijn gezicht vast en hief hem omhoog, zodat ik zijn ogen zag, of ze rood en wazig waren. Hij was goed in liegen, dus moest het maar zo.

Jeremy
‘Wat moet je.’ siste ik naar Elena die mijn hoofd omhoog tilde en keek haar kwaad aan.

Katherine
Sluw baande ik me een weg door de schaduwen en keek ik scherp om me heen terwijl ik me focuste op elk levend individu die ik tegen kwam. Mijn ogen bleven gefocust op een blonde tiener die ik voorbij zag “huppelen”. Typisch zo’n levens genieter die zichzelf heel wat vond. Ik likte mijn lippen en grijnsde breed. Behoedzaam keek ik om me heen en flitste ik op het meisje af. Ik hield me verscholen achter het eerste de beste object dat vlakbij haar stond en nam haar bewegingen in me op.

Moet Ashley niet Caroline zijn?

Elena
Ik fronste toen ik zijn gezicht goed bekeek. Zijn ogen waren wat nat, maar ik wist niet zeker of hij nou cocaine gebruikt had, of dat hij gehuild had. ‘Heb je het weer gedaan? En lieg niet tegen me Jeremy.’

Ashley? Whut, ik snap de vraag niet helemaal xd.

Oh haha sorry :’)
Moet nog wennen aan de naam Caroline .

Oh, haha, geeft niet hoor meis <3

Jeremy
‘Nee.’ zei ik en ik sloeg mijn ogen neer. Mijn ogen waren niet nat omdat ik gebruikt had…

Caroline
Ik voelde me bekeken op één of andere manier maar negeerde het gevoel dat mijn lichaam over nam. Ik zette weer een glimlach op en liep stug door terwijl ik nog steeds aandachtig om mij heen keek.

Elena
Ik fronste en liet zijn gezicht los. Als ik die Tyler weer zag, sirieus. Hij was degene die al die rotzooi altijd op zak had. Ik zuchtte en ging naast hem zitten. ‘Sorry, maar het is gewoon dat…’ Laat maar, hij begreep het wel. Hij was letterlijk gebroken, de maanden nadat pa en ma overleden waren, en hij zonderde zich van alles af. Het was verschillelijk om mijn broertje zo te zien, en ik hoopte elke dag dat hij snel afleiding vond. ‘Moet je eigenlijk niet naar les?’

Damon
Ik besloop het meisje van achteren en greep haar binnen een seconde vast. Ik staarde hypnotiserend in haar ogen met de boodschap dat ze stil moest zijn. Eigenlijk kickte ik wel op het wanhopige gegil, maar ik zat nu niet om pottenkijkers verlegen. Ik gooide haar op het gras en kroop bovenop haar, om vervolgens mijn scherpe tanden in haar nek te zetten. Ik zoog al het leven uit haar en genoot van mijn macht.

Jeremy
‘Geen idee.’ mompelde ik. ‘Daar heb ik toch geen zin in…’ Nee, dan zouden mensen gaan vragen waar ik was geweest.