[Speeltopic] NYC The city that never sleeps.

  • Reactie (heb ik zelf) verwijderd omdat mijn reactie te dom voor woorden was -

Hannah
Ik draaide mijn hoofd naar de andere kant om zo de verleiding te weerstaan.De pizza kwam nu wel heel dichtbij. Stiekem keek ik of Caleb nog keek en draaide me weer snel om.

Elisabeth
‘Dan ben ik een volwaardig forensisch onderzoeker,’ lachte ik zachtjes terwijl ik mijn vingers stil op zijn arm liet liggen. ‘Dus met andere woorden, je wil muziekkant worden ?’ vroeg ik met een glimlach terwijl ik mijn hoofd wat naar achteren kantelde zodat ik hem kon aankijken.

Caleb?? Je bedoelt zeker Jason?? xD

Jason
Ze draaide haar hoofd weg. Ik wist nu bijna zeker dat ze toch wel graag de pizzapunt wilde. Ik bleef naar haar kijken en had nog steeds een lach op mijn gezicht. Ze keek heel even naar me, om haar gezicht vervolgens weer om te draaien. ‘Kom op Hannah, je wilt wel.’

Hey, ik moet weg, doeg!

Nathan
‘Wauw,’ zei ik zachtjes. ‘Ja, ik wil mensen inspireren met mijn muziek,’ zei ik met een lach. Ik keek haar even aan en streelde met mijn vingers over haar wang.

Okee, jammer Bernice ):
Tot de volgende keer! :upside_down_face:

Elisabeth
Ik glimlachte. ‘Ik hoop dat je er veel mee gaat bereiken,’ zei ik oprecht terwijl ik glimlachte.

straks maar even antwoorden i guess

Nathan
‘Dankjewel,’ zei ik met een glimlach. Ik wierp even een blik op de klok. Kwart over negen… ‘Liss, heb je ooit geschaatst?’ Met een lach op mijn gezicht keek ik haar vragend aan.

Elisabeth
Ik schudde lachend mijn hoofd. ‘Ooit een keertje geprobeerd en daarna nooit meer,’ bekende ik terwijl ik mijn blik even afwenden en snel een hand door mijn haren haalde.

Nathan
‘Ik kan je wel leren schaatsen! Het is zo leuk!’ stelde ik vrolijk voor. Ze haalde een even een hand door haar haar. Om haar te plagen bracht ik haar haar een beetje in de war. Ik wierp haar een plagende lach.

Elisabeth
‘Raap je me op als ik val ?’ vroeg ik met een klein stemmetje terwijl ik hem met een pruillipje aankeek. ‘Hé,’ protesteerde ik toen hij ijn haren wat in de war deed en gaf een lichte tik op zijn hand. Ik voelde hoe mijn haren alle kanten uitstaken en keek hem met een pruillipje aan.

Nathan
‘Natuurlijk doe ik dat,’ zei ik met een lach. Ik lachte kort en bekeek haar haar even. ‘Wacht, ik doe het wel even goed.’ Ik haalde mijn hand even door haar haren waardoor het nog erger in de war kwam. Ik grinnikte kort.

Sorry Ax, mijn laptop is leeg dus ik moet gaan ):
Alvast welterusten iedereen! :kissing:

Elisabeth
‘Ik ga wenen,’ dreigde ik met een lach terwijl ik zelf mijn haren weer wat in model bracht en keek daarna weer naar de klok die aan de wand hing… ‘Zullen we dan maar eens vertrekken ?’ vroeg ik.

Slaapwel!

Ik ben er nog eventjes :upside_down_face:

Nathan
‘Ach wat ben je toch zielig! Wil je een knuffel?’ Ik hield mijn armen naar voren zodat ze me zou kunnen omhelzen. ‘Is goed! Gaan we lopend, met de fiets of met de auto of…’ Ik keek haar even aan.

En nu ga ik echt, ik moet gaan slapen want ik moet morgen weer om 6.30 opstaan ):
Welterusten! :kissing:

yes you shouldd