[Speeltopic] NYC The city that never sleeps.

Dan doe ik het wel naar de pagina zelf, niet naar de post

Omg Lucy <3 Schotss kegb ad.kfbeaf.kdbf/ef, Aiden, sex on legs mebgfek.agwea

En ik ben even eten, daarna begin ik aan mijn chars

Laat ik eens even mijn 3 chars posten

eet smakelijk!

ahahaha hoi mies.

Naam: Alexis Hunter
Leeftijd: (18t/m23): 21
Karakter: Slim. Dit is wat Alexis als eerst zou zeggen als ze zichzelf zou moeten beschrijven. Veel mensen zouden dat niet van haar zeggen. Ze heeft nu eenmaal een beetje het ‘domme meisje’ uiterlijk. Wat Alexis van huis uit met zich heeft meegekregen is dat je mensen nooit over je heen moet laten lopen. Daarom is ze vaak grofgebekt, zegt wat ze denkt en heeft soms een nogal intimiderende houding. Dit zorgt ervoor dat ze wel eens als een bitch kan overkomen, maar ze weet van zichzelf dat ze dit zo niet bedoeld. Over het algemeen is ze heel open en maakt hierdoor gemakkelijk vrienden. De ouders van Alexis hebben nooit echt een groot deel uitgemaakt van haar leven. Dit is nog steeds het geval. Ze zijn er wel, maar laten weinig van zich horen. Het is dus ook een gevoelig onderwerp voor haar en probeert het onderwerp ouders het liefst te vermijden. Hierdoor is ze toch wel hard geworden, zo zal ze ook nooit huilen in het openbaar. Tenminste, dat probeert ze dan. Als iets haar echt heel erg kwetst laat ze dat zeker wel merken, al zal dat niet altijd met tranen zijn. Ook is Alexis zo een meisje die haar uiterlijk wel erg belangrijk vindt. Het is niet zo een modepopje, make-up hoofdje, maar ze vindt het wel belangrijk om er altijd verzorgd uit te zien, waardoor ze soms wel uren voor de spiegel kan staan. Niet tevreden met haar keuzes etc. Iets wat ook echt bij Alexis hoort zijn dansen en zingen. Vroeger heeft ze altijd op de toneelschool gezeten. Het acteren zelf is totaal vervaagd, maar dansen en zingen blijven haar allergrootste passies. Ze gaat er dan ook niet een dag zonder. Dansen niet altijd het geval, maar ze staat sowieso wel iedere ochtend en avond een liedje of duizend te zingen.
Extra: Doordat haar ouders haar nooit aandacht gaven probeerde ze dit op allerlei verscheidene manieren te krijgen. Dit begon eerst met slechte cijfers, nog gaven haar ouders haar geen aandacht. Daarna met de verkeerde mensen omgaan, waarvan de meeste mensen jongens waren. Ze was ook erg bezig met het verkopen van haar lichaam. Korte rokjes, te kleine, strakke jurkjes, enorme inkijk. Genoeg aandacht kreeg ze zeker wel, maar niet van de mensen die ze wilde: haar ouders. Ze ging steeds maar verder door. Drugs, alcohol, heel veel feestjes. Haar ouders ’s nachts dronken opbellen dat ze haar moesten ophalen. Dit deden ze dan wel, maar het leek net alsof ze dit de normaalste zaak van de wereld vonden, hoe hun dochter met moeite uit haar woorden kwam door overmatig alcoholgebruik. Ze ging zelfs zo ver om elke dag wel een andere jongen mee naar huis te nemen, eerst deed ze dit zo een keer in de zoveel tijd, wanneer ze wist dat haar ouders thuis waren, maar zo langzamerhand werd het een gewoonte. Het ging haar na een tijd niet eens meer om de aandacht van haar ouders die ze wilde hebben. Ze begon het leventje wat ze aan het leiden was echt leuk te vinden. Geen aandacht van haar ouders? Dan maar van de jongens, prima compensatie. Haar cijfers konden haar niets meer schelen, school was toch niet belangrijk. Doen alsof ze naar school ging was toch niet nodig, haar ouders keken toch niet naar haar uit. Op het moment dat ze totaal out was gegaan van alcohol en drugsgebruik en zo in het ziekenhuis terecht kwam wist ze dat dit te ver ging. Dit móést stoppen. Alleen ging dit natuurlijk een stuk moeilijker dan ze had gehoopt. Het ging allemaal in een ontzettend traag proces. Uiteindelijk heeft ze de knop totaal omgezet en is het haar ook echt gelukt dit wereldje totaal van zich af te zetten. Alles is op de een of andere manier helemaal goed met haar gekomen. School heeft ze wel over moeten doen, maar dit had ze er allemaal voor over.
Uiterlijk(beschrijving): Lange donkerbruine lokken, 1.72 lang, grijsgroene ogen, vroeger werd ze gepest omdat ze op jonge leeftijd enorme rondingen had, maar dat is iets waar ze nu alleen maar trots op kan zijn.
Afgeronde school en studie: Ze zit op Juilliard: ‘‘Private conservatory offering programs through the Divisions of Dance, Drama, and Music from its campus at Lincoln Center in New York City.’’ Waar ze zich vooral bezig houdt met muziek (de zangkant) en dansen.

Eventuele baan: Daar denk ik nog even over na.
Hobby’s: Zoals het wel duidelijk is staan zang en dans bij haar op een gedeelde eerste plaats, maar dat is heus niet het enige waar Alexis mee bezig is. Ze vindt het ook heel leuk om uit te gaan (al moet je er wel kunnen dansen), maar een avondje op de bank, met veel snoep en daarna de hele nacht slapen ziet ze eigenlijk ook wel als een hobby.
Eventueel foto van je huis/appartement:

http://luxe.truliablog.com/files/2012/11/madonna-selling-nyc-apartment-2-610x406.jpg

http://www.elikarealestate.com/images/banner3.1.jpg

Ohyeah

Naam: Juliette Holt
Leeftijd: (18t/m23): 20
Karakter: Bitch. Dat staat er met enorme letters op haar voorhoofd geschreven. Het liefst heeft ze helemaal niemand in haar buurt. Negen van de tien keer is ze het toch niet met je eens. Discussiëren kan ze als een van de beste, omdat ze toch niet anders gewend is. Ze stoot mensen snel van zich af, vertrouwt ze niet. De grootste reden dat ze dus ook vaak alleen is. Toch schuilt er wel iets liefs in haar. Ze stelt zich zo alleen op, zodat mensen haar niet meer kunnen kwetsen. Dat gebeurde namelijk haar hele leven door. Diep van binnen schuilt het meest lieve meisje wat je je maar kan bedenken. Medelevend, zorgzaam en ook nog eens een hopeloze romanticus. Het is alleen een kant die ze niet graag van zichzelf wilt laten zien. Ook al weet ze ook wel van zichzelf dat ze zo veel leuker is. Alleen altijd als ze deze kant laat zien wordt er toch weer op haar hart getrapt. Daarom kiest ze ervoor om zich op te stellen als de bitch. Het meisje met een enorme muur om haar hart heen. Als je die weet te doorbreken, dan zal je wel veel voor haar moeten betekenen. Ze zal je ook graag vast blijven willen houden, aangezien ze niet veel vrienden heeft. Als ze eenmaal iemand heeft waar ze echt om geeft – dat hoeft niet eens liefde te zijn, ook gewoon vriendschappelijk – wilt ze die niet meer loslaten. Daar zal ze alleen niet snel aan toegeven. Als die geen bijvoorbeeld weer uit haar leven is, zal ze doen alsof dat haar helemaal niets doet. Ook heeft iemand haar nog nooit zien huilen. Alleen de mensen waar ze dus om geeft en die haar op dat moment boos maken door haar gevoelens te kwetsen. Juist omdat dat haar zwaktepunt is, als iemand haar op een bepaalde manier kwetst wat om haar gevoelens draait, dan breekt ze.

Uiterlijk(beschrijving): Ze is maar 1.67, niet een van de grootste, maar haar lengte zegt eigenlijk niets over haar. Ze heeft een normaal figuur, slank, maar niet slank als modellenslank. Vrouwen moeten volgens haar wel een laagje vet hebben, anders ben je geen vrouw maar een bot. Verder heeft ze halflang stijl blond haar en blauwe ogen.
Afgeronde school en studie: Weet ik nog niet.
Eventuele baan: Assistent-manager van het hoofd van een tijdschrift.
Hobby’s: Ze vindt het heerlijk om te sporten, in de sportschool. Een beetje boksen, om al haar agressie te uiten. Naast het sporten in de sportschool vindt ze het ook geweldig om te paardrijden. Zo een typische meisjessport, want een meisjemeisje is en blijft ze zeker wel. Als ze thuis is vindt ze het heerlijk om op de bank te kruipen met bijvoorbeeld een kopje thee en een goed boek, of lekker een filmpje kijken op de bank. Als ze niet binnen is, dan zit ze het liefst ergens in een café, dan hoeft ze niet aan haar eenzaamheid te denken en kan ze haar droefheid wegdrinken.
Extra: Op jonge leeftijd hebben haar ouders haar weggedaan. Haar ouders waren namelijk drugsverslaafden, die hun geld liever uitgaven aan drugs dan aan de verzorging van niet alleen hun zelf, maar ook hun kind. Het was niet dat ze haar niet wilden, maar ze konden het gewoon niet aan. Aangezien ze zo verslaafd waren, wisten ze niet beter. Geld hadden ze niet om haar te verzorgen. Daarom is ze verhuist naar Amerika, New York City. Oorspronkelijk is ze Australisch. Daar heeft ze haar eerste paar jaar (tot zo ongeveer haar vijfde/zesde) geleefd. New York was zo iets anders, zo groot. Ze was gewend om in een of andere achterbuurt te leven, bij de buren te eten en had mazzel met nieuwe kleding een keer in de maand. Om nu in zo een luxe te leven vond ze eigenlijk maar gek. Hoe ouder ze werd hoe beter ze het begon te missen. Veel van haar ouders weet ze niet. Haar oom en tante wilden nooit over ze vertellen, het enige wat ze weet is dat het drugsverslaafden zijn die de druk niet aankonden, die haar niet konden verzorgen. Dit is al reden nummer een waarom ze het moeilijk vindt om mensen te accepteren of in haar leven te houden. Haar ouders hielden niet eens genoeg van haar. Zo ziet ze dat allemaal. Ze weet niet beter dan slecht over ze te denken, omdat ze ze niet heel goed kent. Alleen de slechte kant. Alleen als een meisje van vijf had ze nooit echt begrepen waarom haar ouders zo raar waren. Met weinig kennis die ze dus heeft is ze zelf tot deze conclusie gekomen. Als ze jaren later (rond haar zestiende) dan ook verstoten wordt door haar oom en tante is het al helemaal teveel geworden. Gelukkig heeft ze dan een vriend waar ze bij kan wonen. Een jongen van zes jaar ouder (wat hem dus 22 maakt). Ze weet natuurlijk dat meisjes van haar leeftijd niet met zulke jongens horen om te gaan. Al helemaal niet met zulke foute jongens. Het was een jongen die ze had leren kennen in een bar, het was een gitarist in een bandje, die natuurlijk de mooiste praatjes had waar ze als een blok voor viel. Zij was zijn ‘prinsesje, oogappeltje, het beste wat hem ooit was overkomen’. Eenmaal in zijn huis kwam ze erachter wat voor slechte jongen het eigenlijk was. Het liefst snoof hij elke avond zoveel mogelijk grammetjes witte poeder weg, of slikte aardig wat pillen. ’s Nachts kwam hij laveloos thuis, dan kon hij niet van haar afblijven en wilde hij maar een ding: seks. Ze vond het maar verschrikkelijk. Sowieso dat hij drugs gebruikte was een enorm minpunt voor haar, ze had al een slecht voorbeeld van mensen die drugs gebruikte en dan was het nu nog haar eigen vriendje ook. Toch maakte liefde blind, te blind, dat ze ook maar alles toeliet. Vaak genoeg vond ze ook weer lingerie wat niet tot haar behoorde door het huis, maar wilde ze er niet aan toegeven. Ze wilde niet geloven dat er daadwerkelijk andere vrouwen in dit huis kwamen. Tot dat ze op een middag thuis kwam en haar vriend met een wildvreemde vrouw op de bank aantrof. Dit was voor haar toch wel echt de max. Ze was hier totaal van gebroken en had geen plaats meer om te gaan. Haar vriendinnen had ze totaal afgestoten, omdat haar vriend altijd voor haar op nummer een had gestaan. Wat achteraf ontzettend dom was aangezien hij er bijna nooit was. Ze had dan ook enorm veel mazzel dat een van de vrienden van haar vriend haar wel tijdelijk kon opvangen, tot ze wat voor zichzelf had gevonden. Ze moest dan ook snel een baantje vinden, maar aan het bijbaantje in de burgerbar had ze niet genoeg, dus moest ze opzoek naar meer. Zo heeft ze uiteindelijk stage kunnen lopen bij een tijdschrift. De hardheid die ze in zich had sprak hen wel aan. Dat moest je hebben in het modewereldje. Die was keihard. Daar konden ze geen huilende tuthola’s gebruiken. Dat was tijdverspilling. Op deze manier heeft ze zo haar eigen appartement kunnen veroorloven. Nu ze op zichzelf woont weet ze door wat voor gekte ze allemaal is doorgaan en weet ook dat ze hierdoor ontzettend veel moeite heeft mensen in haar eenzame wereldje te laten.
Eventueel foto van je huis/appartement: -

Dat is toch die meid uit pitch perfect?
Ben nu echt eten

Ja klopt!

Helaas heeft deze rot laptop het weer begeven voor girlscene, deze site doet t nooit op dit klote ding dus lukt t nu niet m’n 3e en laatste char te posten

Nou ja de naam staat on de beginpost! Komt wel goed Xar :slightly_smiling_face:

Eetse Luce <3

Okeee ik heb mijn fc gevonden! :slightly_smiling_face:

Amanda Bynes, denk niet dat die al bezet is?

Ik ga even typen

Woeh, coole personages.
Mag ik ook een meisje en jongen ?
Als meisje reserveer ik Mila Kunis als fc als dat nog kan c:

ik zit te denken aan Nino ook hier zetten maar dan is heel de Xara clue er niet dus dat wordt lastig ;p

Ja ik vind het prima hoor Saar! :slightly_smiling_face: & Vic is prima!

WARNING, lichte gifspam (:

Naam: Olivia Huntington-Whiteley
Nationaliteit: Brits, beide ouders zijn Brits, maar toevallig beide naar California verhuisd en hebben elkaar daar ontmoet. Haar naam wordt dan ook op z’n Engels uitgesproken en haar stem is ontzettend posh (nette, bekakte versie).
Leeftijd: 19

Karakter: Olivia is ontzettend
vriendelijk, open naar iedereen toe en doet eigenlijk geen vlieg kwaad. Zo is
ze namelijk ook door haar ouders opgegroeid. Wat je geeft zul je krijgen. Haar
moeder is eigenlijk altijd een soort van hippie geweest, love, peace, al dat
soort dingen. De strenge kant van haar vader heeft haar dan weer opgegroeid met
bepaalde normen en waarden. Olivia accepteert dus iedereen zoals hij of zij is.
Al ben je een junk, asociaal, zie je er niet uit, of juist de enorme bitch. Ze
weet dat achter iedere persoonlijkheid stiekem wel een goed persoon schuilt. Ze
ziet het meer als een masker, zo beschermen mensen zichzelf. Bang om gekwetst
te worden in deze harde wereld. Ja, een echte uitspraak van haar moeder. Nu
klinkt ze als het perfecte meisje, maar dat is ze zeker niet. Na een tijdje
moest ze ook hard worden. Aangezien Olivia in het modellenwereldje zit en dat
zeker geen pleziertje is moest ze leren de knop om te zetten. Vaak beseffen
mensen niet hoe zwaar die wereld is. Niet alleen de casters zelf, maar ook de
modellen. De enorme concurrentie en ga zo maar door. Je moet daar een bitch
zijn om ze niet over je heen te laten lopen. Waar ze af en toe wel aardig veel
moeite mee heeft.
Uiterlijk(beschrijving): Olivia is precies 1.75 lang, heeft blauw/grijze ogen,
donkerblond half lang golvend haar, een bijzonder hoofdje met hele volle lippen
(overigens haar grote trots). Verder heeft ze een slanke, richting de dunne
bouw, waar ze niet heel tevreden mee is. Ze wilt juist wat meer vrouwelijke
vormen, maar dat mag natuurlijk niet.
Afgeronde school en studie: Ze heeft
haar school nooit afgemaakt.
Eventuele baan: Model

Hobby’s: Doordat ze in California is opgegroeid leefde ze het typische
leventje. Lekker surfen, zonnen en eigenlijk alleen maar genieten. Zo af en toe
een dagje winkeltje in, winkeltje uit en dan op het terras frozen yoghurt met
vriendinnen eten. Heel typisch, heel standaard, maar dat vind ze toch heerlijk
om te doen. Haar nummer één prioriteit is natuurlijk werken. Hoe hard het
wereldje ook kan zijn vind ze het heerlijk om te doen. Het moment dat ze voor
de camera staat voelt ze zich vrij en gelukkig. En extra trots als het
eindresultaat mooi is geworden.
Extra: Olivia is dus opgegroeid in California, door een hippie moeder en een
strenge zakenman vader. Haar ouders waren wel heel vrij, ze mocht best veel,
aangezien ze toch een bepaald vertrouwen bij hun had liggen. Haar ouders wisten
hoe Olivia in elkaar zat. ‘Als je het gaat verbieden, dan gaan ze het toch wel
stiekem doen.’ En ook al werd het niet verboden deed ze het toch wel stiekem.
Ja, achter dat perfecte meisje schuilt zeker wel een kleine rebel. Bij wie was
dat nou niet zo? Welke tiener wilde niet al op haar zestiende de hele nacht en
ochtend lang doorfeesten, of rookte stiekem sigaretjes in de tuin? Ook dat had
Olivia allemaal meegemaakt. Op een van haar typische winkeldagen, op het
terrasje met dus een frozen yoghurt werd ze op haar zestiende gescout. In eerste instantie moest ze er een beetje om
lachen. Nooit had ze erover nagedacht om ook maar iets in die richting te doen.
Ze zag zichzelf meer iets met kinderen doen, ze surfles geven, of juist voor
een kleuterklas staan, dat soort dingen. Ze had er sowieso nooit echt over
nagedacht, omdat ze vroeger werd gepest door haar aparte, ook wel aliën hoofd
genoemd. Toch twijfelde ze er geen seconde over. Waarom niet? Proberen kon toch
altijd? En als het niets werd had ze het geprobeerd en kon ze er geen spijt van
krijgen en lekker kleuterjuf worden. Haar ouders steunden haar dan ook meteen
en op haar zestiende verhuisde ze dus naar New York City. Eerst woonde ze in zo
een modellenflat, maar op haar achttiende gunden haar ouders haar iets nieuws.
Haar ouders waren natuurlijk ontzettend trots op haar. Hoe ze hun lieve
onschuldige dochter in tijdschriften zagen, soms zelfs op de zij of achterkant
van een bus, bushokjes zelfs! Daarnaast was achttien een zeer mooie leeftijd en
vonden ze haar ook volwassen genoeg voor haar eigen appartement. Olivia is inmiddels
hartstikke blij met het leven wat ze leeft en zou het voor geen goud willen
wisselen. Hoe haar droom ooit was om kleuterjuf te worden is dat totaal
veranderd. Haar leven draait alleen nog maar om werken, werken, werken. De top
bereiken, dat is haar droom. En dat gaat zeker wel de goede kant op.

De tekst doet wel quite raar, maar goed

Tralala

Ik twijfel of ik mee wil doen. Hmmm (dramatisch Taylor Swift ‘TROUBLE TROUBLE TROUBLE’ op de achtergrond)