[Speeltopic] NYC The city that never sleeps.

[i]
Geen stad in de wereld heeft zoveel verscheidenheid aan restaurants en hotels, met een enorm cultureel aanbod en winkels in overvloed bij de kleurrijke bevolking. Dit begint allemaal bij een ding: bij jou. Je zult leuke dingen kunnen ervaren, je zult met je karakter door dompers en slechte tijden heen kunnen gaan, maar je zult altijd met beide voeten op de grond blijven staan. Of stijgt de honger naar macht en herkenning te hoog naar hun hoofd bij deze magische aantrekkingskracht dat hun in zijn greep neemt? Er wordt genoten, er wordt gedanst er worden dromen waargemaakt waar velen niet over durven te denken.

Een groep jongvolwassenen heeft een privilege om in deze mooie, grote stad te wonen. Aan hun de keuze om hun dromen realiteit te maken. Lukt het ze? Of raken ze totaal misleidt door het leventje in New York City? Gaan ze ervoor om zichzelf hier groot te maken, of duiken ze liever het nachtleven in? [/i]

Wil je meedoen? Vul dan het onderstaande lijstje in.
Naam:
Leeftijd: (18t/m23):
Karakter:
Uiterlijk(beschrijving):
Afgeronde school en studie:
Eventuele baan:
Hobby’s:
Extra:
Eventueel foto van je huis/appartement:

Natuurlijk mag je alles wat je extra wilt vermelden erbij zetten!

Personages:
Meisjes:
-Maddi Caroline Forbes; Devastation.

Mila Elizabeth Evans
Jongens:

Als je al een personage had op WFF plaats hem dan even opnieuw, zodra hij er weer staat zet ik hem ertussen!

Regels:

  • De standaard regels van het forum
  • 16+ mag, 18+ is niet toegestaan. Beschrijf je gevechten en bed scènes dus niet tot in ieder detail
  • We schrijven in 1e persoon verleden tijd.
  • Voor dat je een personage dropt in het topic wel even hieronder vermelden!
  • Je speelt niet voor een ander, alleen voor jezelf. Tenzij je overlegt natuurlijk.

Als je de oude reacties wilt lezen kijk dan even hier.

mag ik een meisje? :slightly_smiling_face:

‘ She’s just a loving, caring, strong, selfish, sentimental, seductive survivalist. She’s just complicated.
Naam: Valerie Thomson:
Leeftijd: 20
Karakter: Valerie leeft in een harnas, in haar eigen lichaam. Dit harnas is versterkt op allerlei verschillende manieren die ze door de jaren heen heeft ontdekt. Ontkenning, angst, overleven. Het zijn verschillende dingen die Valerie tot Valerie maken. De pijn die ze gekend heeft, de vrienden die ze gehad heeft en de vijanden die ze ontvlucht is. Valerie probeert zichzelf altijd hard op te stellen, en dit lukt haar ook altijd. Mensen van buitenaf zien haar altijd als het ruwe meisje, het meisje die niet bang is om haar mond open te trekken wanneer het er op aankomt. Valerie kan prima met verdriet om gaan, maar dat is ook geen verassing als je hoort wat ze meegemaakt heeft. Ze is op een punt in haar elven gekomen dat wraak niet alles meer voor haar betekend, het heeft namelijk ooit alles van haar afgenomen. Al s je haar iets in de weg legt zal ze je echt wel duidelijk maken dat je fout bezig bent, maar ze zal pas stappen ondernemen als het echt te erg word. Valerie is na alles een meisje die onwijs van haar leven probeert te genieten, zonder gekwetst te worden. Ze weet dat dit niet altijd kan maar oké. Ze kan in ieder geval erg impulsief uit de hoek komen, ze is onvoorspelbaar en zal iedereens leven op hol kunnen brengen. Als ze dat wil.
Uiterlijk: Valerie is niet het langste meisje dat je kent. Met haar 1.68 meter en haar tengere postuur van 55 kg is ze erg dun. Wel heeft ze onwijs uitgesproken vrouwelijke kenmerken die veel jongens kunnen waarderen. Ze is een aantrekkelijk meisje doordat ze gewoon simpelweg een mooi fijn gezicht heeft, sterke wenkbrauwen, lippen en sprekende ogen. Haar lange bruine, vaak krullende haren zijn als een omhulsel. Een kers op de taart. Valerie is goed in het beheersen van haar lichaam en kent vele klanken en gelaatsuitdrukkingen om mensen mee te verassen.
Afgeronde school en studie: Havo + HBO international lifestyle studies.
Eventuele baan: Valerie werkt als lifestyle professional bij een van de bekendste glossy’s van New York. Ze krijgt opdrachten thuis gestuurd waar ze dingen over uit moet zoeken en dit doet ze dan ook vanuit haar eigen appartementje.
Foto appartement:

Geschiedenis: Als vijftien jarig meisje raakte Valerie in contact met een leuke jongen,Noah. Ze werd smoor verliefd en is na een relatie van enkele maanden met hem het bed in gedoken. Ze werd zwanger van hem. Haar ouders kwamen haar achter, ze waren er kapot van. Haar onwijs lieve moeder heeft er alles aan gedaan om haar vader tegen te houden. Maar het ging niet meer, hij was zo ontzettend kwaad op haar en dwong haar om abortus te plegen. Dit heeft ze moeten doen, zonder dat ze ooit een echo heeft kunnen maken. Dit gebeurde allemaal toen ze net zestien geworden was. Ze kon haar vader niet haten , hoe hard ze het ook wou. Ze heeft haar moeder gesmeekt om meer over haar kindje te weten mogen komen, dat was namelijk nog mogelijk. Alles tevergeefs. Valerie pleegde abortus toen ze zestien was en hiermee verloor ze ook Noah, die heel anders tegen dit ‘foutje’ aankeek. Hij was achttien en had wel degelijk van Valerie gehouden. Hij was woedend en besloot om haar leven een hel te maken. Als Valerie voor hem zou vluchten, of abortus zou plegen… Dit heeft ze dus gedaan en hij nam wraak. Hij maakte haar hele leven kapot, beginnend bij haar ouders en haar zusje. Hij heeft ervoor gezorgd dat Valerie’s zusje naar een gesticht werd gebracht. Omdat ze thuis niet goed zou functioneren. Valerie wist dit en stopte meteen met vluchten. Ze kwam terug naar haar huis maar het was te laat, ze zag hoe haar zusje mee gesleept werd. Door haar stomme zetten. - Waar ze weliswaar niets aan had kunnen veranderen. Ondanks dat haar vader degene was die de abortus dwong hebben haar ouders haar altijd verweten wat er met haar zusje gebeurt was.

Ze is na deze tragische gebeurtenis verder gevlucht met één doel. Overleven. Noah en zijn vrienden mochten haar nooit ontdekken. Dat is ook nooit meer gebeurd. Valerie heeft alleen, op verschillende plekken in Nederland ondergedoken voor deze groep. Werd verliefd, kreeg ruzie, werd weer gekwetst en ging verder. Dit tot enkele malen toe. Op haar achttiende verhuisde ze naar New York, waar ze nu nog steeds leeft. Ze is nu wie ze is. Egoïstisch. Ze heeft geleert wat het is om te moeten overleven en alles kwijt te raken, dit heeft haar de harde persoon gemaakt die ze de dag van vandaag is. Haar vriendinnen hebben soms gedacht dat het beter was om de hoop op te geven, denken dat Valerie voorgoed weg was. Maar toen Valerie brak en ze na lange tijd weer tranen liet zien veranderde alles. Ze hebben het hart in Valerie terug gevonden.
‘ The worst feeling is the moment you realized that you haven’t only losed your loved ones. You’ve lost yourself.’

Hobby’s: Op stap gaan, thuis hangen, winkelen, koken, zingen, keyboard spelen en kickboks. De sport die haar sterkte en kracht gegeven heeft.
Extra: Valerie is geen psychopaat. In tegendeel zelfs. Ze is er alleen op gebrand om te overleven, en heeft zichzelf zo enorm sterk zien worden door alles wat ze heeft doorstaan. Ze is getraumatiseerd geweest, maar hier is ze overheen. Na gesprekken met psychologen heeft ze het af kunnen sluiten en zijn er nog maar bepaalde momenten dat ze het erg lastig heeft. Ze is door gegaan met haar leven. Ze is alleen erg ingewikkeld. Je leert haar vanzelf wel kennen. Haar verleden zal haar bij iedere keuze die ze maakt anders beïnvloeden.

  • Overbodige gifjes:

Naam: Fenna Forwood
Leeftijd: (18t/m23): 21
Karakter: Fenna is een zachtaardig, lief meisje. Ze wil dat iedereen haar aardig vind en zal dan ook niet snel haar mond open trekken als ze een slecht woord naar haar hoofd krijgt. Ze is snel bang wat mensen van haar vinden, of dat ze haar iets aan zullen doen en komt daarom alleen voor zichzelf op tegen de mensen waar ze niet bang voor is. Fenna is een control-freak, ze wil altijd alles geregeld hebben anders word ze gek. Ze is vaak opgewekt en vrolijk en heeft bijna altijd een glimlach op haar gezicht, maar achter haar mooie ogen schuilt een gebroken meisje die met veel pijn en verdriet heeft moeten dealen. Er zijn dagen dat ze haar lach gewoon niet op kan brengen en dan is ze erg stil of juist ’ in a mood. ’ Fenna is erg snel gekwetst en sommige mensen noemen haar dan ook een dramaqueen, ze maakt zich zo druk om wat andere mensen van haar vinden dat ze veel dingen maar niet doet. Dit komt omdat ze op de basisschool vaak buiten gesloten werd, en rare bijnamen naar haar hoofd geslingerd kreeg. Ze kan een grote mond hebben tegenover haar vrienden over andere, maar toch is ze altijd bang voor ruzie en haat. Eigenlijk is Fenna een moeilijk te beschrijven meisje en zal iedereen haar anders beoordelen. Ze doet alles voor haar vrienden en dat geluk gaat dan ook voor het hare.

Uiterlijk(beschrijving): Een slank meisje van 1 meter 71 lang. Halflange blonde haren die van nature krullen, maar vaak stijlt ze haar haar. Een smal gezichtje met sprekende ogen en redelijk ronde wangen. Al met al is Fenna een aantrekkelijk en goed verzorgt meisje.
Afgeronde school en studie: Fenna heeft haar vwo diploma gehaald en is toen pedagogiek gaan studeren. Ze vond deze studie lastig, aangezien ze met dingen te maken kreeg die ze zelf meegemaakt had. Zoals ruzie thuis, kinderen die gepest worden en onzekere meiden of jongens met faalangst. Doordat ze alles zelf meegemaakt had kon ze de kinderen goeden tips geven en word ze nu ze bij een instelling van jeugdzorg gezien als een goede, sterke vrouw. Veel mensen weten daar dat ze zelf nog steeds niet overal over heen is, maar de kinderen daar ze mee werkt merken er niets van.
Eventuele baan: Begeleider bij jeugdzorg.
Hobby’s: Muziek luisteren, keyboard spelen, bank hangen met vriendinnen en winkelen.
Extra: Fenna is opgegroeid in een liefdevol gezin, tenminste… haar ouders hielden onwijs veel van haar maar toch had ze vaak ruzie. Op straat durfde ze haar mond niet open te trekken maar tegen haar ouders deed ze dit wel. Hier kregen haar ouders zelf spanningen door en was er vaak ruzie thuis. Fenna kreeg te horen dat ze nutteloos was, en het andere moment was alles weer goed. Ze heeft op jonge leeftijd haar opa en oma verloren, haar hond en haar beide ouders waren ernstig ziek. Ondanks dat ze niet gelukkig was als klein meisje probeert ze nu haar leven weer op te pakken. Ze ziet nog steeds het goede in mensen en dit zorgt er wel voor dat ze snel gekwetst is. Ze geeft iedereen een tweede kans en heeft snel mensen lief.

Eventueel foto van je huis/appartement:

Heee bo mag ik meedoen? :slightly_smiling_face:

Naam: Justin Stevenson
Leeftijd: (18t/m23): 22

Karakter: Justin is de jongen die je vroeger overal bij zou helpen, de leuke jongen met een vlotte babbel die graag tegen alles en iedereen zijn mond opentrok en dan ook vaak met groepjes vrienden afsprak om leuke dingen te gaan doen. Het gezelschapsdier die altijd wel in was voor een feestje, een etentje of bijvoorbeeld een film in de bioscoop. Hij is erg goed vergevingsgezind tot op zekere hoogte toe en probeert uiteindelijk toch het goede in mensen te zien door ze altijd in het begin het voordeel van het twijfel te geven en met moeite probeert hij om mensen niet op het eerste gezicht te oordelen. Justin is erg loyaal en een goede luisteraar naar mensen toe en probeert dan ook mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken zo goed als het hem lukt. Hij houd van mensen met humor en heeft zelf ook op alle vlakken wel wat weg, vooral het droge, maar hij zal vaak om een grap lachen. Het is een jongen die je in een eerste blik niet kunt beoordelen, je zult er achter komen dat hij een groot hart heeft en onwijs lief kan zijn naar iedereen toe als je hem daar de kans voor geeft.

Uiterlijk(beschrijving): Justin is met zijn 1.78 een redelijk lange kerel. Door het trainen in boksen is hij goed gebouwd en heeft hij behoorlijk wat spieren, zo ook een sixpack. Hij heeft halflang haar in een redelijk donker bruine kleur en stevig gezette wenkbrauwen. Zijn gezichtsvorm is apart en iedereen zal deze anders beschrijving, het enige wat er niet onder valt is rond. Justin verzorgt zichzelf goed en loopt ook in leuke kleding rond, al met al is hij een erg charmante jongen die goed in de smaak valt bij de meiden. Wat hij zelf niet altijd door heeft.

Afgeronde school en studie: Justin heeft zijn havo diploma gehaald zonder te blijven zitten en met redelijke cijfers. Hierna is hij de opleiding fysiotherapie gaan doen samen met een goede vriend uit zijn oude klas. Hij wist zeker dat hij het zou gaan halen en samen met zijn vriend een eigen praktijk op zou starten speciaal voor sporters. Met hoge verwachtingen begon hij aan de studie en hij vond het erg goed gaan, hij viel in de smaak bij de leraren die zijn talent zagen en hij rondde de opleiding succesvol af. Helaas werd zijn vriend weg gestuurd wegens gebrek aan verschillende factoren en stond Justin er alleen voor. Hij kreeg hulp van zijn vader met het oprichten van een praktijk, zijn vader was namelijk succesvol zakenman. Helaas kwam er een tegenslag die niemand overzien had, zijn vader bleek gefraudeerd te hebben en na een hele ophef sprak het hele bedrijfsleven schande van hem. Justin was zo teleurgesteld in hem en wilde geen hulp meer, hierdoor mislukte zijn plan voor een eigen praktijk en toen zijn opa overleed kreeg hij al het geld omdat zijn opa het meer aan Justin gunde dan aan zijn eigen zoon. Justin hoeft niet te werken op dit moment omdat hij genoeg geld heeft en zijn moeder hem elke maand geld op zijn rekening stort vanuit Nederland. Justin klinkt dus misschien verwent, maar hij weet zelf wel beter, hij had liever voor zijn geld gewerkt en zijn vader kunnen blijven vertrouwen. Hij verloor het vertrouwen in de mensheid ook mede door dit voorval, want zijn vader was zijn grote voorbeeld.
Eventuele baan: Nee, zoals hierboven te zien heeft hij geld geërfd en stort zijn moeder hem iedere maand geld toe.

Hobby’s: Justin heeft een lange tijd op boksen gezeten maar hier is hij mee gestopt op het moment dat hij naar New York verhuisde, hij is nog steeds into sport en kijkt dan ook graag wedstrijden op tv of in een stadion. Het is niet dat Justin een normale, standaard jongen is want hij vind het ook onwijs leuk om zich met van alles en nog wat bezig te houden. Als er een aparte gebeurtenis in de stad is zal hij hem bezoeken want hij wil van iedere taart wel een hapje proeven.

Extra: Op zijn 16e leerde hij een meisje kennen, Juliette. Hij zag meteen dat ze een onwijs aardig meisje was, terwijl andere dat misschien niet dachten. Een tijd lang had hij contact met haar en praatte ze regelmatig. Na een tijdje gingen ze afspreken en kwam Justin er achter dat hij haar misschien wel meer dan leuk vond als een vriendin, ze kregen een soort van flirt-relatie en nadat ze uit gingen zoeken of ze elkaar leuk vonden kwam er een ja uit. Justin ging er wel voor maar Juliette vond achteraf toch dat Justin te weinig tijd voor hem had en hier ontstonden ruzie’s door. Justin besloot dat het beter was om gewoon vrienden te blijven, omdat ze misschien toch niet zo goed bij elkaar pasten als verwacht. Hij zei tegen haar dat hij haar wel leuk vond maar niet op die manier die ze verwacht hadden. Hij heeft haar na deze dag nooit meer echt gesproken, alleen als ze elkaar tegen kwamen een korte ’ Hé ’ of op feestjes, in andere gebouwen als ze bij elkaar waren. Justin is op dit moment snel wantrouwig door het voorval met zijn vader en ook met Juliette, hij kan dus snel wantrouwend of jaloers uit de hoek komen terwijl hij zo eigenlijk helemaal niet was.

Eventueel foto van je huis/appartement:

Foto’s van zijn appartement hier: http://www.onefinestay.com/new-york/barrow-street-2/images/?ref=moreimages

Tuurlijk! Moet wel even zeggen welke FC want die zijn natuurlijk al paar in gebruik door WFF

“People think I’m unstable. But I tell you, others are ten times worse.”

Algemene Informatie

Volledige naam: Danny Barker
Geslacht: Mannelijk.
Leeftijd: 21
Woonplaats: New York – Winchester in het verleden.
Nationaliteit: Brits, Groot-Brittannië.

Uiterlijk:

Dannie heeft een normale lengte, is normaal gespierd en heeft een porselein bleke huid. Zijn kaaklijn is zogezegd perfect gevormd, hij heeft zalmroze lippen, fel blauwe ogen - zij zijn hetgeen wat vaak de aandacht trekt bij anderen - en hij heeft donkerbruin tot zwart haar. Vaak heeft hij lichte stoppels op zijn kin - hangt er maar net af of hij die ochtend de tijd heeft genomen zich te scheren.
Stemgeluid: Kalm, soms mompelend, maar zodra hij kwaad wordt rauw en brullend. Hij heeft een sterk Brits accent.

Karakter:

Danny is vaag. Laten we daar maar gewoon bij beginnen. Wanneer je hem te vriend hebt is hij geweldig, behulpzaam, vriendelijk, gezellig, maar wanneer hij je niet mag zal hij zeker niet de moeite nemen om alsnog aardig over te komen. Gezien Danny een alcohol- en drugsverslaafde is is hij vaak- of heel erg aanwezig, of heel erg afwezig. Zo kan hij bijvoorbeeld ook heel erg vrolijk zijn, of heel erg down/agressief. Agressief vooral, gezien hij vaak nogal een kort lontje heeft. Hij is erg brutaal en meld vaak per direct wat hij wil of niet - hij is dus erg commanderend. Verder is hij ook een enorme flirt, en kijkt hij niet zo nauw naar het uiterlijk wanneer hij gedronken heeft of high is. Hij zal zich dan vrijwillig aan het setje samen voegen, en vind het niets erg om bijvoorbeeld friends with benefits te zijn. Echter, wanneer hij officieel een meisje heeft zet hij de anderen wel opzij voor haar - tenzij het echt niet meezit. Hij is sowieso iemand die dan alles aan zijn meisje zou geven - al moet je dan niet raar op staan te kijken als dat is gejat.

Extra:

Danny hoorde een zeer leerzame student te zijn. Hij zat in het verleden op de dure, prestigieuze privé school Winchester College, en volgde een zeer hoge opleiding waarmee hij later gemakkelijk rechten kon zijn gaan studeren - bijvoorbeeld. Echter maakte hij die opleiding nooit af en verliet hij de school zonder enige opleiding - wat kwam doordat hij teveel spijbelde, een rebel was en daardoor onenigheid kreeg met de directeur van de school. Na zijn opleiding was hij bondig naar Londen verhuist - op kamers - om daar voor werk te zoeken, alleen kwam hij daar alleen maar in aanmerking met drank en drugs. Zonder inkomsten of opleiding leidde hij daar een fijn leventje, en gezien zijn ouders veel geld hebben werd dat allemaal maar betaald. Nu vonden zijn ouders het echter genoeg en hebben ze Danny gedwongen naar New York te gaan om daar weer overnieuw te beginnen. Ze eisen dat hij daar werk gaat zoeken of een goede opleiding gaat volgen. Echter heeft Danny die nog niet gevonden en leidt hij nog altijd zijn fijne leventje. Desondanks zal dat niet lang meer duren, want langzamerhand storten zijn ouders als maar minder geld op zijn rekening en begint hij al aardig in het rood te staan - gezien hij drugs en alcohol blijft kopen, gebruiken en dealen, en hij de betalingen van vrienden en kennissen als maar uitstelt gezien hij anders niet meer door kan komen. Het geluk heeft hij echter wel dat zijn ouders zijn dure appartement blijven betalen. Anders had hij al lang op straat gestaan. De enige reden dat zijn ouders het appartement nog betalen is dan ook omdat zijn drie jaar jongere zusje bij hem woont, Amber.

Desondanks de band tussen Danny en Amber om te snijden is – ze hebben een haat-liefde verhouding, zoals dat vaak zo is in gezinnen – is er ook iets heel vreemds tussen de twee gaande. Ze mogen elkaar misschien wel niet, maar in plaats van zoals sommige friends with benefits te zijn met anderen, zijn zij dus brother and sister with benefits. Tussen hun ruzies door hebben ze beide wel eens zo hun behoeftes, hun emotionele breakdowns en andere afreageersels. Vooral wanneer ze hebben gedronken, hebben gerookt of iets hebben ingenomen komt. De ouders hebben geen idee van de geheime relatie tussen de twee. De incest die de rijke familie als het ware ten schande zou maken is echter ook bedoeld geheim te blijven. Als dat ooi gepubliceerd zou worden, zouden ze hoogstwaarschijnlijk worden gewurgd door hun vader en hun moeder zou er in blijven. Echter zijn ze totaal niet opgepast, en vinden ze het allemaal wel best. Ze hebben het toch nooit door.

“These kids. They hate them. They need a prick. Just fuck off-”

Afgeronde school/studie: Geen, gezien hij is gestopt met zijn opleiding op Winchester College in zijn examenjaar.
Eventuele baan: Ondanks zijn ouders hem dwongen een baan te nemen heeft hij die nog niet - al ziet hij drugs en wapens dealen als zijn baan.

Hobby’s: Chillen, uitgaan, drinken, feesten, muziek luisteren, roken (ja, dat ziet hij als zijn hobby), kickboksen, thuis hangen, slapen.

Foto’s appartement:

Hier staan meer foto’s: KLIK

Nog wat overbodige gifs en pics:

Taadaa!

nouja, als het mag komt ze vanavond er wel op :slightly_smiling_face:

Tuurlijk Liesbeth! Wie had je als FC?

weet ik nog niet, haha! Ben nu even weg, geld ook voor la vita e bella. Tot vanavond!

Doeg! <3

Mag ik een meisje eigenlijk? Want ik heb echt een leuke fc, vind ik althans, in mijn hoofd!

Naam: Amber Eleanor Barker (Op z’n Brits)
Leeftijd: 18
FC: Amber Heard
Geboorteplaats: Winchester
Nationaliteit: Brits, Groot-Brittannië.

Innerlijk: Amber is mooi, intelligent, gebruikt onwijs veel sarcasme, is sterker dan ze lijkt, kan erg hatelijk zijn als ze het op een bepaalde persoon gemunt heeft, is niet bang om haart mening uit te spreken- en dat weet ze. En daar maakt de dan ook onbeschaamd gebruik van. Over het algemeen geeft Amber helemaal niet zoveel om haar medemens. Ze laat alles maar gebeuren en ziet wel wat er van haar terecht komt. De enige om wie ze geeft zijn haar vrienden, maar die zijne echter op één hand te kennen. Ze prikt zo door plastic barbie poppen heen en weet dan ook meteen of ze met een eerlijk iemand of een leugenaar te maken heeft. Is niet altijd even handig, maar soms heeft het haar voordelen. Mensen noemen Amber arrogant, maar ook Amber heeft een persoonlijkheid waar doorheen geprikt kan worden. Ze is simpel weg gewoon iemand waar door heen geprikt moet worden. Of je wend aan haar, dat kan het natuurlijk ook zijn. Als iets haar niet zint heeft ze altijd een woordje klaar, en degene die echt het bloed onder haar nagels vandaan haalt, kan gerust een aantal klappen verwachten. Amber kan zich soms flink misdragen, hier heeft ze dan ook al wel is wat problemen mee gehad.

Afgeronde school/studie: Amber heeft VWO gedaan en is toegelaten op de Dance Academy. Het enige puntje is, nu ze achttien is, is ze niet meer leerplichtig. Ze gaat dus bijna niet naar school. Ze danst veel liever buiten met vrienden van de straat.

Hobby’s: Buiten het dansen om, houd ze heel erg van Muziek. Ze vind het geweldig om te componeren en beats neer te zetten met haar laptop. Ze kan zelf ook zingen, maar gebruikt dit bijna niet. Bijna niemand weet dat ze überhaupt kan zingen. Ze houdt heel erg van shoppen en naar de bioscoop gaan. Verder zijn roddelen, uitgaan, chillen etc. ook haar hobby’s.

Banen: Amber werkt als serveerster in een discotheek/restaurant. Overdag is het een restaurant waar ze in normale nette kleding rondlopen, maar na tien uur word het restaurant omgetoverd tot een grote discotheek. Hier werkt ze als danseres, barmeisje en serveerster. Soms danst ze op de tafels, en soms danst ze bij de palen. Of ze doet een act zoals Burlesque. Buiten dit om is ze ook model. Af en toe doet ze wat shoots die haar wat extra zakcentjes geven. Haar ouders weten hier natuurlijk niks van af.

Uiterlijk: Amber heeft geen bepaalde haarkleur, ze verft het namelijk iedere week. Ondanks dat is haar haar nog spring levend
en lijkt het nooit af te sterven. Haar eigen haar kleur is blond en ze heeft bruine ogen. Ze is niet lang, maar ook niet kort. Ze heeft een lengte van ongeveer 1,65 cm en weegt 54,5 kilo. Ze is slank, hoe dat mogelijk is weet niemand, want ze eet alles dat los en vast zit.

Extra: Amber woont in New York samen met haar broer Danny. Ze moest van haar ouders bij haar oudere broer gaan wonen. Hun ouders denken dat Amber het liefje van de tweede is, maar in feite is ze bijna net zo erg als Danny. Ze drinkt, gebruikt drugs en rookt af en toe een sigaret. Het was de bedoeling dat Amber bij Danny in trok om een oogje in het zuil te houden. Amber zag dit als een kans om onder de ogen van haar ouders uit te komen en het kon haar werkelijk niks schelen wat Danny van zijn leven maakt. Die twee zijn als vuur en water. Ze lijken redelijk op elkaar, qua innerlijk dan. Zelfs zo erg dat hun persoonlijkheden met elkaar botsen. Amber haat Danny, maar tegelijkertijd zou ze hem voor geen goud willen missen. Een echte broeder-zuster relatie dus. Het is extra gecompliceerd tussen die twee. Amber is deels wel wie Danny van haar maakte. Zo heeft hij haar hard leren slaan en aangeleerd hoe je mensen het beste kunt neerhalen. Kort om, hij leerde haar voor zichzelf opkomen en daar is hem stiekem nog eeuwig dankbaar voor.

Ik ga in het begin niet te lastig doen met jongens/meisjes. Zolang niemand bezwaar heeft, en mocht echt nodig zijn is er vast wel iemand die extra een jongen wilt maken.

Op een paar chars na staan ze er allemaal bij!

Neem jij alles mee Mies?

oké! :slightly_smiling_face:

Twijfel om mee te doen