[Speeltopic] Leven op een Campus - BWBG op MTV S2

[b]
krijgt een eigen programma;


[size=14pt]Beep!

Dit is een vervolg van:
[Speeltopic] Leven op een Campus.
en
[Speeltopic] Leven op een Campus - Backpacking
en
[Speeltopic] Leven op een Campus - Backpacking 2


De groep vrienden die ooit samen op de Pepperdine University zaten in Los Angeles en samen voor hun diploma gingen om vervolgens samen de wereld te gaan verkennen voordat het echte werk zou beginnen. Het zou echter een tijd zijn vol plezier om vervolgens aan het echte leven te beginnen, totdat ze op de locatie in Engeland te horen kregen dat dit het einde zou zijn van hun reis, maar niet van hun avontuur.
In het nieuws was al eerder een uitzending over het project van deze jongeren en hun rondreis, maar nu is de media erop gedoken en zijn ze van plan om er een heuse soap van te maken. Het is de bedoeling om de groep die doorgaat op de voet te volgen, en zelfs wat extra drama te creëren in het leven van de doodgewone studenten. Nieuwe jongvolwassenen of jongeren worden toegevoegd aan een groep om deel te gaan nemen aan het eerste seizoen van deze nieuwe soap.

Het leven van deze studenten zal deze op zijn kop komen te staan en het werken zal nog voor langere tijd uitgesteld worden, helemaal als er straks misschien wel een groot succes bereikt wordt met dit tv-programma, en er een vervolg aankomt. Het levert de studenten namelijk ook iets op.

Trailer


[center][size=12pt][u][b]Seizoen 2[/b][/u] Welcome to Sydney!

http://www.wallpaperswala.com/wp-content/gallery/sydney/big_building_sydney_australia.jpg

Het tweede seizoen van de pas voor het eerst uitgezonde serie Before We Become Grown Ups gaat verder in de levendige stad Sydney. Waar de jongeren vol op de kans hebben om te genieten van het uitgaansleven en de Australische hoogtepunten. Gezien de vele enthousiaste reactie worden er ontzettend hoge kijkcijfers verwacht en zijn de programmamakers ook niet zuinig geweest met het uitkiezen voor het tweede huis. Het huis - of beter gezegd: de villa - is opgericht door een bekende architect in samenwerking met een van de rijkste interieur designer die er is. Verder is het mede-mogelijk gemaakt door sponsors van het programma. De villa is dus gloednieuw en zal na het verblijf worden verkocht. Door de bekendheid zal het nog meer waard worden dan het al was. De villa beschikt over vele faciliteiten en bevindt zich slechts enkele meters van het strand af. Het ligt aan het einde van de boulevard van Sydney, dus als het pas voor de villa afgelopen wordt, bevindt je je binnen enkele minuten bij de hoogtepunten, zoals de leuke winkeltjes die zich vlak langs de boulevard bevinden, de leukste horeca en uitgaansgelegenheden daar weer achter en als je nog een stukje doorloopt kom je langs de enorme wolkenkrabbers met ieder zijn eigen functie.

http://data1.whicdn.com/images/13000457/large.jpg

Woonkamer
Keuken
Badkamer 1
Badkamer 2
Bioscoop
Achtertuin
Sauna
Jacuzzi
Indoor zwembad
Make-up en kleding kamer (achter de schermen)
Slaapkamers

De villa beschikt verder nog over verscheidene toiletten verspreid in het huis, een zolderkamer en kelder vol met kussens waar de privacy kan worden opgezocht - of tenminste privacy voor de mede-bewoners. De camera’s staan - net zoals de eerste locatie - 24/7 aan en nog altijd zijn de jongeren verplicht om hun zendertje te dragen.
Iedereen krijgt een aparte kamer, maar er zijn ook enkele twee- en driepersoonskamers beschikbaar voor zij die kiezen samen te slapen.


[b][u]De personages: [/u][/b]

Meisjes
-Jody Céline Fonseca - Devastation
-Féline Kamilla Frior Kvam - Devastation
-Daisy Flemming - Sognatore
-Mia Alicia Summer - Silalaska
-Mara Dostojevski - Silalaska
-Isabelle (Maci) Sparks - xPROUD2BEME
-Sally Isobel Dawson - Warrior
-Destiny Macy Hartland - Raindrops
-Lesley Whitmore - Rebelli0n
-Rosaline ‘Rose’ Jones - Saar ♫
-Aurora Vita Kvam - Eternity
-Isabelle Sophia Lightwood - Secrets
-Rosie Clark - Bombshell
-Hailey Jane Naomi Fanning - Miserable
-Katherine Isobel Roosevelt - xPROUD2BEME
-Daenerys ‘Dani’ Targaryan - Warrior
-Amy Parker - Mischief

Jongens
-Ashley ‘Ash’ Tyler - Mischief
-Matthew Farell - Sognatore
-William Sylvester Cameraman - Sognatore
-Drake Simon Gelder - PurpleBerry♥
-Drew Wright - Eternity
-Alexander Max Marshall - Silalaska
-Dilano Currington - Rebelli0n
-Zayn Steels - Rebelli0n
-Nino Johnson - Saar ♫
-Samuel Nicolas Ward Cameraman - Eternity
-Max Cale Buttingham Licht en geluid - Silalaska
-Darren Hill - Warrior
-Dean Dylan Desoto - Miserable
-Daniel Jordan Fanning - Devastation
-Julian Brayden Lowell Crewlid - xPROUD2BEME
-Jack Caleb Phillips Crewlid - Unwritten
-Noel Burcksp - Indiangirll


Voor vragen note Nicole (Raindrops) of mij (Devastation)

[center]

Naam: Féline Kamilla Frior Kvam

Intro

Leeftijd: 18 jaar, geboren in Noorwegen; Trondheim op 6 augustus 1995

Wonen: Féline is geboren in Trondheim en heeft tot haar 12e hier een leventje geleid met haar ouders en haar zusje Aurora. Haar ouders vonden het echter een slim idee om hun twee kinderen naar een middelbare school in Amerika te laten gaan, voor de twee dochters zou het een punt zijn waarop ze hun landen en talenkennis zouden vergroten en zouden ze later perfect Engels kunnen spreken. Ze verkochten hun huisje in Trondheim en zo verhuisde ze naar Santa Barbara met het gezin. Het liep in het begin allemaal wat moeizaam, maar uiteindelijk gingen de zusjes telkens over en zijn ze beide geslaagd. In de zomervakantie zijn ze vervolgens weer terug gegaan naar Trondheim, een huis dicht in de buurt van de plek waar ze eerder leefde.

Féline en Aurora

Studie: Al erg snel wist Féline welke studie ze wilde gaan doen, ze hield van kinderen en mensen. Als haar neefjes of nichtjes overkwamen was ze altijd degene die met de kindjes speelde en deed, nooit vond ze het vervelend. Toen ze naar open dagen ging twijfelde ze nog even tussen sociale studies en pedagogiek, maar uiteindelijk koos ze voor pedagogiek en daar is ze een jaar later nog steeds tevreden mee. Toen Féline in de zomervakantie terug naar Trondheim kwam heeft ze als inkopper voor haar studie een vakantiebaantje gehad bij een kinderdagverblijf en dit ging haar goed af. Féline heeft haar propedeuse nu in 1 jaar gehaald en nu mag ze er tussenuit om mee te doen aan het programma wat nu in haar land opgenomen word, ze heeft meteen contact opgenomen, Féline wil alles uit haar leven halen en neemt haar zusje graag mee.

Innerlijk: Féline is in bezit van een klein onzeker hartje, als jonger meisje had ze wel wat vriendinnetjes, maar ze hoorde nooit echt bij de populaire meisjes. Ze was een beetje een achterblijvertje , de kinderachtige van de groep, maar had wel de grootste lol. Fé heeft door de jaren heen een eigen persoonlijkheid ontwikkelt die haar echt een speciaal meisje maakt. Haar thuissituatie was wel redelijk goed, ze wist dat haar ouders van haar hielden maar toch was er vaak ruzie in het huis, behalve tussen Féline en Aurora, Aurora was haar steun en toeverlaat. Féline voelde zich vaak verdrietig, ongelukkig, en had soms echt het idee dat ze depressief was door al het geschreeuw thuis, maar ze wist zichzelf telkens weer op te pakken en verder te gaan met het leven wat ze had. Door de jaren heen kreeg ze ook andere vriendinnen en durfde ze meer dingen alleen te doen, zonder Aurora. Haar vriendinnen waren nog steeds niet de populairste van allemaal maar hadden wel een wat grotere mond dan ze in eerste instantie gewend was en ze hielden van het uitgaansleven en jongens. Dit was eigenlijk de drijfveer voor de manier waarop Fé haar leven vandaag de dag lijd. Sinds haar 13e was ze best veel met jongens bezig en vond ze het zeker niet erg om een keer met een knappe jongen te zoenen, ze flirtte met ze en er ontstond vaak een band. Fé is echter wel snel verliefd en als ze verliefd is zal ze diegene ook echt geen pijn willen doen, al kan ze er vaak niets aan doen door haar onhandige uitspraken en acties.
Tegenover haar vriendinnen is Féline altijd wel een lief meisje, ze begrijpt veel mensen door haar grote mensenkennis en met haar grote hart zal ze proberen om je te troosten of op te vrolijken. Als je Féline echt goed kent weet je dat ze ontzettend veel grapjes maakt en druk is, misschien wel een beetje raar, maar dit doet ze niet waar jongens bij zijn. Féline heeft geen grote mond maar tegen haar vriendinnen wil ze nog wel eens schreeuwen, ondanks dat het niet gemeen bedoelt is.

lief - onzeker - feestbeest - flirterig - druk

Uiterlijk: Met haar uiterlijk is Féline zeker vaak bezig en ze is dan ook wel een ijdel persoon te noemen. Met haar lengte is Fé zeker niet de kleinste, maar toch draagt ze vaak hakken waardoor ze al helemaal lang is. Haar haar is van nature bruin, maar sinds ze 15 is heeft ze het altijd blond gehad, mensen kennen haar eigenlijk ook niet meer anders. Het blonde, lange haar staat mooi bij haar ronde, fijne gezichtje. Ze heeft lichtblauwe ogen en lichtroze lippen, alles aan Féline is eigenlijk wel zacht en niet te opvallend. Op haar gezicht staan soms een paar sproetjes die ze liever bedekt met haar make-up.
Féline zal zonder make-up niet uitgaan of opvallen, maar ze is best vaak te vinden in een huispak met een knot op haar hoofd. Toch probeert Féline in het echte leven zo vrouwelijk mogelijk over te komen en haar vrouwelijke vormen goed te laten zien. Ze sport af en toe en weet dat dit wel nodig is omdat ze zo verslaafd is aan lekker eten. Buiten haar verslaving aan lekker eten heeft Féline ook een jaartje zo af en toe gerookt, maar nu is ze er bijna helemaal vanaf, ze wil haar witte tanden en mooie lach behouden.

Extra:


http://data3.whicdn.com/images/92588790/large.gif

Naam: Jody Céline Fonseca
Betekenis: Krijger - Hemels

Intro

Leeftijd: 21 jaar, geboren in Santa Ana op 4 augustus 1992

Woonplaats: Jody is geboren in Santa Ana, een plek zo’n drie kwartier van Los Angeles vandaan. Hier heeft Jody haar kinderjaren doorgebracht met haar broertje Joey, het grote huis van haar ouders stond naast dit van haar tante, Jody’s ouders waren namelijk bijna nooit thuis, altijd op reis voor werk of voor de rust. Jody en Joey zijn dus eigenlijk groot gebracht door hun tante. Toen Jody haar middelbare school ook hier uitgezeten had besloten haar ouders naar Santa Monica te verhuizen en Jody en Joey daar naar Pepperdine University te sturen in Los Angeles, dit was zo’n halfuurtje reizen en dus nog prima te doen. In Santa Monica leefde Jody met haar gezin in een onwijs groot huis, maar helaas werden haar ouders vervangen door au pairs, specifiek uitgezocht door de ouders, want Jody en Joey hadden een goede, strenge opvoeding nodig, vonden ze.

Studie: Jody heeft op de Pepperdine University communicatie gestudeerd. Voor Jody was dit de perfecte studie, ze had namelijk altijd wel een woordje klaar en communicatie draaide nou eenmaal voor een groot deel om overtuiging en presentatie. Dat Jody deze vaardigheden had was niet omdat ze van haar geboorte af aan een manipulatief persoon was, het kwam omdat ze bij de au pairs nou eenmaal een manier moest vinden om een normaal leven als tiener te leiden. Dus leerde ze hoe ze deze vrouwen het beste kon overtuigen en zo toch voor elkaar kon krijgen wat ze wou, zo is ze uiteindelijk toch misschien wel een beetje manipulatief geworden. Ze hoopt later bij een groot merk te werken of bij een PR Bureau, zodat ze mensen kan overtuigen, zoals ze vroeger haar verzorgers moest overtuigen.

Innerlijk: Als klein meisje was Jody het onschuldige giecheltje wat niet zonder aandacht kon, het was voor de au pairs dus ook erg lastig om het voor elkaar te krijgen dat deze kleuter stopte met het aanhankelijk zijn. Omdat het opvoeden van Jody in eerste instantie nogal stroef verliep, was Jody totdat ze op kamers ging ook helemaal niet zo zelfstandig. Ze kon haar eigen eten niet klaarmaken zonder in haar vingers te snijden, maar toen ze op kamers ging veranderde het drastisch. Jody is altijd al een apart meisje geweest , een meisje met veel gevoelens. Eigenlijk kun je Jody pas beschrijven als je haar kent, ze zal zichzelf namelijk niet zo snel prijs geven, tenzij je haar heel snel om je vinger kunt winden.
Om de kwetsbare en gevoelige laag van Jody zitten tien lagen attitude voor de buitenwereld. Ze zal het niet waarderen als je haar slecht behandeld of als je haar dwarsboomt, dan zal ze ook zeker wel reageren. Aan de andere kant kan Jody heel aardig tegen je zijn als je dat ook tegen haar bent, ze heeft echt haar eigen manier van denken en doen, en heeft al veel meegemaakt in haar 21 jarige leventje. Sommige mensen zullen Jody met één woord beschrijven als een bitch, de ander als een lieverdje, je hebt het echt zelf in handen. Jody zal namelijk tegenover haar vrienden zeer lief zijn, zorgzaam en medelevend, maar tegen mensen waar ze problemen mee heeft is ze manipulatief, nonchalant en denkt ze aan zichzelf of aan de mensen die belangrijk voor haar zijn.
Jody is iemand die nieuwsgierig is en dingen graag zelf regelt sinds ze op kamers is gaan wonen, ze vertrouwt soms te snel, maar soms is ze erg achterdochtig en wil ze liever alles dubbel checken voordat ze de leiding aan iemand anders geeft. Dit komt omdat ze gemerkt heeft, dat als ze haar leven in de handen van een ander geeft, ze later vaak zelf de rommel op mag ruimen, dit wil ze voorkomen. Ook denkt Jody teveel na op sommige momenten over haar acties, omdat ze soms heel snel reageert. Jody is eigenlijk voortdurend in verandering en het is moeilijk om nu precies bij te houden waar ze mee bezig is.

lief - medelevend - zorgzaam - onafhankelijk - kwetsbaar - nieuwsgierig - denker - nonchalant

’ Ken je Jody? Ze is het meisje met een grote mond als het haar teveel word, maar met een groter hart achteraf. Haar acties zetten dingen in gang, maar daar heeft ze mee leren leven. ’

Uiterlijk: Jody is het meisje wat een beetje verdwijnt in de menigte, maar het meisje wat je op zal blijven vallen als ze eenmaal in je blikveld is gekomen. Haar uiterlijk is iets waar ze tijd aan besteed en ze kan er dan ook telkens anders uit zien. Als ze haar haar stijl draagt zal ze wat minder erg opvallen dan wanneer ze haar haar krult. Toch komt het erop neer dat Jody je opvalt als je haar eenmaal gezien heeft, door haar diepe bruine ogen en haar volle roze lippen zal je haar blijven onthouden als dat éne meisje. Ze kan zeggen dat ze een mooi lichaam heeft, want met haar rondingen, slanke buik en lengte is ze zeker geprezen.
De kledingstijl van Jody is niet specifiek casual of sexy, ze heeft van alles iets en het ligt er maar net aan wat voor dag ze heeft, toch ziet ze er nooit slecht of onverzorgd uit. Jody heeft ook geen piercings of tatoeages, enkel oorbellen, hier wil ze het ook bij houden.

Geschiedenis: Het keerpunt in Jody’s leven kwam eigenlijk toen ze naar Santa Monica verhuisde op haar 17e. Jody heeft daar nog een jaartje samen met haar broer in het huis van haar ouders gewoond, maar op haar 18e ging ze op kamers, en sliep ze regelmatig bij haar vriendin Scarlett. Jody liet haar broertje Joey eigenlijk achter, maar ze kon niet meer bij de au pairs wonen, het was gewoon teveel.
De ouders van Jody wilde dat hun kinderen strenge regels kregen, en die kregen ze dan ook. Jody mocht niet uit en er mochten geen jongens in het huis komen, ook mocht Jody niet drinken of roken. Er waren al eerder problemen geweest tussen de au pairs en Jody, zo had een van de au pairs Jody met een jongen op bed zien liggen toen Jody 16 was, hadden de au pairs door gekregen dat ze wel eens dronk, en dit alles doorgegeven aan Jody’s ouders. Dit zorgde ervoor dat Jody vaak ruzie had thuis en dit vond ze verschrikkelijk. Op haar 18e verjaardag mocht ze niet uit en ze is toen ontzettend boos geworden en heeft een au pairs een klap gegeven in een ruzie, de ouders van Jody sprake schande over haar, hun dochter was een ontspoorde tiener geworden… terwijl dit allemaal eigenlijk wel meeviel. Jody besloot om Joey te laten kiezen wat hij wou, maar Joey koos voor zijn ouders. Toen Jody op zichzelf is gaan wonen is ze ergens wel de fout in gegaan, het waren een paar maanden dat ze alles deed wat god en haar ouders haar verboden hadden. Ze was vaak dronken, had veel seks met jongens uit clubs en deed zelfs een paar keer aan drugs. Het was niet nieuw voor Jody om dronken te zijn, want toen ze jonger was gebeurde dit ook vaker, Jody zat namelijk op hockey en ging altijd naar de hockey feesten, achteraf sliep ze gewoon bij Scarlett.
Een paar maanden nadat Jody uit haar ouderlijk huis ging kreeg ze de grootste schok van haar leven. Joey en Jody hadden nog amper contact gehad omdat haar ouders daar moeilijk over deden. Haar lieve broer had een ongeluk gehad met zijn scooter en was ter plaatste overleden. Jody’s wereld stortte in en ze probeerde om haar gedrag weer binnen te perken te houden, wat lukte. Nu is Jody gewoon een iets ander meisje die op feestjes zichzelf netjes kan gedragen, met hier en daar een uitschietertje, maar ze is zeker geen ordinair meisje.
Jody heeft verder haar studie gewoon afgemaakt terwijl ze op zichzelf woonde.

Scarlett: Goede vriendin van Jody waar ze veel mee omging tijdens haar studie, Jody kon altijd bij Scarlett terecht en Jody heeft meerdere malen de nacht in het appartement van Jody doorgebracht om de regels van thuis te ontlopen.
Alexander: Een van de beste vriendin van Jody, het is een vriendschap waarin ze alles van elkaar weten en niet met geheimen of schaamte sukkelen. Alexander en Jody snappen elkaar goed, Jody is net als Alexander eigenlijk zonder haar ouders opgegroeid, hij snapt hoeveel ze verloren heeft en Jody snapt hem. Hij is degene die haar telkens uit de put helpt , en haar als geen ander kent.

http://data3.whicdn.com/images/85642695/large.gifJeej hij is er!

Volledige naam: Hailey Scarlett Evans

Leeftijd (21-25): Eenentwintig – 16 December ‘91

Face Claim: Ashley Benson

Innerlijk: De drie woorden waarin je Hailey zo goed als mogelijk wel kan omschrijven zijn: ‘Ondernemend, lief en romantisch’. Hailey is echt een ondernemend type en ze wil altijd van alles uit proberen, van nieuwe talen leren tot verschillende drugs uit proberen. Niet veel dingen zijn haar te gek en ze wil altijd wel iets nieuws leren of iets nieuws doen. Ze heeft ook vaak de leiding en kan heel goed dingen organiseren. Hailey is spontaan en soms zelfs impulsief, ze denkt niet heel vaak goed na over haar acties. Ze doet gewoon, maar ze is wel heel slim. Hoewel Hailey best een druk en soms ietwat te spontaan meisje is, heeft ze een groot hart wat op de goede plaats zit. Haar hart wordt makkelijk gevuld met liefde en ze wordt hierom ook best snel verliefd, maar de ‘echte’ ware man heeft ze nog niet gevonden. Van haar hoeft dat ook nog even niet, ze leidt een prima leven nu en ze is er heel tevreden mee. Hoewel ze nog geen vriend heeft, is ze wel ontzettend romantisch aangelegd. Desondanks dat ze romantisch is, heeft ze wel al een paar keer in haar leven een vriendje gehad. Maar meer dan zoenen is het bij haar nog nooit geworden. Meer durft Hailey niet meer sinds haar tienerjaren. Ze wil heus wel verder gaan, maar ze durft het niet. Onzekerheid speelt hier een grote rol in, maar ook echte, werkelijke, angst speelt mee. Flirten doet ze genoeg, maar meestal blijft het bij een paar kusjes. Ze is misschien hierin nog heel preuts, maar haar verleden komt er telkens hij kijken als ze iets wil doen met een jongen.
Hoewel je Hailey nu lijkt de kennen als een vlot en vrolijk meisje, schuilt er nog veel meer achter. Hailey heeft twee kanten, twee gezichten, maar haast niemand in haar nabije omgeving krijgt die andere kant van haar te zien. Of kent die kant. De andere kant van Hailey is stil, verlegen en onzeker over van alles. Een meisje die geen nieuwe dingen aan durft en eigenlijk heel bang voor alle reacties van wat de mensen waar haar denken. Om dit te verbergen drinkt ze vaak alcohol zodat ze losser wordt, en niet meer verlegen. Ze probeert een masker op te zetten, maar sommige mensen kunnen er door heen kijken. Echter zijn dit enkel haar hele goede vriendin – ze laat andere mensen niet te dicht bij haar komen. Veel mensen schatten haar hierom ook in als een geheimzinnig meisje, een meisje die niet veel over zich verteld en waar eigenlijk alleen de naam van bekend is. Haar werkelijke innerlijk is dus verlegen, maar dit laat ze niet zien. Ze wil niet gezien worden als een verlegen meisje, niet meer althans. Af en toe wordt het te veel voor Hailey en dan breekt ze echt, maar ze huilt nooit uit bij mensen. Ze wil niet zielig gevonden worden, of als een zielig meisje gezien worden.

Uiterlijk: Hailey is gezegend met mooie, lange, blonde lokken waar een kleine slag in zitten, mooie, glanzende, ogen en mooie volle lippen. Hailey heeft een tenger postuur en is niet de langste die je zult ontmoeten. Met haar 1.62 is ze misschien wel een van de kleinere personen die je zult ontmoeten. Hailey haar huid is blank, maar ze heeft het geluk dat ze gauw een kleurtje krijgt. Haar huid ziet er zijdenzacht uit, en haar haren glanzen altijd in het zonnelicht. Onze prachtige Hailey heeft blauwe ogen, die voor haar spreken. Mensen die haar goed kennen, hoeven vaak alleen maar in haar ogen te kijken om te weten wat er met haar aan de hand is. Het is soms een zegen, soms een vloek. Hailey is gesteld op haar uiterlijk, en hierom zal je haar haast nooit zonder make-up zien. Ze voelt zich zekerder door de make-up die ze draagt, wederom omdat ze haar werkelijke ik wilt verbergen voor de buitenwereld. Hailey houdt van mode en ze draagt vaak de nieuwste mode, ze is echt een mode poppetje. Ze weet altijd precies hoe ze verschillende kleding met elkaar kan combineren en ze weet ook heel goed welke kleuren er bij haar staan, meestal match het met haar blauwe ogen.

Extra: Het begon allemaal eenentwintig jaar geleden op de geboorte dag van Hailey, wat valt op zestien December. Hailey werd met liefde opgevangen in het gezin wat destijds bestond uit haar oudere zus en broer, haar ouders en hun hondje. Hailey groeide op in een van de buitenwijken van Los Angeles, in een aardig groot huis en ze kreeg alles wat haar hartje begeerde. Ze werd liefdevol opgevoegd en kreeg genoeg aandacht van haar beiden ouders. Haar zus was haar grote voorbeeld en ze hadden een hechte band. Met haar broer was het andersom, hij was niet haar voorbeeld en ze hadden niet een hele hechte band. Hij was meer als een ‘vriend’ dan als een broer voor Hailey. Het klikte niet gewoonweg niet, al vanaf dat Hailey klein was, was de band tussen die twee niet goed. Na mater Hailey ouder werd, wilde ze weg uit het ‘beschermde’ leventjes van haar ouders en wilde ze niet als ieder ander van haar leeftijd, feesten en uitgaan, jongens versieren en drinken. Ze wilde niet meer in de buitenwijken wonen, ze wilde niet meer beschermd worden en niets mogen. Op haar zeventiende verjaardag trok ze met een groep vriendinnen weg uit Los Angeles en namen ze een last-minute vlucht naar New York. Hailey leerde hier een hele andere wereld kennen dan ze eerst in leefde. Ze ontmoette jongens, ging naar de gaafste feesten in New York centrum en had het gevoel dat ze voor het eerst echt leefde. Hailey ontmoette een zeer knappe jongen waarmee het goed klikte. Hailey werd al snel verliefd op hem en het bleef niet bij allemaal maar flirten. Hailey dacht dat de gevoelens wederzijds waren, maar dat bleek niet zo te zijn. De jongen was de eerste keer met wie Hailey naar bed was gegaan, maar na de nacht was het voor de jongen al gauw over. Hailey is gekwetst door dit incident en vertrouwen in de lieve woorden die mensen wel eens tegen haar zeggen, is weg. Ze was letterlijk gebruikt voor een nacht. Dit is ook een groot deel waardoor Hailey niet meer verder durft te gaan met jongens, en hierdoor is zo ook ongelooflijk onzeker geworden. Niemand weet hier van, en ze wil dit geheim zo goed mogelijk achter slot en grendel houden, maar het is lastig om er mee te leven… De vakantie in New York heeft ze overigens wel afgemaakt, maar nadat ze terug was in Los Angeles, heeft ze geen woord gesproken over de vakantie en zich zelf een paar maanden lang opgesloten in haar eigen kamer. Het was haar te veel geworden, en Hailey durft zich niet meer te hechten aan jongens, omdat ze bang is dat ze weer wordt gebruikt voor enkel seks. En dat het opnieuw niets met liefde te maken heeft.

‘I’ll never be able to forget that you were using me’
‘I trusted you’

Afgeronde studie: Hailey had nadat ze met vlag en wimpel was geslaagd voor haar high school, een jaar er tussen uit genomen omdat ze niet wist wat ze wilde gaan doen met haar leven. Nadat Hailey een beetje uit haar schelp was gekropen na de heftige vakantie die haar leven had veranderd, begon Hailey met het zingen van liedjes waar ze haar gevoelens in kwijt kon. Ze begon met het schrijven van eigen liedjes en het duurde niet lang voordat ze een boekje had met eigen geschreven liedjes. Hailey haar stem ontwikkelde zich na mater Hailey meer oefende met zingen en nadat haar vriendinnen haar een keer hadden horen zingen, en zeiden dat het goed was, had Hailey zich ingeschreven voor een muziekschool in het centrum van Los Angeles. Het was nog een verbazing voor Hailey dat ze was aangenomen, maar ze was er heel blij mee en verhuisde met een stel vriendinnen naar het centrum van Los Angeles. Ergens was ze bang om weer naar een grote stad te gaan, maar zette zich zelf een masker op en probeerde niet meer ‘het zielige meisje’ te zijn wat niets kende van de buitenwereld.

Still working on it

“Death Before Dishonor.”

Introductiefilmpje

Ash in Before We Become Grownups

About Ash

Naam
Ashley “Ash” Tyler

Leeftijd
22 jaar. Geboren op 31 july 1991 in Londen.

Face claim
Ash Stymest

Studie
Ash heeft Algemene Muziek gestudeerd bij de conservatoriumafdeling in Pepperdine University in Los Angeles. Zijn talent ligt duidelijk bij drummen en het bespelen van elektrische gitaar. Daar heeft hij zich ook op gefocust bij zijn studie. Ook speelt hij zo nu en dan basgitaar als hij daar de kans voor krijgt. Les heeft hij nooit gehad, dat kon voor hem simpelweg gewoon niet betaald worden. Hij heeft het onder begeleiding van zijn baas (Zie Geschiedenis) zichzelf aangeleerd, wat hij niet heel moeilijk vond. Naast het bespelen van deze instrumenten zingt hij ook goed, maar dit is iets wat hij enkel onder de douche. Hij heeft een erg mannelijke, hardrock stem waar al gauw een schor tintje aan vast zit. Het is maar net iets waar je van moet houden. Hij zal niet gauw over zijn zang beginnen. In de toekomst wil Ash bij een platenlabel gaan werken als record artist. Als dat hem lukt zal hij zangers en zangeressen muzikaal begeleiden bij het opnemen van tracks. Er zijn ook nog een paar andere opties die hij overweegt, maar die verschillen niet heel veel van elkaar. Zelf zal hij waarschijnlijk nooit bekend worden, gezien hij niet goed genoeg is als zanger en niet serieus is.

http://data2.whicdn.com/images/28383743/ash-stymest-ashley-stymest-boy-cigarette-cute-Favim.com-371287_large.gif

Innerlijk
Energiek, dat is meestal het eerste wat mensen te binnenschiet als ze Ash omschrijven. Het lukt hem dan ook niet om ook maar één seconde stil te blijven zitten. Hij geeft zelf ook wel toe dat hij vaak hyperactief is, maar ziet het alleen niet als een probleem. Vrijwel alles is voor hem één grote grap en het zal dan ook lastig zijn om een serieus gesprek met hem te voeren. Het zorgt er wel voor dat hij vol op geniet van het leven. Dat doet hij vooral door dichtbij het heden te blijven en nonchalant te zijn. Daardoor heeft hij nauwelijks zorgen. Niet iedereen waardeert hem even erg. Je moet maar net van zijn soort humor houden. Hij zegt wat hij denkt en doet wat hij wilt. Er ontbreekt wellicht wat respect naar de medemens, maar hij wordt meestal toch niet serieus genomen en kwetst daardoor ook niemand. Liefde heeft hij nooit gevoeld, zelfs niet voor zijn eigen moeder. Een echte versierder is hij alleen wel, maar zeker geen gentleman. Ash neemt veel risico’s en is nergens bang voor. Dit loopt echter niet altijd even goed af; hij zit vaak onder de blauwe plekken en schaafwonden. Ook is hij niet heel erg gesteld op zijn gezondheid. Verder spreekt hij haast nooit iemand met z’n volledige naam aan. Hij verzint vaak bijnamen, kort namen in of verlengt ze juist. Kortom, Ash is een rebelse, ondeugende straatjongen.

http://data2.whicdn.com/images/73308550/large.png

Uiterlijk
Als je van jongens met een ruig uiterlijk houdt die een rebelse, nietszeggende blik binnen een fractie van een seconde kunnen omzetten naar een stralende lach, dan houdt je ook van Ash. Veel verschillende expressies kent hij niet, maar welke hij wel kent, kan hij ook goed. Ash is een jongen die niet gemakkelijk over het hoofd te zien is, zowel letterlijk als figuurlijk. Hij is 1,87 meter lang en is vrij dun. De enkele spieren die hij heeft, heeft hij zeker niet gekregen door gewichtjes op te tillen of door te hardlopen, maar door zijn dagelijkse activiteiten en hoeveelheid aan energie. Hij heeft donkerbruin haar en blauwe ogen, wat minder opvallend is dan het klinkt. Wat wel erg opvallend is zijn de vele tatoeages die hij heeft. Vrijwel altijd zichtbaar zijn de letters die hij op zijn vingers heeft laten tatoeëren en het woord mischief vormen, wat “onheil” betekent. Verder het kleine, omgekeerde kruis onder zijn linkeroog en de vogel in zijn hals. Ze zijn vrij impulsief gezet, dus hij zal er niet hele verhalen over ophangen. In zijn linkeroor zit een guage die maar heel klein is. Ook zijn kledingstijl zal niemand gemakkelijk ontgaan. Hij heeft een ruige, vrij alternatieve kledingstijl die eigenlijk heel goed bij hem past. Sneakers, af en toe een pet, studs en spikes, ruime jeans, losse tops, en veel denim. In zijn donkere, vrij schelle stem is een duidelijk Brits accent te horen.

Geschiedenis
Geboren en getogen in Camden Town, Londen. Niet bepaald de rustigste en veiligste buurt in deze stad. Een echte opvoeding heeft Ash nooit gehad. Waar hij uithing en wat hij deed maakte niemand uit en als hij wat wilde eten of drinken waren er misschien nog wat restjes te vinden in de koelkast. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Hij denkt dat zijn moeder zelfs niet eens weet wie het is. Ook zijn moeder kent hij nauwelijks. Ze heeft zijn luiers verschoont en ze woonden onder hetzelfde dak, maar daar was het ook wel mee gezegd. Als klein jongetje hing Ash al met vele jongens van verschillende leeftijden op straat rond. Hij leerde beatboxen en drummen op alles wat de straten te bieden hadden. In Camden is het vreemder om geen tatoeages of piercings te hebben, dus dat Ash zijn eerste tatoeage zette toen hij dertien was, was eigenlijk niets bijzonders. Zijn eerste sigaret rookte hij toen hij acht was en twee jaar later was hij niet meer van de sigaretten weg te slaan. Ash hing vaak rond bij de cd winkel van John, omdat hij erg geïnteresseerd was in muziek. Gezien John zo goed als de enige man van middelbare leeftijd in zijn leven is geweest, was hij voor Ash al gauw wat hij zich bij een vader inbeeldde. John gaf hem een klein duwtje de goede richting op. Hij stimuleerde Ash om naar school te gaan en leerde hem gitaar spelen en drummen. John ontdekte al gauw Ash’ talent. Ash kan nog altijd bij John terecht en andersom natuurlijk ook. Zo ook bij de ene keer dat Ash dacht dat hij zou sterven. Ruzies en gevechten hoort bij het dagelijkse leven van Ash. Zijn karakter lokt het nou eenmaal gemakkelijk uit. Echter is het één keer heel erg uit de hand gelopen voor de zestienjarige Ash, die zonder pardon de vriendin van een bredere en oudere jongen versierde en zelfs met haar mee naar huis is gegaan. De volgende ochtend werd hij wakker door het gestommel van haar vriend die het huis binnenkwam en na een paar scheldwoorden en harde klappen die voor een gebroken neus zorgde, volgde uiteindelijk een messteek in de buik. Vervolgens is hij letterlijk het huis uitgetrapt en wist hij net nog John te bellen die hem van de staat gehaald heeft en naar een ziekenhuis heeft gebracht. Ash herstelde vlug weer en heeft er niets anders aan overgehouden dan een paar littekens. Sindsdien is hij wel wat voorzichtiger met het versieren van meiden. Hij is van mening dat John zijn leven gered heeft, al is John daar wat bescheiden over.
Uiteindelijk begon Ash er vast voor John te werken en spaarde hij een deel van het geld dat hij verdiende op, op advies van John. Op zijn achttiende verhuisde Ash met dit geld naar Los Angeles - de stad om heen te gaan om succesvol te worden - en betaalde hij deels zijn studie. Het afscheid nemen van zijn vaderfiguur was erg moeilijk, maar ze hebben nog vrij vaak contact. Zijn moeder ziet en spreekt hij alleen niet meer.
In Los Angeles kreeg Ash een totaal nieuwe start. Hij maakte al gauw nieuwe vrienden, die niet veel verschilden van zijn vrienden in Londen. Naast zijn studie werkte hij in een muziekwinkel. Hij bouwde een vrij soortgelijk leven op in Los Angeles, alleen zal het voor hem nooit meer hetzelfde worden als Londen. Hij zal zijn geboorteplaats ook altijd missen.
Ash heeft dus een wilde jeugd gehad, maar hij aanvaardt het als een goede. Wat hem in de toekomst te wachten staat, weet hij niet en hij maakt zich er ook niet druk om. Hij concentreert zich op het heden.

http://data3.whicdn.com/images/22130205/tumblr_lyfbj3vdd51qaackno1_500_large.gif

Extra
Naast het roken, drinken, blowen, drummen en gitaar spelen heeft Ash nog enkele andere dingen waar hij zich mee bezighoudt. Hij is bijna elke dag wel bij een skatebaan te vinden. Skaten doet hij meestal om even helemaal nergens aan te hoeven denken en gewoon geheel in het hier en nu te zitten. Ook luistert Ash veel naar muziek. Een heel precies genre waarna hij luistert heeft hij niet. Vaak zijn het hardrock bands, maar houdt ook ontzettend veel van dubstep, rap, metal, techno en hardstyle. Zo nu en dan doet hij aan graffiti spuiten. Een echte kunstenaar is hij alleen niet. Een aantal van zijn vrienden echter wel en hij gaat graag met ze mee. Verder houdt hij van uitgaan en zoekt hij altijd de lol wel op.

http://data3.whicdn.com/images/79489343/large.gif

http://data2.whicdn.com/images/72497417/large.gif

http://data2.whicdn.com/images/74916555/large.gif

http://data2.whicdn.com/images/32127941/tumblr_m48xtv76Xt1qgtlkio1_500_large.gif

http://data2.whicdn.com/images/75249164/large.gif

http://data3.whicdn.com/images/4862266/tumblr_lb7ymnuTuO1qbd305o1_500_large.jpg
http://data3.whicdn.com/images/77781581/large.gif


http://data3.whicdn.com/images/20098126/tumblr_lrmey7RR001qioy44o1_500_large.jpg
http://data1.whicdn.com/images/41456622/426366_348234375272428_292435116_n_large.jpg
http://data2.whicdn.com/images/5094966/tumblr_lc18kcBIu11qa53bzo1_500_large.jpg

Oh t lukt al t linken, moet er nog achter of ze nieuwkomer zijn of niet?

Naam
Scarlett Knight
Heeft haar naam te danken aan de kleur Scarlet, de felrode kleur is de lievelingskleur van haar moeder en inmiddels ook die van Scarlett.

Leeftijd
21 jaar. Geboren op 8 juli 1992 in Los Angeles.

Face claim
Sky Tonia Ferreira.

Studie
Scarlett heeft Journalistiek gestudeerd bij Pepperdine University in Los Angeles. In de toekomst hoopt ze bij een tijdschrift of krant te werk te gaan, net als haar moeder. Enkel wilt zij zich richten op schrijven. Het zou ook nog kunnen dat ze bij een uitgever terecht komt, maar met al werkervaring bij vakantiebaantjes bij Elle magazine en haar talent zal er een redelijk grote kans bestaan dat werken bij een blad haar wel gaat lukken. Bij welk blad ze wilt werken weet ze nog niet, maar een blad voor meiden of vrouwen lijkt haar het leukst.

Innerlijk
Iedereen die denkt dat ze dit meisje kennen, heeft het mis. Hoe Scarlett is, is zeker niet gemakkelijk op papier te zetten. Ze blijft mensen verrassen, ook al kennen ze haar hun hele leven al. Wel is ze altijd energiek, vaak vrolijk en heeft ze een vlotte babbel. Sociaal is ze alleen niet altijd even sterk, zou je kunnen zeggen. Ze vind het moeilijk om te bepalen wat er in andere mensen om gaat en kent de normen en waarden net allemaal wat anders. Zelf heeft ze er geen problemen mee als mensen die ze niet goed kent haar comfortzone binnendringen of haar dingen vragen die nogal privé zijn. Ze kent dan ook totaal geen taboe. Haar mensenkennis is dan ook behoorlijk slecht en ze praat vaak haar mond voorbij, wat vrij vaak tot misverstanden zorgt. Door haar roekeloosheid is ze dus niet heel betrouwbaar, maar ze doet haar best om haar vrienden en familie tevreden te stellen. Ze heeft totaal geen moeite om mensen te vergeven en is erg naïef en goedgelovig. Daar wordt zo nu en dan nog wel eens misbruik van gemaakt en dat kan haar erg ongelukkig maken. Dit alles komt door de uitbundige en altijd vrolijke mensen uit haar omgeving waarbij alles kan en mag. Ondanks haar verleden is ze totaal niet verwaand of arrogant en ook niet extreem ijdel. Mensen hebben al gauw het beeld van een fashionfreak bij haar die precies weet te krijgen wat ze wilt, maar zo stereotypisch is ze totaal niet. Dit zijn zo’n beetje de enige dingen die echt vast te leggen zijn over Scarlett, andere dingen veranderen elke keer weer op onregelmatige wijze.

Uiterlijk
Scarlett heeft ook heel veel verschillende gezichten en ziet er zeker niet uit als de meeste andere meisjes. Haar van nature blonde haren, heeft ze witblond geverfd en komen tot navelhoogte. Ze heeft haar haren in veel verschillende kleuren blond gehad, soms expres met een uitgroei. De ene dag krult ze ze, de andere dag stijlt ze ze en dan laat ze ze weer zoals ze zijn. Ze heeft grote, hele lichtbruine ogen en een lichte huid die op een paar kleine moedervlekjes na geheel egaal is. Haar lippen stift ze elke dag, vaak rood maar ook vaak genoeg minder opvallende kleuren. Met haar 1,68 meter is ze van gemiddelde lengte. Met een strakke buik, een ruime boezem en ronde billen kan ze zeker wel zeggen dat ze een mooi figuur heeft. Haar uiterlijk is iets waar ze vaak mee bezig is, enkel en alleen omdat ze dat leuk vind. Een vaste kledingstijl heeft ze niet echt, maar wat zeker is, is dat het niet helemaal hetzelfde is als anderen. Ze is niet iemand die gaat winkelen en die kijkt wat voor leuke dingen ze tegen komt, maar ze stelt outfits al samen in haar hoofd en raapt de verschillende kledingstukken vervolgens bij elkaar of bewerkt ze indien nodig. Zo nu en dan hoort ze dat ze wel iets van Madonna of Gwen Steffani wegheeft. Tatoeages en piercings heeft ze op dit moment nog niet, maar ze denkt er wel over na.

Geschiedenis
Scarlett is opgegroeid in het hartje van Los Angeles. Haar vader is nooit in haar leven geweest. Hij was een succesvol zakenman en dolgelukkig met zijn tien jaar jongere vrouw. Haar moeder was nog maar achttien toen ze tegen alle andere stemmen in met hem trouwde en binnen een jaar was Scarlett’s moeder al in verwachting. Ze had nauwelijks meer contact met haar familie en was dolgelukkig met haar man. Enkel voor dat ze het kind gebaard heeft, werd haar man van het leven beroofd door een nog steeds onbekend persoon. Scarlett weet hier vanaf, maar haar moeder praat er nauwelijks over. Nu is haar moeder is een alleenstaande vrouw die een carriere heeft gemaakt als fotografe voor Elle magazine, waarnaast het haar ook nog lukte om haar dochter op te voeden. Enkel waren de omstandigheden waarin Scarlett opgroeide niet hetzelfde als bij andere kinderen. Terwijl haar leeftijdsgenootjes naar de kinderopvang werden gebracht of tijd doorbrachten bij hun oma, werd Scarlett verwend door haar moeders collega’s op het kantoor van Elle magazine. Ze genoot ervan om opgetut te worden door professionele visagisten en opmaat gemaakte kleding te krijgen van ontwerpers. Dit is dan ook de grootste reden geweest voor haar unieke karakter en haar kledingstijl. Vanaf klein was Scarlett altijd al de praatjesmaker en de leukste van de klas. Ze was altijd vrolijk en gaf totaal niet om reputatie of iets dergelijks. Echter toen ze op de middelbare school terecht kwam had ze wat tegenslagen. Het beroep van haar moeder was bij vrij veel mensen bekend en daardoor had iedereen een vooroordeel over haar. De ene vond het te gek en wilde het liefst zo vaak mogelijk met Scarlett op school gezien worden en de andere werd jaloers en uitte dat door te bitchen. Terwijl ze in het begin van haar puberperiode zat en zichzelf nog volledig aan het ontdekken was werd op school aan alle kanten van haar getrokken en geduwd. Na een jaar onrustig tussen vele vriendengroepen in te hebben gezweefd, sloot ze zich aan bij de schoolkrant en vond eindelijk vrienden waarbij ze zich echt op haar gemak kon voelen. Ze is altijd iemand geweest die met iedereen op kon schieten – althans als de andere daar ook z’n best voor zou doen en zou begrijpen dat ze anders was en het allemaal goed bedoelde – en ze bleef dan ook met heel veel verschillende mensen omgaan.
Toen Scarlett zeventien was verhuisde ze naar het appartement waar ze zich de laatste vier jaar van haar leven thuis heeft mogen voelen. Ze heeft het geheel samen ingericht met haar moeder. Het interieur is heel modern en strak met veel wit. De scarlet red en zwarte accenten die regelmatig in de meubels terugkomen zorgen voor een warme sfeer. Het appartement is voor zowel Scarlett als haar moeder een grote trots en is meerdere malen gefotograveerd voor interieurbladen.
De reden dat ze bij de groep komt is dat ze net haar studie heeft afgerond en voor ze opzoek gaat naar een baan wilt ze wat van de wereld zien om inspiratie op te doen. Ook ziet ze dit als een prima kans om mensen te leren kennen.

Extra
Naast haar interesse voor mode, is Scarlett ook dol op schrijven. Ze houdt al vanaf dat ze kon schrijven dagboeken bij en ze heeft al meerdere verhalen geschreven, ook allemaal in dagboekvorm. Haar schrijfstijl is geheel uniek. Het is voor de simpelste ziel te begrijpen, maar ook interessant voor hooggeleerden. Haar vrolijkheid en soms ietwat vreemde manier in doen komt er allemaal in terug. Ook is ze graag met haar moeder op pad. Van musea en werkuitjes tot chique restaurants en winkels. Verder is ze net als de andere meiden en houdt ze van tijd doorbrengen met haar vrienden, jongens en van uitgaan. Zingen doet ze ook graag en kan ze ook best goed. Ze doet het vaker dan ze zelf doorheeft. Neuriën houdt haar rustig en maakt haar vrolijk. Zo nu en dan rookt ze, maar niet meer dan één pakje sigaretten in de week en met ze drinkt met maten.

http://data2.whicdn.com/images/57846736/tumblr_mjcsh7MRpA1qj2b14o1_500_large.gif


http://data2.whicdn.com/images/67947275/large.gifDenk niet dat het nodig is, maar is misschien wel handig als mensen dat duidelijk ergens neerzetten in de beschrijving

Ja klopt :slightly_smiling_face:

Ik houd voor Mies even rekening met haar afwezigheid, vind het wel zonde als ze straks ineens moet stoppen in dit topic namelijk, mocht ze terugkomen.

Mies? Michelle Miserable bedoel je? Of Misha?

Ik ga voor Scarlett wat meer het kletskous gedeelte benadrukken en wat minder het vreemde.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSy0KUm9_rwm3or-me60r-MFsgobllOKgwbE7C9it65prP_tLwP

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSx2btm5PXFWcLzLCpHi_gNa8g1pAmtMndUiQH95XwX84vDxArY

Naam: Daisy Fleming

Leeftijd: Negentien augustus 1993, twintig jaar

Innerlijk: Daisy is een dromer, af en toe neemt het verzinnen van verschillende scenario’s en daarover doordromen de bezigheid die ze aan het doen is over. In haar hoofd leeft een enorme fantasie die nooit stil lijkt te staan. De oprechte glimlach die haar gezicht vrijwel altijd siert is iets waar je Daisy altijd aan zult kunnen herkennen, het komt heel zelden voor dat ze niet vrolijk is. Ze heeft een hekel aan school en verplichtingen maar ze leert graag en is ontzettend nieuwsgierig, ogen en oren zijn geopend voor nieuwe dingen. Daisy wil zo lang als ze dat kan vrij blijven, vrij van bijvoorbeeld serieuze relaties en werk. Liefde kent ze wel, maar erg vaak is ze nog niet verliefd geweest al staat ze er wel open voor. Zodra ze je in je hart gesloten heeft zal ze alles voor je doen, zolang je haar maar met respect behandeld. Ruzie zal ze eerder de rug toe keren dan er op in te gaan en mee te vechten, want ze loopt het liefst weg voor problemen als die er zijn.

Uiterlijk: Daisy is gezegend met lang haar, lange wimpers en volle roze lippen. Ze zorgt goed voor zichzelf door gezond te eten, genoeg te sporten en veel te slapen. Vooral slapen is iets wat ze voorop stelt, al is dat ook omdat ze een beetje last heeft van luiheid. Haar kledingstijl is over het algemeen vrouwelijk, sierlijk en netjes. Je zult haar eerder gekleed zien in het wit dan in het zwart en ze draagt nooit sneakers, behalve als ze gaat hardlopen. Jurkjes, skinny jeans, tops of blousejes met kanten accenten, hakken, laarsjes en in de zomer sandaaltjes is helemaal haar stijl. Haar nagels zijn verzorgd en eigenlijk altijd gelakt en ze draagt veel, het liefst gouden, sieraden.

Extra: Haar jaren heeft Daisy doorgebracht in een klein dorpje, samen met haar twee jaar oudere broer en haar ouders. Met hen heeft ze altijd goed contact gehad en ze lijkt ontzettend veel op haar broer, zowel innerlijk als uiterlijk. Ze is opgegroeid in een beschermd gezin; met zijn allen film kijken, op vakantie naar exotische bestemmingen, cadeautjes onder de kerstboom enzovoort. Ook haar opa en oma woonden in dit dorp, daar was ze heel vaak te vinden. Daisy en haar opa hadden een speciale band, ze kon over alles met hem praten en van iedereen die ze kende vertrouwde ze haar opa het allermeest. Hij had net zo’n grote fantasie als zijn kleindochter en in haar herkende hij een stukje van zichzelf. Toen haar opa een jaar geleden, toen Daisy net negentien was geworden, overleed aan een hartaanval was ze kapot van verdriet. Ze denkt tot op de dag van vandaag nog elke dag aan hem terug en heeft een klein sterretje aan de binnenkant van haar pols laten tattoëren. Het sterretje staat voor de gedachte dat ze gelooft dat haar opa aan de hemel staat als een ster die altijd over haar zal waken en haar zal beschermen, waar ze ook is op de wereld. Dit is echter de enige tattoeage die ze heeft. Piercings heeft ze ook niet. Het enige is het kleine sterretje op haar pols en de gaatjes in haar oren. Ze heeft haar opleiding journalistiek afgerond op de Pepperdine University, dit was de enige opleiding die echt bij haar paste en waar ze al haar fantasie en creativiteit goed kon uiten. Eigenlijk heeft Daisy, door haar makkelijke karakter, altijd vrienden om zich heen gehad en ze kijkt met heel veel plezier terug op vroeger. Ze is altijd beschermt voor het kwaad waardoor sommige situaties in de nieuwe omgeving waar ze terecht gaat komen best heftig voor haar kunnen zijn. Ze kijkt uit naar reizen en het ontmoeten van nieuwe, verschillende mensen en richt zich volledig op de toekomst die komen gaat.

Misha haha

Volledige naam: Drew Wright
Leeftijd (21-25): 22
Innerlijk: Drew is erg onvoorspelbaar en weet daarmee vaak mensen van hun stuk te brengen. Als je eenmaal goed met hem bevriend bent, zal hij je nooit in de steek laten en zal er alles aan doen om je te helpen. Toch is het erg moeilijk om hem echt te leren kennen, omdat hij heeft eigenlijk verschillende kanten van zich zelf heeft. Het ligt aan de andere persoon, hoe hij zich gedraagt. Doordat hij veel heeft mee gemaakt zal hij nooit helemaal zichzelf bij je zijn. Onbewust heeft hij ‘dikke muur’ om zich heen gebouwd en daar zal niemand zomaar door heen breken. Dat wil hij ook niet, hij wil niet emotioneel zijn waar iemand bij is. Het is wel eens gebeurd, maar dat is echt bijzonder. Je zou misschien van hem verwachten dat hij al genoeg meisjes gehad heeft, maar dat is het tegenovergestelde. Hij heeft nog nooit een echte serieuze relatie gehad. Eigenlijk is hij best verlegen en onzeker bij meisjes die hij leuk vind.
Uiterlijk (beschrijving): Zie foto’s. Hij heeft alleen geen tatoeages.
Extra: Hij heeft een fijne jeugd gehad totdat hij op het ‘verkeerde’ pad terecht kwam. Nadat hij eenmaal het uitgaansleven had ontdekt, ontmoette hij een soort ‘bende’. Zijn leven veranderde totaal. Hij wilde niet buiten de groep vallen en deed met hun mee. Van graffiti spuiten tot dingen vernielen zoals bushokjes. Een van de jongens van bende dwong hem om iemand te vermoorden. Als hij dat niet zo doen, zou hij zelf een kogel door zijn kop krijgen. De ‘klus’ moest die dezelfde dag dat hij het te horen kreeg nog beuren, dus naar de politie gaan kon hij niet. Hij wist dat het verkeerd en hij verzette zich er fel tegen, maar nadat hem een waarschuwingsschot gaven, heeft hij het uiteindelijk toch gedaan. Hiervoor heeft hij ander half jaar gevangenisstraf gekregen. Hij kwam vrij toen hij nog net geen achttien was. Tijdens zijn gevangenschap werd wel les gegeven en hij heeft dus zijn middelbare school afgerond. Daarna is hij direct gaan studeren, maar door alle herinneringen van vroeger, kon hij het niet meer aan. Steeds vaker spijbelde hij de lessen en dronk net zolang alcohol totdat hij [/font]niet helder meer kon denken. Voor zijn verslaving aan drank, heeft hij tijdje in een kliniek gezeten. Het hielp en heeft zijn rijbewijs kunnen halen. Op een dag moest hij zijn kleine zusje, aan wie hij erg gehecht is, ophalen uit de danszaal. Onderweg heeft hij een lekke band moeten vervangen. Het moment dat zijn zusje uit de auto stapte om te vragen hoe lang het nog duurde, reed er net een vrachtwagen met volle vaart voorbij. Hij heeft geprobeerd haar nog te redden, maar dat was tevergeefs. Voordat ze het ziekenhuis al bereikte was ze al dood. Drew heeft hier een litteken in zijn nek, een aantal op zijn bovenbeen en grote op zijn borst aan overgehouden, maar hij had liever zijn eigen leven gegeven om haar te redden. Na dit verschrikkelijke ongeluk begon hij opnieuw te drinken en is gestopt met zijn studie. Toch heeft hij ergens de kracht vandaan gehaald om opnieuw te stoppen met drinken. Nu hij al twee maanden nuchter is, gaat hij mee backpacken, ook al heeft hij zijn studie niet afgerond.
Voordat hij in de gevangenis terecht kwam, deed hij aan kickboxen. Sinds hij weer redelijk nuchter is, heeft hij dit weer op gepakt. Zo nu en dan rapt hij wel eens, omdat hij het leuk vind.
Wat tijdens het backpacken is gebeurd, kort samengevat: Sally en hij hebben nogal veel om elkaar heen gedraaid. Drew raakte steeds verder in put door wat er met zijn zusje is gebeurd ook hielp het niet niet bepaald dat hij gevoelens had voor Sally en die onbeantwoord bleven. Toen Sally en Drew naar een verlaten treinstation gingen om wat graffiti te spuiten, is Drew van de heuvel afgerold nadat hij van de trein afsprongt. Hierbij heeft hij zijn hoofd met aardig wat snelheid tegen een boom aangekomen. Daardoor is Drew zijn geheugen verloren en heeft een aantal weken met ernstige verwondingen in het ziekenhuis gelegen. Verschillende dingen waren gebroken en toen hij uiteindelijk uit het ziekenhuis mocht, moest hij het nog aantal weken met de rolstoel doen. Een tijdje is hij gebleven op de camping, maar bij het horen van de nieuwe locatie, het onbewoonde eiland, is hij er twee weken tussen uit gegaan. Voordat ze vertrokken naar de nieuwe locatie heeft hij nog wel even op het eiland gezete, aangezien hij altijd al op eiland wilde zitten. Bovendien mocht het van de dokter zolang hij voorzichtig aan deed.
Inmiddels heeft Drew het kickboksen weer opgepakt en kan hij een aantal belangrijke dingen weer herinneren zoals het ongeluk van zijn zusje, momenten met Maci in de kliniek en daar buiten. Helaas kan hij zich maar één klein dingetje herinneren van de relatie die hij vroeger met Maci heeft gehad toen ze zestien waren. Hier en daar weet hij wel flarden van gebeurtenissen, maar die kan hij niet helemaal plaatsen. Tot een verdere vordering is het nog niet gekomen. Drew is bang dat hij niet meer zal herinneren en de band tussen hem en Sally+Maci nooit meer terug zal komen, ook al zal hij dit echter niet hardop toegeven.
Afgeronde studie: Hij is begonnen met de studie Psychologie, maar dat heeft hij nooit afgerond.
Foto uiterlijk:
http://i49.tinypic.com/rr839h.png[/img]
http://i48.tinypic.com/2dj3uj4.png[/img]

Volledige naam: Matthew Farell

Leeftijd: Veertien juni 1990, 23 jaar

Innerlijk: Vriendelijk, maar niet te veel omdat hij weet dat mensen daar misbruik van kunnen maken. Betrouwbaar, maar alleen als de vertrouwelijke informatie die hem verteld wordt van goede vrienden komt. Flirterig, gepaard met de juiste hoeveelheid charme en een ietwat mysterieus glimlachje om iedereen om zijn vinger te winden. Dit alles bij elkaar plus een vleugje sarcasme en een voorkeur voor droge humor en Matthew is kort en oppervlakkig samengevat. Maar zo simpel gezegd is het niet, hij is namelijk erg onvoorspelbaar qua gedrag en kan in een mum van tijd ontpoppen tot een agressief iemand die zo een gat in een muur slaat omdat er iets niet goed gaat in zijn leven, een meisje die hém niet leuk genoeg vindt of zijn ouders die hem iets verbieden zijn hier voorbeelden van. Wanneer Matthew chagrijnig is, is dit aan zijn hele doen en laten te zien en kun je beter zo ver mogelijk uit zijn buurt blijven. Hij is erg bezitterig en zeer gesteld op zijn privacy, mensen mogen niet te veel van hem weten en hij kan dan ook absoluut niet tegen té nieuwsgierige types die hem meteen het hemd van zijn lijf vragen. Dankzij zijn goede opvoeding van zijn ouders, is hij heel erg beleefd en spreekt hij met twee woorden tegen de mensen waarvan hij weet dat ze respect van hem eisen. Had hij geen goede opvoeding gehad, was het gewoon een botte, arrogante klootzak; gewoon omdat dat in zijn karakter zit en dat er nooit meer uit zal gaan. Dit zit hem echter niet dwars, mensen moeten hier maar mee leren leven en doen ze dat niet; dan is het heel simpel en laat hij ze gewoon gaan zonder er ooit nog maar eens aan te denken of er naar om te kijken. Zijn vader heeft hem altijd verteld dat mensen niet te vertrouwen zijn en ze misbruik van je zullen maken zodra ze de kans krijgen, dit is hem al vanaf kleins af aan verteld en hij gelooft het. Dit is dan ook de reden dat hij nooit veel over zichzelf kwijt wil en mensen nooit voor de volle honderd procent zal vertrouwen. Wel schuilt er onder deze dikke laag van slechte eigenschappen een klein hartje en een betrouwbaar, lief persoon die naar je luistert en voor je door het vuur gaat op het moment dat hij om je gaat geven, en hoewel dit lang kan duren is het zeker het wachten waard voor degenen die goed met hem op kunnen schieten.

Uiterlijk: Een smal gezicht met donkere, wenkbrauwen met daaronder een paar onschuldige lichtblauwe ogen. Een rechte neus en een mond met zeer zeker lippen die je zou willen zoenen. Zijn haar is donkerbruin van kleur en met een kleine hoeveelheid gel er door heen creëert hij s’ochtends een warrig kapsel. Verder is hij vrij lang en heeft hij brede schouders en gespierde armen, waar hij dan ook trouw voor traint om het zo te houden. Zijn kledingstijl is simpel maar netjes en voor een belangrijke gelegenheid is hij bereid om in pak te gaan.

Extra: Hij is als enigst kind opgegroeid bij zijn ouders in een veilig beschermde en beveiligde villawijk vol rijke kinderen waar hij zijn jeugd mee door heeft gebracht. Een perfecte jeugd gevuld met etentjes met de familie, voetbalwedstrijden waar hij de sterspeler was, ‘oorlogje’ spelen in het bos in de buurt van zijn huis, vriendinnetjes in zijn tienerjaren, feestjes en ga zo maar door. Hij heeft alles wat hij ooit wilde, simpelweg omdat zijn ouders dit zich makkelijk konden veroorloven. Zijn vader en moeder bezitten beide een eigen bedrijf en waren daardoor niet vaak thuis te vinden, af en toe was er een nanny aanwezig maar deze konden niet zo goed opschieten met Matthew, al helemaal niet toen hij begon met puberen. Ontzettend muzikaal, hij speelt namelijk sinds zijn zesde jaar al piano en vindt dit nog steeds leuk om te doen. Het geeft hem een soort rust die hij heel erg nodig heeft en wanneer hij dit doet en hij lijkt een beetje in een andere wereld te zweven wanneer hij zijn vingers over de toetsen van de piano laat glijden. ‘Geld maakt niet gelukkig’ is een spreuk die hij ware onzin vindt, vandaar dat hij ook de ambitie heeft om succesvol zakenman te worden, net als zijn vader. De praatjes heeft hij er in ieder geval wel voor.

Studie: Economie en bedrijfsmanagement, afgerond.

http://data2.whicdn.com/images/80969515/large.png

Mia Alicia Summer
Ze laat zich alleen Ally noemen door Alexander, hij noemt dat hun kleine geheimpje, omdat bijna niemand anders weet dat ze ook nog zo heet. Ally is zijn afkorting van Alicia.
23 jaar

Haar intro-filmpje voor de serie
Haar tweede intro-filmpje ;p

http://data2.whicdn.com/images/8140973/tumblr_liforwL2W21qc0dx7o1_400_large.jpg

Ze is een meisje dat het niet uitmaakt wat anderen van haar denken. Ze denkt in het hier en nu en ze heeft wel haar vrienden, maar hoeft zeker geen vrienden te zijn met iedereen. Mia geeft wel over haar eigen beeld van zichzelf en wil er wel leuk uit zien, gewoon omdat zij dat zelf belangrijk vind.

[center]Mia is opgegroeid zonder ouders, deze zijn overleden toen ze slechts een half jaar oud was, ze heeft ze dus nooit gekend en heeft maar een paar foto’s van hen drie samen. Een kettinkje met een foto van beide ouders erin draagt ze altijd, al heeft ze ze niet gekend, het waren wel haar ouders en ze houdt van ze. Ze heeft dus vanaf dat ze een half jaar oud was in een weeshuis gezeten, tot een bepaalde leeftijd was dit heel gezellig. Maar toen ze veertien was ontstond er groepsdruk, er ontstonden twee groepen, de ‘stoete’ en de ‘lieve’ groep. Haar beste vrienden kwamen in de eerste en zo kwam zij er ook in terecht. Ze had ook meer het karakter om daarin terecht te komen, ze kon niet zo goed omgaan met regels en ging hier liever tegenin.

Ze groeide op in een weeshuis in Los Angeles, vanaf hun veertiende mochten ze hier ook alleen, of in groepjes, een bepaalde tijd uit weg. Daarvoor mocht dat niet zonder begeleiding. Op dat moment begon haar ‘badass’-leven. Met haar vrienden baande ze haar weg in het ondergrondse leven van Los Angeles, ze begon mee te doen aan gevechten en aan wedstrijden met auto’s, motors, alles wat snel ging. Op haar zestiende was ze zeker bekend met drank en drugs, en gebruikte ze beide regelmatig. Wat begon als een vrolijk meisje, was veranderd in een meisje dat zich niets aantrok van alles om haar heen en alleen voor zichzelf ging. Hoe dit was gebeurd? Door het verdriet van het verlies van haar ouders, dat pas op latere leeftijd doordrong, omdat ze in een huis woonde met allerlei mensen die zo leefden, het was normaal, was ze zich af gaan sluiten van de wereld. Voor een tijdje had ze met niemand willen praten, niet willen eten, niet willen drinken en ze had zichzelf op de kamer opgesloten.
Een jongen had haar geholpen, ze waren slechts acht jaar oud en toch had hij haar geholpen, hij begreep haar en ze vonden steun in elkaar. Dit was Alexander. Hij was heel erg afgezonderd en had niet veel vrienden, maar haar vriend is hij altijd gebleven. Hij heeft haar dus uit deze depressie geholpen en hierna is ze weer opnieuw begonnen. Nieuwe vrienden gemaakt. Op school viel ze wel op haar plek tussen haar vrienden uit het weeshuis. Ze stond op tegen de regels van het weeshuis en haalde grappen uit op school. Ze werd steeds leuker voor de ondeugendere groep en hierdoor trok ze hun aandacht. Hierdoor is ze dus terecht gekomen in deze groep mensen en hierdoor is ze nog meer badass geworden.

Ze is tegenwoordig zeker geen slecht gezelschap om in de buurt te zijn, ze is heel vrolijk, een beetje, laat het beetje trouwens maar weg, gek, en zeker niet braaf. Een joint of een sigaret zal ze nooit afslaan, drank houdt ze van en players vind ze leuk. Ze vind het vooral leuk om hen om de vinger te winden en vervolgens hetzelfde met ze doen als zij met andere meisjes deden te doen. Het is nog nooit gebeurd dat ze iemand leuk vond, gevoelens kent ze niet tenzij voor Alexander. Maar die zijn vriendschappelijk, hij is haar beste vriend, wat hij weet weet zij en wat zij weet weet hij. Als je hem iets vertelt dan is het veilig, behalve voor haar. Ze gingen naar dezelfde middelbare school, maar hij wilde niet bij haar clubje. Hij vond haar leuk, en zij was zijn beste vriend, maar haar vriendengroep had hij niets mee. Hij was niet zo opstandig ingesteld, hij was meer introvert dan extravert.

Eenmaal op de campus zakte Mia een beetje af qua wildheid, al stond ze op feestjes nog altijd bekend als het feestbeest. Ze hield nou eenmaal van een drankje hier en daar en daar werd ze nu eenmaal nog gekker van dan ze al was. Nog altijd is ze zo een feestbeest, ze weet alleen wat beter wanneer het wel kan en wanneer niet. Ze is wat beschaafder, kan wat politiek correcter handelen en zegt niet meer alles te direct. Ze kon nogal vaak mensen kwetsen, zonder dat te willen, doordat ze heel rechtsstreeks was en heel direct. Zo is het en niet anders. Nu is ze daarin iets bedaard. Diep van binnen schuilt er nog altijd wel een lief meisje, dat om iedereen geeft, ze laat dit meisje alleen niet naar buiten komen. Ze kan nog altijd huilen om bepaalde dingen, maar ze laat zichzelf niet meer geven om mensen, ze durft het niet meer. Het openstellen voor de pijn van het verlies vind ze te eng.

Mia is een klein meisje met haar 1 meter 66, maar valt zeker wel op in een grote groep. Of ze is degene met de hoge hakken, of ze is degene met de grote attitude. Ze is geen bitch, maar ze zeker niet heel lief zijn. Haar golvende donkere haar is jaloersmakend in combinatie met haar smalle gezicht en zeker niet dikke, maar modelwaardige, lichaam. Zelf pronkt ze op feestjes best met haar lichaam, ze is er trots op, en strakke jurkjes mogen haar model best tonen. In meer casual gelegenheden draagt ze echter ook makkelijk een baggy broek, een trui en allstars. Alles hangt af van tijd en plek bij haar stijl en manier van doen. Niet dat ze niet zichzelf is, dat is ze altijd, soms zelfs een beetje te veel. Want Mia’s zelf kan soms best irritant zijn.

Ze houdt van zingen en dansen en kan beide best wel goed, instrumenten spelen kan ze niet, al zou ze de piano wel eens willen leren spelen. Gitaar heeft ze geen aanleg voor, al heeft Alexander haar dat zo geprobeerd te leren. Ze heeft een interesse voor literatuur en kunst en een aanleg voor talen. Elke vreemde taal pikt ze binnen no-time de basis van op en ze kan zich dan ook overal wel redden. Zet haar een week in Italië en ze kan een simpel gesprek tussen twee Italianen volgen. Accentloos praten kan ze dan natuurlijk nog niet, maar na een jaartje in een land zal het accent waarschijnlijk wel vrij gering zijn. Ze heeft een interesse in cultuur, maar niet zo groot dat ze daar iets mee wilde gaan doen. Uiteindelijk is ze Engelse Taal en Literatuur gaan studeren, met een minor kunstgeschiedenis. Zo combineerde ze haar passie’s in één studie. Ze heeft dit met succes afgerond en is momenteel een vertaler en uitgever van boeken. Ze is haar eigen uitgeverij begonnen en is zeer succesvol in die wereld, al zullen mensen haar daarbuiten niet herkennen. [/center]

http://data2.whicdn.com/images/81176721/large.png

Mara Dostojevski
24 jaar
Lyndsy Fonseca

Introductie bij BWBG

Mara is vanaf haar dertiende een bediende geweest in het huis van een rijke zakenman. Haar ouders heeft ze nooit gekend, deze hebben haar achtergelaten aan de deur van een oude vrouw met een briefje met de naam Mara erop, die niet wist wat ze met Mara aanmoest. De oude vrouw voedde haar op, maar overleed toen Mara zes was. Van haar zesde tot haar twaalfde zat Mara in een weeshuis, een niet heel goed weeshuis. De kinderen werden slecht behandeld en Mara werd al snel een oude persoon in een jong lichaam, ze had veel meegemaakt. Op haar twaalfde kwam er een man langs in het weeshuis, alle meisjes uit het huis werden opgeroepen en samengetrommeld in een rij. De man koos haar, waarom is haar nog altijd niet duidelijk. Op haar dertiende verjaardag nam hij haar mee naar zijn huis, een landgoed, in the middle of nowhere. Ze wist toen al dat hij niet beter was dan de mensen in het weeshuis. Er kwamen vaker mannen langs in dat weeshuis, ze wist dat ze niet iets goeds betekenden.

http://data1.whicdn.com/images/78077565/large.jpg

En het betekende inderdaad niets goeds, hij wilde haar als bediende, maar ze werd gebruikt als meer dan dat. Hij misbruikte haar bijna elke avond en op een gegeven moment is ze opgehouden met schreeuwen en huilen, ze onderging het, wachtte tot het over was en ging door. Op haar zestiende kreeg ze een kans te vluchten omdat iemand de deur van de garage had open laten staan, ze is gevlucht, heeft een auto gepakt van haar ‘meester’ -zoals ze hem moest noemen- en is, ook al kon ze niet goed rijden, heelhuids aangekomen in het dichtstbijzijnde stadje.

Mara is geboren in Moskou en hier heeft ze tot haar dertiende gewoond, de man, waarvan ze de naam nooit heeft geweten -hij heette ‘meester’- woonde ver buiten Moskou. Dit dichstbijzijnde stadje was dus nog lang niet Moskou, maar hier heeft ze de auto achter gelaten en is ze verder gaan liften naar Moskou. Alles wat ze had was een rugzakje met een kettinkje, gekregen van de oude vrouw, genaamd Marissa, voor ze stierf en wat schoon ondergoed. Haar kleding was niet bepaald modern, ze liep rond in een oude jurk, die haar inmiddels veel te klein was en dus ergens op haar knieen hing, terwijl hij tot haar enkels hoorde te komen. Ze had geen geld en bijna geen bezit, en ze was alleen in Moskou. Hierdoor is ze op de straat terecht gekomen, ze kreeg de verkeerde vrienden, maar dacht dat ze haar hielpen. Ze begon te roken en drugs te gebruiken en het ging dus niet goed met haar. Tot ze werd meegenomen door de politie, opgepakt. Ze heeft een jaar in de gevangenis gezeten voor wat ze heeft gedaan, maar daarna mocht ze zonder strafblad weer weg. Ze kreeg een beetje geld mee om een frisse start te maken en heeft daarvan gebruik gemaakt door het eerste vliegtuig uit Rusland te nemen, hiermee kwam ze in Los Angeles terecht. Hier heeft ze gezocht naar een baantje en een huisje, waardoor ze terecht is gekomen in een supermarkt en in een piepklein appartementje in de achterwijken van LA en vervolgens heeft ze gespaard. Zo heeft ze geld bij elkaar verzameld om een studie te gaan doen, het enige dat het weeshuis en de meester wel hadden gedaan was haar onderwijzen. Ze kon lezen en schrijven en had de basis van het middelbaar onderwijs gehad. Ze heeft nog een snelstudie gedaan om op het zelfde niveau te zijn als de rest en is zo op haar twintigste begonnen met haar studie op de campus. Dit was de beste tijd van haar leven. Ze durfde nog altijd niet echt hechte vriendschappen aan te gaan, maar ze heeft wel mensen leren kennen, stond niet meer alleen in het leven.

Haar studie was strafrecht, en ze heeft deze met succes afgemaakt, waarna ze carriere wilde gaan maken. Maar eerst wilde ze dit backpacken gaan doen, om meer van de wereld te zien, waar ze nu meer over had geleerd, en om vooral ergens mee bezig te zijn. Om mensen te leren kennen.

Zoals te verwachten is als je drie jaar lang misbruikt bent is ze geen maagd meer en ze heeft ook angst voor seksuele contacten. Zo gauw iemand te dichtbij komt, of een jongen haar probeert te zoenen raakt ze in paniek en kan ze tot alles in staat zijn. Hierna dringt alles nogmaals tot haar door en gaat ze meestal huilen.

Inmiddels laat ze de make-up haar echte ik een beetje verbergen en ze probeert nooit meer te denken aan wat ze allemaal achter de rug heeft, ze zal je er niet gauw over vertellen en is een gesloten persoon. Ze doet zich voor alsof ze altijd vrolijk is, maar heeft wel een stoer randje. Door wat ze allemaal heeft meegemaakt, laat ze ook niet over zich heen lopen. Ze kan een beetje intimiderend overkomen op het eerste gezicht en vooral heel volwassen. Wat ze allemaal heeft meegemaakt zie je terug in de diepte van haar blik.

Haar passie’s zijn muziek, schrijven en tekenen. Ook kan ze inmiddels motorrijden wat ze heel gaaf vind. Ze speelt onder andere piano en gitaar en ze kan ook zingen. Als er iets is wat ze niet kan dan is het dansen, ze kan wel heel gek doen, en als ze zich een beetje openstelt voor je is ze een hele goede vriendin, die je nooit maar dan ook echt nooit zal laten vallen. Ze houdt er niet van om bevelen te worden opgelegd, omdat dat haar te veel doet denken aan haar ‘meester’.

Mara heeft bruin haar en groene ogen. Haar achternaam is de naam van Marissa, de oude vrouw, die als enige echt van haar hield in haar leven, in Mara’s ogen. Haar gezicht is vrij zacht qua vormen, maar ze heeft zeker een stoer uiterlijk.

Haha awh geeft niet! Hé jou ava is verkerst. Kan bij mij niet vrees k haha

Volledige naam: Aurora Vita Kvam
Mensen noemen haar ook wel eens Vita of Vi.
Leeftijd:17, ’06-03-1996’
Wonen: Aurora is net als haar zus geboren in Trondheim in Noorwegen en op haar elfde verhuisd naar Amerika. Haar ouders vonden dat ze zo hun talenkennis goed konden verbeteren. De familie vond een plekje in Santa Barbara waar Aurora haar middelbare school heeft afgerond. Met het hele gezin verhuisde ze weer terug naar Trondheim, maar kochten wel een ander huis dan waar ze eerder geleefd hadden.
Innerlijk: Aurora is meisje dat altijd al wat onzeker was over haar uiterlijk en haar gedrag. Op haar veertiende is dit alleen maar erger geworden aangezien de meisjes van haar klas zich met jongens bezig hielden. Aurora was geen type meisje dat zich gelijk op een jongen stortte die er wel enigszins leuk uit zag. Ze keek eerst liever de kat uit de boom en sprak geen mensen die ze hoger dan zichzelf schat. Dit is haar altijd een beetje bij gebleven, maar het is wel minder geworden. Ze voelt vaak geen behoefte om op de voorgrond te treden, alleen als haar iets niet aan staat. Aurora heeft een sterke mening, maar die laat ze niet vaak horen. Ze kropt veel op en als je iets doet op het verkeerde moment, kan ze erg tegen je uitvallen. Dat is iets wat mensen totaal niet van haar verwachten door haar lief uitziend gezichtje. Wanneer je haar leert kennen ontdek je een spontane impulsief meisje dat vaak wel in is voor een feestje. Een van dingen die haar zelf in de weg zitten is haar naïviteit, impulsiviteit en haar koppigheid. Ze gelooft graag het goeds in mensen en ziet soms niet in dat het niet goed is om bepaalde mensen te vertrouwen. Ook haar impulsiviteit zorgt er vaak genoeg voor dat ze achteraf vreselijke spijt krijgen van bepaalde dingen die ze gedaan heeft, dit gebeurd vaak wanneer ze iets teveel drank op heeft. Toch blijft ze haar eigen ding doen en vindt het moeilijk om hulp te vragen. Ze doet het liever alleen, want wanneer ze om hulp vraagt voelt ze zich een mislukkeling. Haar koppigheid zit haar in veel situaties dwars. Over het algemeen is het een lief meisje die je kunt vertrouwen en voor je klaar zal staan.

Uiterlijk: Ze ziet er uit als een lief meisje dat alles perfect op orde heeft. Aurora lacht best veel waardoor ze er onbezorgd uit ziet. Haar lang blond geverfd haar siert haar kleine gezichtje. Ze stijlt en/of krult haar haren vaak en heeft vrijwel altijd make-up op. Zonder deze dagelijkse routine voelt ze zich ‘naakt’. Aurora is erg onzeker over haar uiterlijk waardoor ze alles altijd perfect moet hebben zitten. Haar kledingstijl is vrij divers. Haar ogen zijn lichtblauw en haar lange wimpers benadrukken de vorm van haar ogen. Aurora is zeker niet klein, maar wel enkele centimeters kleiner dan haar zus, Féline. Ze is erg slank wat haar ook veel langer doet lijken dan dat ze in werkelijkheid is. Aurora heeft dan ook ondergewicht, maar het is nog niet gevaarlijk, al mag ze absoluut niet meer afvallen. Haar lange dunne benen vallen zeker op als ze een kort broekje of jurkje aan heeft. Haar huid is in een zomers kleurtje gebruind. Aurora heeft mooie rondingen die bij haar lichaamslengte passen.
Extra: Aurora kampt al zeker een jaar met een eetstoornis doordat ze erg onzeker is over de vorm van haar lichaam. Féline, haar zus, weet dat ze erg onzeker is over haar uiterlijk, maar ze denkt dat dit inmiddels wel voorbij is.
Afgeronde studie: Aurora heeft de havo afgerond op haar begin zeventiende. Ze is haar laatste jaar blijven zitten en dit heeft haar zelfvertrouwen niet veel goeds gedaan. Later is ze van plan om culturele antropolgie en ontwikkelingssociologie te gaan studeren, maar ze wilde eerst met haar zus mee.
Interesses: Aurora turnt als sinds ze een klein meisje was en is dan ook erg lenig. Het kost haar geen enkele moeite om haar benen achter haar hoofd te leggen. In Amerika heeft ze een tijdje bij het cheerleaden gezeten, maar haar echte passie lag toch echt bij turnen. Aurora was dan ook erg goed, maar niet goed genoeg om echt bij de top te horen. Ook houdt ze ervan om te zwemmen en eigenlijk vrijwel alle sporten aangezien van bewegen houdt. Aurora is een meisje dat vrijwel constant met muziek rondloopt, er onbewust op gaat dansen en mee zingt. Ze kan aardig goed dansen, als in het uitgaan dansen. Zingen is niet haar sterkste punt, maar het is ook niet erg slecht. Aurora heeft al heel lang een instrument willen kunnen bespelen, maar heeft er nooit echt de tijd ervoor genomen. Ze hoopt dat nog te kunnen doen. Haar voorkeur zou uitgaan naar gitaar, ook al is piano ook niet verkeerd.
Foto uiterlijk: