[Speeltopic] Can you survive..?

http://home.deds.nl/~loecky/content/loek/foto/jipbijoudhuisje.jpg

DE TENT IS INGERUILD VOOR EEN HOUTEN HUISJE.

Slaapzaal:

http://farm1.static.flickr.com/26/59792591_ef648752de.jpg

De slaapzaal is zoals op het plaatje, alleen staat er een halve muur in het midden van de kamer. Je mag zelf weten waar je slaapt en met wie, bedden kun je verplaatsen!

Een groep onhandelbare jongeren worden allemaal op een groot grasveld gedropt. Hun ouders weten niet meer wat ze met ze aanmoeten en hopen dat ze op deze manier meer gaan waarderen wat ze voor ze doen.
Op het grasveld hebben ze NIETS. Alleen één grote tent om in te slapen met zijn allen en een klein kraantje waar schoon water uitkomt. Geen elektriciteit dus.
Ze kunnen ervoor kiezen om elkaar af te slachten, maar ze kunnen er ook voor kiezen om te proberen elkaar te vergeven en te helpen.
Ze worden élke seconde in de gaten gehouden door de leiding. De leiding laat zich nooit zien maar verstopt zich op ontzichtbare plekken.
Op vertoon van goed gedrag krijgen ze telkens nieuwe spullen waar ze wat mee kunnen.
Zo kunnen ze op een gegeven moment douchen, zelf eten koken en zelfs een eigen huis bouwen.
Kunnen ze elkaar uitstaan of zal dit eindigen in een regelrechte ramp?

  • We schrijven eigen persoon verleden tijd.
  • Houd het wel ‘netjes’, losgeslagen jongeren kunnen behoorlijk vervelend zijn, maar het is niet de bedoeling om elkaar weg te pesten.
  • Eerste post met foto!

Praattopic; http://forum.girlscene.nl…vive/list_messages/202113
(:

http://i51.tinypic.com/mok5s.jpg

Sam.
Ik stapte zuchtend de auto uit en trok mijn veel te zwarte koffers uit de kofferbak. Eventjes keek ik rond, was dit een grapje? Hoe kon ik hier nou ‘overleven…’ Je had hier niets! Een groot grasveld met één tent. Ik ging echt niet met vreemde gasten in een tent slapen! Langzaam trok ik mijn koffers over het hobbelige grasveld. De tent ritste ik open en zonder erbij na te denken gooide ik mijn koffers naar binnen. Languit liet ik me op het gras vallen, dit werd een regelrechte ramp.

http://i1177.photobucket.com/albums/x358/NikkiCornelisse/Matt-Lanter-90210-16117034-500-674.jpg

Matt
Ik stapte uit. Ik miste mijn oude leven nu al en ik was mijn nieuwe leven nog maar net tegemoet gelopen. Er stond al één meisje.
Het zag er niet uit, dat lege grasveld. Ik wist nu al dat het moeilijk zou worden.

http://data.whicdn.com/images/3072130/l_13d457d0af7f425da394c8eba4d77db4_large.jpg?1279576177

Cassie
Ik wierp nog een boze blik op mijn vader en trok toen mijn koffer uit de auto. “Het is voor je eigen bestwil Cas,” zuchtte hij. “Oh, die kenden we nog niet!” zei ik spottend. Zonder hem verder een blik waardig te gunnen draaide ik me om. Het enige wat ik zag was een tent. Wat was hier ook alweer de bedoeling van? Ik liep erop af en zag een meisje voor de tent in het gras liggen. Ik zorgde ervoor dat mijn koffer in de tent lag -wat, een grote tent voor iedereen?- en ging toen naast haar zitten. “Hoi,” zei ik.

Sam.
‘Oh god, daar begint het al…’ mompelde ik terwijl ik mijn ogen sloot. Ik deed gewoon alsof ik niets gezien had, lekker rustig. Toen kwam er een ander meisje naast me zitten, beetje lullig om niets terug te zeggen. ‘Hey…’ zei ik zachtjes terwijl ik aan wat grassprietjes plukte.

Matt

Ik sleepte mijn koffer achter me aan naar de tent toe. Een tweede meisje was gearriveerd. Ik wierp beide een afkeurende blik toe en duwde mijn koffer de tent in.

http://cdn11.ne.be/librairy/people/1351/5853.jpg

Alex
Ik stapte chagerijnig de auto uit en keek om me heen. Waren ze echt van plan me hier achter te laten, in dit gat?! Ik greep m’n koffer uit de kofferbak en liep richting de tent, waar al wat mensen waren die er zo te zien net zoveel zin in hadden als ik.

Cassie
Ik rolde met mijn ogen naar de jongen zijn rug. Het gras was vochtig, gadverdamme. Ik wist niet meer wat ik tegen het meisje moest zeggen, dus keek ik naar de anderen die een voor een bij de tent aan kwamen.

oh oeps.

Ik heb geantwoord hoor. xD Maar ik was iets te laat, dus heb het aangepast.

Sam.
‘Oke, dan niet.’ Wat een rare mensen, ik dacht dat ik vreemd was, maar dit overtrof alles.

haha ik heb het veranderd d:

Matt

Ik kwam weer uit de tent. Er was nog iemand gearriveerd. Ik liep de twee meiden voorbij en ging verderop in het gras zitten. No way, dat ik met iemand hier ging praten. Ze kwamen maar op mij af als ze daar zin in hadden.

Sam.
‘Wat een rare snuitert is dat…’ zuchtte ik terwijl ik naar de jongen keek. Ach, ik had hem toch niet nodig, ik was hier zo weer weg.

http://images.gigjunkie.net/ea668079-622a-43a9-9d00-dda7d7c65833.png

Damon

Ik stapte uit de auto en ik keek om me heen, moet ik hier zien te overleven? Dacht ik bij mezelf. Ik trok mijn veelste zware koffer uit de kofferbak. Het enige wat er stond was een grote tent. '‘Dit meen je niet he?’ Mompelde ik.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lnmlnv28F41ql7a46o1_500.jpg

Tom
Boos stapte ik uit de auto en trok mijn koffers uit de achterbak. Mijn ouders wilden me nog gedag zeggen, maar ik liep ze strak voorbij. Ik keek om me heen. Hoe moest ik hier nou gaan leven, alleen op een grasveld? Ik zag toen al een paar mensen voor de tent zitten. ‘Hoi.’ zuchtte ik en ik zette mijn koffer in de tent neer. Moesten we serieus met z’n allen in een tent slapen?

Alex
Ik gooide m’n koffer in de tent en ging bij de rest in het gras zitten. ‘Hey…’ zei ik met een zucht. Ik wilde terug naar de bewoonde wereld, nu.

Cassie
“Dat kun je wel zeggen ja,” mompelde ik. “Hallo,” zei ik een beetje ongemakkelijk tegen de jongen die bij ons kwam zitten. Ik keek weer naar het meisje. Die piercings stonden haar echt goed. “Ik ben Cassie, of Cas, whatever you prefer,” stelde ik me voor.

Sam.
‘Hey, jullie zeggen wel gedag,’ zei ik tegen de jongens. ‘Doe je dat altijd of alleen uit beleefdheid?’ Oke, ik kon ook nooit m’n mond houden. ‘Sam,’ zei ik met een gemaakte glimlach tegen Cassie.

Matt

‘Hoi,’ bromde ik naar de jongen die net aan gekomen was.
Wanneer kwam mijn vader me ook alweer ophalen? Over een half uurtje?

Tom
‘Wat een vrolijke boel hier.’ zuchtte ik terwijl ik ook in het gras neerplofte.