[Speeltopic] A summer holiday in LA

Het is zomervakantie in Los Angeles en de zussen Juliette en Adrianna Bennett zijn de hele vakantie home alone. Ze wonen in een mooie villa in Beverly Hills. Dat betekent veel drank, feesten en jongens! Natuurlijk gebeurt er naast feesten ook genoeg andere dingen zoals winkelen, surfen en zonnen. Gossip speelt een grote rol in de levens van de jongeren. Alles gaat via sms of het internet. Als je populair bent heb je een geweldige jeugd, maar anders zal je het erg moeilijk krijgen. So be prepared!

De jongeren die in dit RPG meedoen hebben allemaal gewoon een eigen huis en wonen ook in Beverly Hills of een ander stadje in Los Angeles.

Invullijstje:

Naam:
Leeftijd:
Geaardheid:
Innerlijk:
Extra:
Uiterlijk (foto):

Meisjes:

 • thedolcevita ~ Adrianna Bennett
 • Bombshells ~ Juliette Bennett
 • Sparrow ~ Felice
 • makeitshine ~ Melody
 • Fuckyeah ~ Ashley Hemsworth
 • WK_BUNGEL ~ May Jacksons
 • lovestonedx ~ Lynn

Jongens:

 • Goldenkiller ~ Jake
 • supercatslover ~ Spencer
 • Heartattxck ~ Jamie Sanchez
 • ManizeRMe ~ Dave
 • xAftertheStorm ~ Matt
 • Toneelmeisje ~ Tyler
 • Soldsoul ~ Nate

De villa:

http://www.unusualvillarentals.com/us/california/bevhills98/images/1hi.jpg

De zussen:

http://i55.tinypic.com/20a9q2v.png

http://24.media.tumblr.com/tumblr_loicroty9t1ql7a46o1_400.jpg

Dave

Ik had gebeld met mijn moeder. Wat een kletskous kon zij toch zijn. Daarna liet ik me op de bank vallen. Ik had binnenkort weer een feestje. Ondertussen surfde ik even op het internet op mijn iphone 4.

Ze hadden toch allemaal een eigen huis?

http://cdn11.ne.be/librairy/people/1351/5853.jpg

Jamie
Ik nam een slok van mijn biertje en staarde wat naar mijn telefoon terwijl ik me omdraaide op mijn handdoek. Het was heerlijk om een eigen zwembad te hebben, alleen wel jammer dat ik deze met niemand kon delen.

http://data.whicdn.com/images/12649301/tumblr_lp2l51qzRd1qkeeywo1_500_large.png?1311982412

Adrianna
‘Daag!’ zei ik nog en gaf mijn beide ouders een knuffel. Ik zwaaide ze na en keek hoe ze wegreden. Daarna keerde ik me gelijk tot Juliette. ‘Feestje?’ vroeg ik grijnzend.

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lnzv8ziyO31qh9wixo1_500.jpg

Jake

Ik lag op mijn bed met mijn iPad in mijn handen. Ik had gisteren veel gedronken en was net bijgekomen. Ik zette een muziekje op en begon mee te zingen.

juppah!

http://data.whicdn.com/images/12776914/tumblr_lp9ihhUlJ41r0yc9vo1_500_large.png?1312228938

Spencer

Tegen de tijd dat het middag was, werd ik langzaam wakker. Ik stapte uit bed in mijn joggingbroek en liep naar beneden. Daar zette ik het koffiezetapparaat aan, waarna ik er een kopje onder zette. Terwijl het water warm werd, bekeek ik mijn berichten op mijn iphone. Gisteravond had ik zoals zovaak weer een feestje gehad, en man wat was dat gezellig geweest. Toch had ik daardoor best een kater opgelopen.

http://i52.tinypic.com/2zo9jrc.jpg

Lynn
Ik bladerde de Vogue door terwijl ik slokjes van mijn ice tea nam. De zon brandde fel en ik lag in mijn bikini in de tuin. Af en toe keek ik of ik al iets bruiner was geworden, wat natuurlijk steeds niet het geval was.

http://i52.tinypic.com/2gt5euq.gif

Juliette
Ook ik knuffelde mijn ouders nog een laatste keer. ‘‘We gaan jullie missen!’’ riep ik nog toen ze wegreden. Misschien een heel klein beetje, als we niet aan het feesten waren. Ik draaide me om naar mijn zusje Adrianna en knikte meteen blij. ‘‘Feestje!’’ stemde ik in.

http://4.bp.blogspot.com/-QSu-Mii5CCI/TbjgV-uGiSI/AAAAAAAAALk/42M93mYgcOE/s1600/tumblr_l492xxmlaK1qb68sjo1_400.jpg

Tyler
Ik was alleen thuis, mijn ouders waren naar de voetbalwedstrijd van Kevin. Normaal zou ik mee zijn gegaan, maar ik had er echt geen zin in vandaag. Ik staarde wat naar mijn telefoon, wachtend op iets interessants.

http://i1177.photobucket.com/albums/x358/NikkiCornelisse/Matt-Lanter-90210-16117034-500-674.jpg

Matt

‘Rot nou toch eens een keer op,’ gromde ik naar mijn zusje. ‘Ik wil niet dat je in mijn kamer komt zonder mijn toestemming.’
Ik gooide de deur achter me dicht en ging weer op mijn bed liggen.

Adrianna
‘Yeaah!’ riep ik enthousiast en greep naar mijn blackberry. Feestje bij mij thuis! #homealone gooide ik meteen op twitter.

Jake

Ik zag op twitter dat Adrianna een feestje zou geven.
'Jake is aanwezig’ tweette ik.

http://img695.imageshack.us/img695/8194/62902217.jpg

Nate
Ik lag languit op de bank naar de televisie te staren. Bah, wat verveelde ik me. Ik besloot dat ik maar eens wat moest gaan doen en stond op om naar mijn slaapkamer te lopen. Misschien was er wel ergens een feestje ofzo.

Dave

Ik wilde even wat doen, ik verveelde me. Ik trok mijn zwembroek aan en sprong in het privé zwembad. Dagelijks zwom ik erin, omdat ik mijn conditie wilde behouden.

Juliette
Ik keek even om me heen. ‘‘Kunnen we er niet beter een poolparty van maken?’’ Om de eerste dag al alles te slopen leek me niet zo slim. ‘‘Daarnaast kan ik dan nu in een keer in mijn bikini stappen en hoef ik me niet mooi te maken,’’ grijnsde ik.

Jamie
En Jamie ook! Tweette ik daarna.

Jolijn
‘Goed idee!’ lachte ik. ‘Het staat al op twitter.’ Vergeet je zwembroek of bikini niet! tweette ik er snel nog achteraan.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lpau93UoKR1qg7wnco1_500.jpg

Melody
‘Dankjewel!’ zei ik vriendelijk tegen onze butler, die een glas cola kwam brengen. Ik zat op de rand van het zwembad, met mijn benen in het water en mijn BlackBerry in mijn hand. Ik nam een slok en zag een tweet van Adrianna. Feestje bij haar thuis? Daar had ik wel zin in, de feestjes die Adrianna en Juliette organiseerden waren altijd geweldig. Ik ben van de partij! tweette ik terug.

Spencer

Nadat ik mijn smsjes had gelezen & beantwoord, keek ik op twitter of er iets nieuws op stond. Terwijl ik een slokje van mijn koffie nam, zag ik Adrianna’s bericht. “Spencer is ook aanwezig!” tweette ik net als wat mensen die me voor waren gegaan. Dat zou zeker vet worden.