[Speeltopic 8] You are special.

http://api.ning.com/files/sIoD8iqa7TsYi1r5rLJjee4v*8kO0KrX6tml8D8al4RndYMonVUkEC4DmDEhIq6D3PWKj8UZy*K2-jKUHpNK0g__/urspecial.jpg

I.v.m. foutmelding een nieuwe topic. Speeltopic 1, Speeltopic 2,Speeltopic 3,
Speeltopic 4, Speeltopic 5 ,
Speeltopic 6 en Speeltopic 7

Een aantal verwende en verwaande jongeren gooien hun leven drastisch om. Ze hebben de kans om veel van de wereld te zien, maar kunnen helaas niet meer dan één klein koffertje aan spullen meenemen. Dingen op die plaatsen kopen is dan wel weer toegestaan en is geen enkel probleem. Al zullen ze wel keuzes moeten maken wat ze meenemen als ze daar weer vertrekken.
Het enige punt is, dat deze jongeren allemaal iets speciaals kunnen. Ze hebben allemaal een speciale gave. Dit kan zijn; vliegen / onzichtbaar worden / transformeren / teleporteren enz.
Je mag per persoon maar één gave hebben.

Locatie:
Het is vijf minuten rijden naar Tokyo en er gaan bussen. Het ligt in een vredig natuurrijk gebied. De villa ligt aan een groot meer waar verschillende Japanse vissen zwemmen. Deze zijn niet giftig en vallen je verder niet lastig als je aan het zwemmen bent. Het water is mooi schoon en er zijn veel grote stenen waar op je kunt zitten. Vijfentwintig meter verwijderd van een waterval, waar bijna nooit iemand komt. Het huis is ingericht in een warme roze kleur. Er zijn twintig slaapkamers met allemaal een eigen badkamer en een tweepersoonsbed. Het is een enorme villa waar je prima kunt verdwalen. Er zijn veel grote ruimte’s. Het was vroeger een Japanse vechtschool en is nu omgetoverd in een vakantievilla.

http://c0476951.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/japanese-house-garden-philadelphia-587.jpg

http://pabook.libraries.psu.edu/palitmap/ShofusoWaterfallThumb.jpg

http://www.jgarden.org/images_gardens/shofuso_phila10.jpg

http://www.kagozi.com/wp-content/uploads/2011/08/Japanese-living-room-decorating-design.jpg

http://us.123rf.com/400wm/400/400/hemul75/hemul750803/hemul75080300010/2710202-luxe-slaapkamer-in-rode-3d-rendering.jpg

Leeftijd tussen de achttien en drieëntwintig!

Naam:
Leeftijd:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Gave:
Extra:

Personage’s

Lucinda (Luce) [door: This_is_my_Life]

http://data.whicdn.com/images/21055268/tumblr_lwzoxkijns1qdm5geo1_1280_large.jpg

Leeftijd: 18
Innerlijk: Ze is gek, lief en vrolijk maar toch ook rebels en arrogant. Ze is een flap uit en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
Gave: Telekinese.
Extra: Ze is bijna altijd alleen thuis geweest omdat haar ouders bijna altijd in het buitenland waren voor hun bedrijf. Ze vertrouwt mensen niet zo snel en praat niet zo vaak over haar gevoelens.

Jason [door: Tacolove]

http://data.whicdn.com/images/20486942/300184_112632335508857_100002862743200_75447_1645943875_n_large.jpg

Leeftijd: 19
Innerlijk: Jason is een lieve en aardige jongen. Hij is heel geheimzinnig,. Zijn verleden achtervolgd hem soms. Mensen kunnen zijn verleden beter niet weten.
Gave: Hij kan gedachtenlezen, en hij kan mensen laten weten wat hij denkt via oogcontact
Extra: Zijn moeder en zusje zijn voor zijn ogen neergeschoten. Hij heeft het hier erg moeilijk mee

Luna [door: Tacolove]

http://data.whicdn.com/images/24397129/_dora__by_fhrankee-d4rx30u_large.jpg

Leeftijd: 18
Innerlijk: Komt nog
Gave: Illusies, ze kan mensen laten denken dat ze iets zien, horen of voelen terwijl dat niet zo is.
Extra: Zusje van Jason

Roxy [door: Tacolove]
Uiterlijk:
http://fc09.deviantart.com/fs32/f/2008/193/d/6/Megan_Fox_2_by_shadowtek.jpg

Haarkleur:
http://data.whicdn.com/images/25482368/tumblr_m1f4hfnSzF1qixn5qo1_400_large.jpg

Leeftijd: 20
Innerlijk: -
Gave: Vuur!
Extra: -

Claire [door: TeardropsX]

http://www.girlscene.nl/images/library/articles/images01/girlscene_nieuw/blonde-hipster-hair-side-braid_large.jpg

Leeftijd: 19
Innerlijk: Claire is een lief en gezellig meisje en soms wel prettig gestoord/eigenwijs. Maar soms is ze verlegen en ze bloost snel. Je kan makkelijk vrienden met haar worden en je kan haar ook goed vertrouwen
Ze heeft een goed inlevingsvermogen en helpt graag anderen als het kan. Ze is graag onder de mensen maar soms wil ze helemaal alleen zijn.
Gave: Ze kan dingen laten vliegen/bewegen. Ze probeert ook zichzelf te laten vliegen maar daar moet ze nog mee oefenen
Extra: haar ouders konden haar gave niet accepteren en daarom sloten ze haar voor de buitenwereld. Uiteindelijk is ze weggelopen en heeft een tijdje in het bos gewoond, daarna kwam ze weer terug naar huis. Ze is veel vaker weggelopen maar toen had ze een huisje kunnen vinden.

Jake [door: TeardropsX]

http://data.whicdn.com/images/20988409/405115_164844960281622_100002683568422_209333_1731673779_n_large.jpg

Leeftijd: 20
Innerlijk: Het is een aardige en lieve jongen, hij helpt graag anderen. Hij heeft soms wat zelfbeheersingsproblemen. diep van binnen leeft hij voortdurent in de angst om iemand pijn te doen. Hierdoor zondert hij zich vaak af.
Gave: Zijn gave werkt van twee kanten. Hij kan iemands pijn wegnemen. Maar hij kan iemand ook heel erg pijn doen door diegene alleen aan te raken
Extra: Hij is liever alleen omdat hij bang is iemand pijn te doen met zijn gave. Het enige meisje waar hij ooit van gehouden heeft was door hem in het ziekenhuis geraakt.

Noa [door: Labyrinthine]

http://i44.tinypic.com/2qm431z.jpg

Leeftijd: 20
Innerlijk: Noa is iemand die er altijd voor je zal zijn, zelfs wanneer ze diegene niet mag of er nauwelijks mee omgaat. Ze is erg op zichzelf, kan de wereld redelijk negatief maar ook erg positief bekijken, en heeft een duidelijk mening, die ze niet graag onder stoelen of banken steekt. Noa houdt niet van aanstellers, mensen die constant klagen en slecht met de natuur omgaan. Ze is erg vriendelijk, grappig, een flapuit en een durfal.
Uiterlijk: Lang rood haar, groene ogen, 1,74, ze draagt vaak jurkjes, shorts, vans en mutsjes.
Gave: Noa kan haar eigen gedachten blokkeren, waardoor niemand deze kan lezen, maar ze kan ze ook delen met anderen door een aanraking van haar hand wanneer ze iemand goed genoeg vertrouwd. Gedachten lezen van anderen kan ze niet, maar wel gevoelens aanvoelen.
Extra: Noa heeft een erg gelukkig jeugd gehad met haar vader, moeder, pleegzusje en oudere broer. Ze is erg sportief, ze houdt er van om hard te lopen in de bossen of een ritje te maken op haar dirtbike. Ook houdt ze van gitaar spelen en dansen.

Juul [door: Labyrinthine]

http://25.media.tumblr.com/tumblr_levqs3giKU1qd9xs3o1_500.jpg

Leeftijd: 23
Innerlijk: Komt nog.
Gave: Het overnemen van andere gaven.
Extra: Broer van Noa.

Jamie [door: Heartattxck]

http://i41.tinypic.com/10zxw5c.jpg

Leeftijd: 21
Innerlijk: Jamie is een lieve en zorgzame jongen van 21, die alles zal doen om het anderen naar hun zin te maken. Hij kan goed luisteren en houdt totaal niet van ruzie, maar als hij eenmaal ruzie heeft vindt hij het geen enkel probleem om eens een rake klap uit te delen. Verder is hij afwachtend als hij mensen niet kent, maar komt al snel los en schaamt zich dan nergens meer voor.
Uiterlijk: Blond haar, blauwe ogen, gespierd. Heeft tattoo’s en een tepelpiercing. (niet op de foto)
Gave: Kan emoties aanvoelen van anderen en neemt ze dan moeiteloos over.
Extra: Zijn moeder is omgekomen bij een auto-ongeluk toen ze onderweg naar huis was van haar werk toen Jamie twaalf jaar oud was. Zijn vader zag het hierdoor niet meer zitten en zoop zichzelf helemaal klem, waardoor Jamie voor zijn pasgeboren zusje moest zorgen. Doordat zijn ouders zoveel geld hadden, kreeg Jamie alles wat hij wilde hebben zodat zijn vader zich niet schuldig zou voelen. Hij hoefde maar iets te wensen en het werd geregeld.
Jamie doet alles voor zijn zusje Evy, maar hij heeft liever niet dat mensen over zijn ouders beginnen, aangezien hem dat nog steeds veel pijn doet dat het zo is gegaan.
Hij doet af en toe wat modellenwerk voor een extra zakcentje, maar wordt nog steeds maandelijks onderhouden door zijn vader, hoewel Jamie al twee jaar het huis uit is.

Amy [door: wey_x]

http://cdn.thegloss.com/files/2011/05/pretty-girl.jpg

Leeftijd: 18
Innerlijk: Amy is erg naïef. Dat zorgt ervoor dat mensen haar vaak teleurstellen. Ook heeft ze moeite met mensen vergeven. Verder is ze een lief meisje, alleen moet je geen ruzie met haar zoeken.
Gave: Ze kan zich camoufleren. Ook kan ze zichzelf opdelen in meerdere personen die er hetzelfde uitzien. Haarzelf verdubbelen dus.
Extra: Ze maakt vaak misbruik van haar gave om achter de waarheid te komen. Ze heeft veel meegemaakt en is daarom erg hard geworden. Ook heeft ze drie broers.

Kevin [door: wey_x]

http://data.whicdn.com/images/21064917/tumblr_lx5vdbfjwz1r9ojx7o1_500_large.png

Leeftijd: 22
Innerlijk: Slim, lief, spontaan, kan zichzelf moeilijk beheersen als hij boos is, ijdel, ontrouw.
Gave: Telepathie (communiseren d.m.v. gedachten) hij kan die van andere mensen niet lezen.
Extra: Hij heeft veel “slechte” vrienden en zijn ouders hebben hem daarom hierheen gestuurd, zodat hij nieuwe “betere” vrienden maakt. Hij zijn zusje verloren en is sindsdien “uit de hand gelopen” samen met zijn beste vriend Matt.

Matthew (Matt) [door: wey_x]

http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1r9ghbu5l1r2qyzpo1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qy3tr2WG1rquc0ho1_250.jpg

Leeftijd: 22
Innerlijk: Hij heeft alles over voor zijn vrienden en laat je nooit maar dan ook nooit stikken. Maar het is niet echt gemakkelijk om bevriend met hem te worden. Hij praat nooit over zijn gevoelens en hij laat niet gauw iemand er dichtbij hem. Verder kent hij nauwelijks schaamte. Hij is niet iemand van de vaste relatie’s. Hij doet eigenlijk alleen maar aan one-night-stands.
Gave: Hij kan een ondoordringbaar schild maken.
Extra: Hij is een ‘vriend’ van Kevin. Samen hebben ze een bedrijf dat met pillen handelt.

Jade [door: Purpleberry]

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRV0tVxqxV6K2yFURCa56WR9tB4v1OyUQltXqSS6vBtai18g8LDcA

Leeftijd: 18
Innerlijk: Jade is een heel gevoelig meisje. Ze kan erg gesloten zijn door haar verleden en verteld mensen nooit iets. Vaak moet iemand het uit haar slaan voordat ze iets verteld. Als iemand kwaad word, gaat ze al snel schreeuwen. Ze kan slecht omgaan met haar gevoelens. Ze is ook erg onzeker. Jade zal gauw van zich afbijten. Ze is erg koppig en niemand zegt haar wat ze moet doen. Als Jade eenmaal met iets bezig is, laat ze niet snel los.
Gave: Kan voelen of mensen liegen of de waarheid spreken. Als iemand liegt, weet ze ook meteen wat de waarheid is. Ook kan ze zelf slecht liegen.
Extra: Haar moeder gebruikte drugs, en toen was ze overgeplaatst naar een pleeggezin.

Lucas [door: Purpleberry]

http://24.media.tumblr.com/tumblr_locn4fxOAo1qe5c86o1_250.gif

Leeftijd: 20
Innerlijk: Lucas is snel agressief. Hij houd van muziek, stappen en Gezellig doen. Hij is wel in voor wat humor. Hij kan ook begripvol reageren, maar soms snapt hij er helemaal niks van.
Gave: Teleporteren.
Extra: Is zijn broer vroeger kwijtgeraakt.

Levi [Door: duCOQUELICOT]

http://data.whicdn.com/images/24979988/tumblr_m0uquoldpk1qbc18do1_500_large.jpg

Leeftijd: 21
Innerlijk: spontaan, open, extravert, koppig, bijdehand, eigenwijs, slim. Heeft een grote mond maar een klein hartje.
Gave: het zogenaamde ‘shapeshifting’ of ‘gedaanteveranderen.’ Tot nu toe verandert ze vooral haar eigen uiterlijke kenmerken, maar met een beetje oefening kan ze ook zichzelf veranderen in dieren, of zelfs levenloze objecten.
Extra: Ze is opgegroeid in een beschermd gezin, waar niemand haar uitlachte om haar gave. Ze is daardoor erg zelfverzekerd en niet bang voor zichzelf of voor andere mensen op te komen. Toch heeft ze een aantal diep verborgen angsten, waar ze niet goed mee overweg kan.

Liesbet:

http://data.whicdn.com/images/20990429/tumblr_lwxlxykAYS1qco16mo1_400_large.jpg

Leeftijd: 20 jaar
Innerlijk: Ze is een gevoelloos meisje, zonder veel empathie. Diep van binnen, kan ze wel medelevend zijn maar door haar verleden is ze helemaal hard en versteend geworden. Écht vrienden worden met haar is een grote opgaven, maar wel mogelijk.
Gave: Water, en vooral ijs. Ze haat zomers, omdat het zo warm dan is. De winter is de perfecte temperatuur voor haar. Wanneer iedereen met sjaals en mutsen rondloopt, wandelt zij zonder problemen rond in zomerkleren. Haar gave gebruikt ze om haarzelf in de hand te houden en om emoties weg te hebben.
Extra: Door heel haar verleden met haar ouders -die nu dood zijn- vindt ze vaste relaties maar niks en het woord “liefde” kent ze niet. One-night-stand staat dan wel weer in haar woordenboek.

Jesse [door: beazies]

http://us.123rf.com/400wm/400/400/vadymvdrobot/vadymvdrobot1006/vadymvdrobot100600077/7078851-sexy-jongeman-in-zonnebril-zittend-op-het-strand.jpg

Leeftijd: 20
Innerlijk: Jesse is een lieve jongen, die het altijd het beste met mensen voor heeft. Hij heeft moeite om zijn gevoelens te laten zien, houdt zich het liefst op de achtergrond en houdt van gitaar spelen. Hij vertrouwt mensen niet snel, maar als hij je eenmaal vertrouwt is hij ook de beste vriend die je je kan voorstellen. Hij is onzeker, en houdt er niet van in het middelpunt van de aandacht te staan.
Gave: Hij beheerst de elementen. Dat betekent dat hij bijvoorbeeld, als er water is, water heen en weer kan laten bewegen, in de lucht, tussen zijn handen. Zijn krachten zijn nog lang niet ontwikkeld.
Extra: Voor zijn ogen is zijn beste vriend gemarteld. En vermoord. Hierdoor is hij getraumatiseerd. Zijn ouders zijn allebei dood, door wie of wat weet hij niet. Sindsdien woonde hij in een weeshuis. Zijn ouders hebben hem een bak geld nagelaten, en op zijn achttiende verhuisde hij naar een huis voor zichzelf.

Edward [door: beazies]
Gezicht:
http://famewatcher.com/wp-content/uploads/2009/11/jared-leto-shirtless.jpg

Lichaam:
http://i.huffpost.com/gen/212077/JARED-LETO-SHIRTLESS.jpg

Leeftijd: 22
Innerlijk: Edward is een gesloten jongen, zijn leven bij pleeggezinnen heeft hem niet goed gedaan. Hij mist zijn broertje en zusje, en heeft een muur om zich heen gebouwd. Ook hij heeft een deel van het geld van hun ouders gekregen, maar had geen zin een eigen huis te kopen. Hij is weggelopen bij zijn pleeggezin en heeft al diverse diefstallen gepleegd. Hij weet niet wat hij moet, is moeilijk te doorgronden en kent het woord ‘Liefde’ niet. Hij is meer een ‘onenightstand’-type.
Gave: Hij kan je gedachten lezen als je je eenmaal aan hem hebt voorgesteld, dus als hij je ‘kent’. Maar dan al als hij alleen je naam kent, stel je niet voor, en hij weet niets.
Extra: Ook van hem zijn zijn ouders vermoord, weet ook niet door wie of wat. Net als Jesse. Alleen niet in weeshuis, maar in verschillende pleeggezinnen. Nooit echt zijn plek gevonden.

Rachel [door: PROUD2BME]

http://data.whicdn.com/images/24232905/Nina-Dobrev-Wallpaper-nina-dobrev-28043942-1024-768_large.jpg

Leeftijd: 19
Innerlijk: Rachel kan een lief meisje zijn, als ze wilt. Ze houdt van feesten en alle andere gezellige dingen. Ze is spontaan, en soms zegt ze wat ze vindt, zonder erover na te denken. Ze is wel heel erg koppig, en krijgt altijd wat ze wilt, wat ze er ook voor moet doen om het te krijgen. Ze is heel sportief, erg overtuigend en een echte perfectionist.
Uiterlijk: Bruine ogen en bruin, krullend, lang haar. Ze loopt erg ‘met de trend’ mee.
Gave: Ze kan gedachtes lezen, en is supersnel, dat je haar bijna niet ziet als ze rent. Ook kan ze dingen horen, als ze zich er goed op focust, zo kan ze bijvoorbeeld een gesprek tussen 2 mensen horen die 200 meter van haar vandaan staan.
Extra: Ze heeft een stiekeme hobby, namelijk dansen. Ze is opgegroeid in een dansschool maar heeft rond haar 15de de hoop opgegeven. Ze is toen van het pad af gegaan en begon te roken. Drinken kan ze wel.

Alexandra Wulf [Door Beazies]:

http://www.fashionisingpictures.net/photoshoots/EmmaWatsonMarieClaire20104.jpg

Leeftijd: 22
Innerlijk: Alexandra is een los, open, vrolijk meisje. Ze houdt van uitgaan, ongebonden zijn. Ze zal nooit binden, voor zover ze weet (Perfect voor matt ;p). Alexandra noemt zichzelf meestal Alex, en soms, als iets netter is, Alexandra. Ze heeft veel meegemaakt, maar zal dat nooit laten merken.
Gave: Ze kan gaves overnemen, nee dat zou sneu zijn XD Alexandra weet wat iemand wil, door middel van gedachten en gevoelens. Ook ziet ze dingen uit het verleden, die relevant zijn tot het gesprek dat ze met iemand heeft.
Extra: Ze heeft een verleden van drugs, misbruik, diefstal en eenzaamheid.

Tom [Door: Rictumsempra]

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1x55mkkrt1rp5jiso1_500.png

Leeftijd: 20
Innerlijk: Hij is stoer, een beetje een player en hij weet hoe hij iemand kan charmeren. Hij is ook erg slim maar dat laat hij niet vaak zien, hij wil zijn reputatie te boven houden. Hij ziet er stoer en hard uit maar heeft stiekem maar een klein hartje.
Uiterlijk: bruin haar, groene ogen, very good looking. Zijn stijl is een beetje kakkie maar wel leuk.
Gave: hij krijgt in eens hele erge hoofdpijn als er iets drastisch gaat gebeuren, hij voelt het aankomen. in de loop van de jaren is zijn gave zelfs zo ontwikkeld dat hij soms vlagen ziet van wát er gaat gebeuren, maar dit is nog maar zelden. hij weet wel dat hij het zo kan ontwikkelen dat hij dit altijd krijgt, met veel oefening. het gaat alleen wel altijd over hemzelf, over wat hij gaat doen, en op een of andere manier kan hij het nooit veranderen.
Extra: zijn moeder is op jonge leeftijd overleden en hij is opgegroeid met zijn vader. zijn ouders kregen hem toen ze zelf nog maar 16 waren dus zijn vader is niet veel ouder. daar door mag hij ook best veel.

Jairo [Door: piinkblossom]

http://www.blogcdn.com/www.cambio.com/media/2012/03/the-hunger-games-031912_310x300.jpg

Persoonlijkheid: Is een jongen die zich interesseert in meerdere meisjes, en is niet van de vaste relaties. Maar als hij eenmaal een meisje vind die hij echt leuk vind gaat hij ook helemaal voor haar. Jairo is sociaal en heeft veel vrienden, hij is een nogal populair type en is niet vies van een drankje of een jointje.
Gave: Geneeskrachten zowel mentaal als fysiek
Extra: -

Zucht.

Lies/Jade?
Of Lies/Lucas?

LIesbet
Ik had enorme hoofdpijn. Gisteren had ik mijn gave té vaak gebruikt. Ik zette een zonnebril op tegen het zonlicht en wandelde naar buiten. Ik slikte wat aspirines ondertussen ik Jade zag. “Hai,” zei ik nadat ik de pillen had doorgeslikt.

Liesbet
“Prima,” zei ik. Ik zette me ergens in de schaduw. Ik voelde mij brak. Enorm brak. “Met jou dan?” vroeg ik.

:woman_facepalming:
Numero 8

idd …

Ik ga zo lunchen in de stad dus het lijkt me niet zo handig…

Liesbet
Ik deed mijn zonnebril af, ik vond het onhandig. Maar al dat lichtwas niet echt denderend voor mijn hoofdpijn. Ik was nu nog éxtra gevoelig voor warmte en zon. Maar ik liet me niet doen. Ik zette maar gewoon die zonnebril terug op. “Ach ja zoals gewoonlijk.”

Liesbet
En dan begint die teef nog te zeiken ook. “Kind ik heb facking hoofdpijn, hou je mond toch eens voor die ene keer,” mompelde ik. “Ik ben trouwens tegen iedereen onaardig.”

LIesbet
“Je hoeft niet zo te schreeuwen,” zei ik. “En wat geef ik toe? Dat ik nou eenmaal niet zo aardig ben? Tja, wat weet ik zelf wel. Trouwens jij bent nooit blij.”

Liesbet
“Jij bent nooit blij… Tenzij je stoned bent,” zei ik.

Liesbet
“Mensenkennis,” zei ik. Ineens werd ik super misselijk. Ik had me gisteren duidelijk geforceerd. Dat bloed bevriezen is al een moeilijke opgave… Omdat je het niet ziet en het een hoge temperatuur heeft. Daarna heb ik heel het meer enkele keren bevroren. Onbewust weliswaar maar het blijft een inspanning.

Liesbet
“Ik ken jou niet persoonlijk, ik ken alleen jou soort type,” zei ik. “Jou wil ik ook niet kennen.” Daarna stond ik op, wandelde ik naar het wc en kwam alles boven. Ik spoelde daarna mijn mond. Ik wandelde terug naar buiten. “Zo… Waar waren we?”

Liesbet
Ik knikte en zette me neer. Ik sloot mijn ogen. Bah, wat voelde ik me slecht. Ik ging me er niet aan toegeven hoor. Al viel ik hier dood neer.

Liesbet
En toen viel er een stilte. Een aangename stilte. Zeker omdat ik hoofdpijn had.

Liesbet
Ik stond op en slenterde naar mijn kamer. Ik deed de gordijnen dicht, het licht uit en legde me op mijn bed. Ik heb nooit last van een verkoudheid of griep, dus dit was ik echt niet gewoon. Ik hield me sterk, maar daardoor putte ik mijn lichaam nog harder uit.

Even douchen;

Holy moly. Gaat hard zo. :’)

Hoi, trouwens.

hahahah idd :’)
heee c:

Spelen? (:

Prima xd

Liesbet
Ik besloot iets te drinken in de keuken. Als ik het binnenhield tenminste.