Speciaal dagje

Hallo!

Ik wil mijn vriend verassen, weten jullie misschien wat leuk is om te doen?
beetje speciaals ik wil dat het een onvergetelijke dag wordt alleen ik heb geen ideeen haha…

alvast bedankt!

Ik vind het altijd geweldig om 's avonds op het strand te lopen met je geliefde, misschien leuk voor een afsluitertje?

ja ik ook! alleen limburg is het probleem haha, daarom anders wist ik het wel

Misschien een dagje op stap? londen of parijs?

^ moet ze zich wel laten brengen door dr ouders. Is voor mij een afknapper :S. Koop zo’n herfsttourticket en ga naar een grote stad aan de andere kant van t land:) of eh, dagje pretpark ? Weet niet precies wat hij leuk vindt, of t iemand is die t uberhaupt wel leuk vindt om een dag door de stad de struinen en terrasjes te pakken.

Ik heb als verrassing voor m’n vriend voor vrijdag een nachtje Scheveningen geboekt! We wonen in Almere & ik kom zelf uit Den Haag, hij is er nog nooit echt geweest, dus dat leek me wel erg leuk! Lekker een avondje naar het casino, daarna in 't hotel samen in bad ofzo, zaterdag een beetje touristje uithangen, Panorama Mesdag, dat soort dingen. =)
Dat is misschien dus wel een idee? Een stad waar hij niet (zo) bekend is?
Lekker saampjes weg!

@ sweetlollypop
nee hoor, zijn genoeg busreizen of treinen die hier heen gaan. kijk maar eens bij reisbureaus of de tgv!

@ _mghn, zou jij je 15jarige dochter alleen met dr vriendje met de bus en of trein naar londen of parijs laten gaan? Ik niet hoor, niet zo’n grote stad en ook niet als het superlaat wordt willen ze nog dezelfde avond terugzijn.

Koop van die goedkope dagkaarten die ze soms hebben bij de blokker enzo. Weet niet of ze daar nu nog zijn? Ze verkopen ze in ieder geval ergens… Mijn vriend had dat gedaan en me meegenomen naar scheveningen, dat is echt leuk (:

dankjewel iedereen! ik denk met de trein richting strand daar wat eten en dan koop ik hem morgen een lief cadeautje en geef ik het daar hihi

@ sweet… ken er genoeg die t doen hoor, ze kan het toch zelf weten. stel het alleen voor;)