songtekst en vertaling

Er is nu een site gestopt met vertalen van sonteksten. Weten jullie misschien of er nog zo’n site is? of was dit de enige?

up

Volgens mij was dit de enige ja.
Kun je het niet begrijpen in het Engels dan?

Nee ik denk dat er geen andere site voor is.
Maar we kunnen hier bv ook een topic openen waar je de songtekst/zin die je vertaald wil kan neerzetten ?

www.123lyrics.eu

=D

ja idd goed idee :slightly_smiling_face: haha ja het is niet dat ik het niet snap dan ofzo , maar vind het altijd wel fijn dat je dan ff snel door het Nederlandse door kan lezen

dankjewel!

Jawel, maar af en toe staan er dingen in die niet helemaal duidelijk zijn, en dan maakt Nederlands het voor mij duidelijker

Ik vond het ook altijd leeuk om nog even de vertaling van een nummer op te zoeken ofzo.
En nu is die site er mee gestopt, en nu kan dat helaas niet meer.
Vind dat er weer snel zoon site moet komen.
Is altijd leuk en handig.
x

hier een vertaalsite ;

www.123lyrics.eu

Als je dat zo letterlijk leest denk je soms echt “Tja. Deze zanger/zangeres is niet helemaal goed” :stuck_out_tongue: K versta wel, maar als je het dan letterlijk vertaald ziet is het raar ; )

Oke mensen hier komt het.

De complete database van vertalingen en songteksten van de website Nedtlyrics.nl is voortaan te vinden op Songteksten.net. In totaal zijn hiermee bijna 20.000 vertalingen en ongeveer 9.000 compleet nieuwe songteksten toegevoegd aan de site.
Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Nedlyrics, een site waarop veel songteksten met hun vertalingen te vinden zijn, ermee gestopt was hebben we contact gezocht met het team van Nedtlyrics met het verzoek om hun werk voort te zetten op onze website.

De afgelopen paar dagen is hard gewerkt om alle vertalingen gekoppeld te krijgen aan de huidige database van Songteksten.net en dat werk is nu voltooid. In de tabs bovenin is de optie “Vertalingen” toegevoegd, de Top 40 is hiermee verplaatst naar de “Songteksten” tab. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om alle beheer mogelijkheden gereed te krijgen. Ook zullen we de vertalingen steeds beter proberen naar voren te brengen. Het zelf toevoegen van vertalingen is ook nog iets waaraan gewerkt wordt.

Van het team van Nedtlyrics zijn ook een aantal mensen overgestapt naar onze website en samen zullen we eraan werken om de database zo compleet mogelijk te krijgen.

www.songteksten.net → bovenaan; vertalingen!

Alleen jammer dat de engelse vertaling er dan niet naast staat…
Maar wel echt goed dat songteksten.net het nu heeft overgenomen, kunnen we toch nog kijken wat men nou eigelijk zingt :wink:

het is gewoon triest dat nedtlyrics.nl gestopt is
ik keek daar echt nonstop naar.

Thanks voor die site :grinning: