Soms twijfels

Hii Dames!
Ik ben een newbie! haha, Ik volg deze site al een jaar of 2 ,maar ik maak voor het eerst een account aan!
Nou ja, ik zit met een soort van probleempje en ik zou graag willen weten wat jullie in zo’n situatie zouden doen.

Twee jaar geleden ontmoette ik een jongen via internet. We hebben elkaar nog nooit gezien maar ruim 1,5 jaar contact gehad met elkaar ! Ik was dus na de eerste 2/3 maanden echt verliefd op hem. Begin dit jaar zei hij dat er tussen ons niks kon worden, en daar zit ik dus telkens mee.
Het was mn eerste liefde…zoveel dingen gemeen maar toch kwam er niks van. (altijd wel een smoes wanneer ik wilde afspreken)
Ik kan hier dus echt om huilen, maar dat heeft geen zin…aangezien niks wederzijds is/was.
Heb em dus verwijderd overal, hoe moeilijk het ook was, maar toch moet ik hem vergeten.

Nu komt het andere verhaal haha…
Een maandje geleden heb ik weer iemand anders ontmoet. Hij is echt een knappe jongen, waarbij ik merk dat hij gewoon alles wil doen om mij te ‘‘krijgen’’. We hebben gewoon elke dag wel een gesprek samen.

Mijn probleem is dus… ik vind het lastig om te zeggen of ik nu al verliefd ben op hem, misschien is het nog te vroeg om dat te zeggen,want ik ken hem pas…
De jongen waarmee ik 1,5 jaar contact heb gehad blijft op de een of andere manier TELKENS in mijn hoofd zitten, terwijl hij zelf heeft gezegd…tussen ons kan niks gebeuren.

Het doet me gewoon pijn en weet ook niet wat ik moet doen.
Ik vind het gewoon lastig om hem te vergeten, terwijl ik weet dat deze jongen weer wel om me geeft en een goed hart heeft.
Bovendien zou het lullig zijn als ik opeens Nee tegen hem zeg…want iets in mij wil de ‘‘nieuwe’’ jongen wel.
Zal dit een teken zjin van verliefdheid?

Pfff een lang ingewikkeld verhaal dames… maar goed je eerste liefde vergeet je niet zomaar =( ook al ben ik nu 4maand verder…

Ik zou graag jullie advies willen weten

Groetjess Lina

Ehmm ja dat is ook waar misschien… maar ik zit nu echt in zo’n moment dat ik soms niet weet wat ik wil…
Het heeft denk ik allemaal te maken met de jongen waarmee ik eerst praatte. Lijkt erop alsof ik niet meer zo snel verliefd word… maar ja het heeft misschien ook wel tijd nodig, zo na 1 maand verliefd worden is ook best wel snel om te zeggen

Ga anders gewoon gezellige gesprekken houden enzo met die nieuwe jongen en leuke dingen met hem doen, dan kom je er vanzelf achter of je verliefd op hem bent en zou je eventueel iets met hem kunnen nemen. Je moet echt proberen die oude jongen te vergeten want hij heeft zelf gezegd dat het niks kon worden dus probeer je geluk ergens anders te vinden.

Ja inderdaad, maar goed die ‘‘oude’’ jongen zei dus ook dingen over de toekomst waarbij ik zo blij was.
Mn hart begon ook altijd bij z’n gesprekken wat sneller te kloppen.
Maar bij de jongen waarmee ik nu praat, is dat iets minder… misschien heeft het wel te maken omdat alles weer bij 0 moet beginnen. Het is een apart gevoel dat ik heb, maar ik wil hem niet kwijt
Zit in een rare fase haha !
Maar toch bedankt

Gun het wat tijd :slightly_smiling_face: en inderdaad, ga wat met m afspreken en zie hoe het loopt :slightly_smiling_face: