Socialer worden

Heyyy iedereen,
Ik zit eraan te denken om nieuwe mensen te ontmoeten, alleen ik weet waar te beginnen. Ik zit in de 2e en ga binnenkort naar de 3e. Ik wil hierdoor graag mijn vriendenkring uitbreiden.
Heeft iemand tips??

Btw: Ik zit niet op een sport, maar denk er wel om op eentje te gaan.

School, werk, sport, feestjes, via-via.

Ik ben best wel een verlegen meisje en voel me snel ongemakkelijk. Daardoor wordt ik stil. School gaat miss…, ik heb geen baatje, ik ben 14 jaar oud en op feestjes wordt ik niet vaak uitgenodigd. Via-via, nouja de meeste vriendinnen hebben me laten vallen, dus dat gaat h’m ook niet worden. Sport kan ik wel proberen.

Hebben mensen miss meer ervaring met internetvrienden. Ik heb er al 1 gemaakt via deze site, maar ik zoek graag naar mensen in de buurt.

Heyhoi,
Ik heb geprobeerd je te helpen door een blog aangezien ik een anders een hele lange reactie had. Ik promoot eigenlijk nooit mijn blog maar i hope so dat het gaat werken voor je :wink:

Kusjes!

Ik heb 1 vriendin aan het Fancy forum overgehouden haha. Al is dat al meer dan 10 jaar geleden en we zijn nog steeds vrienden. Ik hoor van meer mensen dat ze dat hebben dus het kan zeker!

ik zit dus met het zelfde ding nu. Ik ben 16 (bijna 17) en heb gewoon geen sociaal leven