Soa?

Hellooo,

Ik ben al een tijdje bezig met een jongen die ik al vanaf het begin van het jaar leuk vind. Hij wil geen relatie, hij heeft geen zin in al het gezeur zegt hij. Hij wil friends with benefits met mij zijn. Ik vond het op zich wel jammer, maar ik vind hem zo leuk dat ik er mee in ging. Ik wil liever fwb zijn dan niks met hem doen. De vorige keer dat ik bij hem was, had ik hem alleen afgetrokken. Ik durfde nog niet meer omdat ik nog maagd was. Vandaag was ik weer bij hem en ondanks dat we het nog niet zouden doen, heeft hij me ontmaagd. Ik ben blij dat hij mijn eerste is, maar ik maak me nu wel zorgen. Ik ben aan de pil, maar we hebben geen condoom gebruikt. Hij heeft al eerder een vriendin gehad en daarmee alleen seks gehad met condoom om. Is er kans dat een van ons nu een soa heeft ? En heeft een van jullie een idee om hem te overtuigen dat een relatie met wat meer liefde zegmaar beter is ?

Thankyouuuu :flushed:

Als hij seks met een condoom heeft gehad, is de kans erg klein dat je een SOA hebt. Hebben ze orale seks gehad zonder condoom? dan is er wel een kans op een SOA. Het kan sowieso geen kwaad om je even te testen.

En hij geeft aan dat hij geen relatie wilt dus ik denk dat je weinig kan doen verder.

Hij heeft haar sowieso nooit gebeft, zij hem wel gepijpt zonder condoom. Hoe gaat dat testen en komt mijn moeder het dan te weten ?
Dankjewel :slightly_smiling_face: