snor, help!

ik heb dus een beetje een snor, en ik heb t een paar keer geschoren en met strips weggehaald. alleen hoor ik dus dat het er erger van wordt en nu wil ik er dus mee stoppen. het blijft nu wel terugkomen maar ik wil dat dus niet meer doen om te voorkomen dat het nog erger wordt! maar als ik het laat staan dan ziet dat er natuurlijk ook niet uit.
tips?

Zoekfunctie gebruiken.

Van harsen en epileren wordt het niet erger, dat kun je gewoon blijven doen. Bij scheren wel, dat valt niet aan te raden.

Probeer anders eens deze methode; http://www.youtube.com/watch?v=Cv4sGXosXug
heb het zelf nooit geprobeert, maar ze is er zelf wel positief over dus je kunt altijd een poging wagen!

strips maken volgensmij niet uit hoor,
misschien heb je hier iets aan http://www.youtube.com/user/beautygloss?blend=1&ob=4#p/u/35/Cv4sGXosXug & http://www.youtube.com/user/beautygloss?blend=1&ob=4#p/u/228/WHfiW7o-fzY

Je kan bij een drogisterij spul kopen en dat smeer je op je snor en dan zie je, je snor niet meer alleen ik weet niet hoe het heet sorry :frowning_face:

Epileren, waxen, harsen. :3

Ga anders naar de schoonheidsspecialiste? Vriendin van me laat het daar altijd harsen volgens mij.

Ik hars het zelf ook altijd, zo’n 1 keer per week en soms eens in de twee weken.
Het wordt echt niet erger van harsen, na een tijdje wordt het als het goed is zelfs minder!
Van scheren zou het niet erger worden, maar die stoppels zijn ook niks dus ik zou het bij harsen laten:)

Je kan ook zo’n touwtje gebruiken. Staat volgensmij wel een filmpje van op girlscene. Ik heb het zelf ook gebruikt en het werkte redelijk goed ook al is het wel even doorbijten de eerste keer.

harsen

bedankt allemaal :grinning:

threaden (met een touwtje dus;) volgens mij heet dat zo; op youtube kan je filmpjes vinden over hoe je jezelf moet ‘threaden’:wink:

ik doe het al 2 jaar met n soort gezichtshaar trimmer. Als je het goed bijhoud is er niks aan de hand :wink: Je krijgt er ook geen stoppels van…
link: http://cgi.ebay.nl/ws/eBa…RK:MEWAX:IT#ht_3437wt_907

Ik hars ook gewoon m’n bovenlip, valt hartstikke mee!