SNEL GELD! Meisje gezocht autorijden voor geld

Hoi,

(Noord-Holland, Utrecht & Flevoland)

Ik raak opgewonden van meisjes die autorijden, maar dan wel op een andere manier. Mijn heetste fantasie is namelijk als meisjes niet doorschakelen en dus met 4000-7000 toeren blijven rijden. Of tijdens het rijden de koppeling indrukken en gas geven, met veel gas de koppeling heel langzaam op laten komen tijdens het wegrijden etc. Je mag dus alleen in zijn eerste en tweede versnelling rijden, zo hard of zo traag als je wilt.

Het lijkt me erg leuk om in contact te raken met een meisje die dit wilt doen met mij. Uiteraard heb ik een auto tot mijn beschikking.

20 min autorijden + video maken (video wordt met niemand gedeeld en blijft tussen ons): 50 euro
Ook vind ik het leuk als je witte kniesokken en een sjaal draagt, ik wil deze betalen voor je.

Dit is exclusief terug naar huis brengen! En ik wil ook dat jij weer rijdt als je naar huis gaat, maar dan op je eigen manier of misschien wel zoals ik het wil om mij extra te verwennen :slightly_smiling_face:.

Het zal de eerste keer waarschijnlijk wat ongemakkelijk zijn, maar we kunnen het eerst ook proberen zonder video te maken en elkaar beter leren kennen.

Het belangrijkste vind ik dat je geen medelijden hebt met de motor van mijn auto en dat het niet te serieus is! Een glimlach en een praatje maakt de sfeer veel beter naar mijn idee.

Als ons dit allebei bevalt ben ik bereid dit 1-2 keer per maand met jou te doen. Stuur maar een berichtje als je geïnteresseerd bent. Rijbewijs is niet verplicht maar de boete is voor jou als we worden aangehouden.

Stuur maar een berichtje met je naam en waar je woont a.u.b! Want ik zou me heel rot voelen als per ongeluk een (vaag)bekende is waar ik een afspraak mee heb gemaakt.

Mvg,

HAHAHA RIJBEWIJS IS NIET VERPLICHT. Ik ga stuk. :’)

Maar eh, nee vriend. Niet hier op dit forum. Mag niet.

Dit is niet de bedoeling op Girlscene.