Sneakers onder short of jurkje

Hee allemaal,
Ik zoek sneakers voor onder een short of jurkje. Ik wou eerst all stars, maar ik twijfel daar wel een beetje over, want met rugproblemen wordt het afgeraden, en ik ben voor mijn rug iets meer steun nodig. Weten jullie iets?
Alvast bedankt!

nike air max of superstars die vind ik zelf het leukst en superstars die lopen zo fijn

Ik zoek ook nog leuke

ik heb afgelopen zomer altijd Adidas superstar of Adidas stan smith onder mn jurkjes gedragen. echt top zijn die! maarja ben daar nu wel beetje klaar mee, dus zoek ook nog andere voor deze zomer, maar weet echt niet wat, Ik vind allstars niet zo leuk onder mn jurkjes.

Ik draag meestal Nike loopschoenen onder een shortje en onder een jurk draag ik eigenlijk nooit sneakers, eerder slippers maar dat is natuurlijk niet zo stevig voor je rug.

Eh, Hubs? Zijn niet echt per se sneakers, maar die zijn wel leuk.
Vans droeg ik eerst ook wel onder jurkjes, maar die zijn misschien ook niet heel erg goed voor je voeten.

Vette sportschoenen (bijvoorbeeld Nike of Adidas) die je ook onder gewone outfit kan. En geeft misschien ook gelijk goede steun aan je rug.

Kunnen zooltjes daar niet mee helpen? Een vriendin van me draagt gewoon steunkousen, maar in de zomer kan dat niet.

Als het kan zou ik zooltjes in allstars doen. Mcgregor heeft ook wel leuke sneakers die een beetje hetzelfde model hebben als allstars.

Ik heb Vans en vind die persoonlijk meer steun geven dan all stars, omdat ze dikkere gel-achtige zolen hebben. Alleen ik weet niet of dat alsnog wel genoeg steun is haha. Maar misschien als alternatief? Ik vind ze altijd wel leuk onder jurkjes en rokjes :slightly_smiling_face:

Adidas Super Stars! Vind ik zelf heel mooi… :bowing_man:

Ja ik heb geprobeerd een zooltje in allstars te doen(in de winkel), maar mijn hakken floepen er dan uit haha. Ik twijfel nog een beetje, vans of adidas of misschien toch nike roshruns, als die er mooi onder staan?

Ik zou inderdaad kijken naar stevige maar flashy sportschoenen, zoals nike!

Nike heeft meestal wel goede gel-zolen en nike heeft altijd leuke sneakers. Adidas is ook leuk voor onder een short of jurkje alleen die zolen zijn wat minder verend als je loopt.

Adidas super stars vind ik zelf super leuk, ik heb de zwarte versie met witte strepen in plaats van de wit-zwarte.
Ook vind ik nike schoenen altijd leuk, en deze geven ook wel meteen goede steun verwacht ik.

Ik heb nike roshe run schoenen en ook rugproblemen! Die lopen echt heerlijk!