Smartphone lowlands laten overleven

Ik ga naar lowlands, vanaf donderdag tm maandag. Nou heb ik mn vriend al een week niet gesproken dan, en ik wil hem zondag middag/avond graag even appen. (: Alleen, hoe gaat mijn telefoon het volhouden tot zondagmiddag/avond? Ik wil hem serieus heel erg graag spreken ivm jongerenkamp en enorme kans op vreemdgaan, enzo… Iemand tips?

De dagen ervoor alleen gebruiken wanneer het echt nodig is. En er bestaan tegenwoordig ook van die opladers waarvoor je geen stopcontact nodig hebt.

Voorzien ze daar geen opladerstandjes ? Om je gsm op te laden ?
Er zijn nu ook trouwens opladers op zonnenenergie en van die speciale duracel batterijen die je met usb op je gsm moest aansluiten zodat die oplaade ofzo :’)

Er is een opladerstand bij Douwe Egberts, niet ver van de Alpha. Als ie daar tenminste weer staat. Verder kan je inderdaad zo’n portable oplader aanschaffen. Is niet heel goedkoop maar wel erg handig.

http://www.bestfriendz.nl…-draagbare-batterij-lader
http://www.lightinthebox…hone-en-iPod_p141653.html

Voor een muntje of anderhalf ofzo kan je hem laten opladen. Dan lever je hem in en haal je hem een uur later weer op. Verder gewoon internet uitzetten, batterijspaarmodus aan en 's nachts uitzetten.

Verder zou ik hem ook goed opbergen, in een tasje ofzo. Dat is de voornaamste reden dat ik de mijne niet meeneem. Ben bang dat ik hem kwijtraak of dat ie gejat wordt.