Slowchattopics

Hi allemaal,

Vanwege een aantal klachten/irritaties over slowchattopics, willen wij de volgende regels duidelijk maken:

-Maximaal 4 actieve slowchattopics. Er worden dus geen nieuwe topics geopend/oude topics geupt als er nog 4 actieve topics zijn.

-De slows mogen niemand buitensluiten; iedereen moet welkom zijn. Daarom ook geen (ere)lijstjes van actieve leden van de slow in de beginpost, ook al staat er bij dat iedereen welkom is. Dit schrikt mensen alleen maar af.

-Geen respectloze slows, slows waarin gehaat wordt, etc. (Welke topics respectloos zijn bepalen wij).

-Topics die geen slows zijn, maar waar wel in geslowd wordt, zullen we waarschuwen. Als er doorgegaan wordt met slowen zullen we het topic sluiten/leden erop aanspreken.

We willen jullie ook vragen, aangezien wij natuurlijk niet elk slowtopic kunnen volgen, om de reportknop te gebruiken als je merkt dat een slow afdwaalt/respectloos wordt/mensen worden buitengesloten.

Als gevolg van deze regels sluiten wij de topics ‘Slowers of Baskerville’ (aangezien dit een geupt topic (maar vanwege foutmeldingen ene nieuw topic heeft) is én het topic verder kan in het dr. Who topic) en het topic ‘Slow 113: heeters met disneyswagg’ (aangezien dit ook een geupt topic (heeft ook vanwege foutmeldingen een nieuw topic) is, en we vinden dat er in dit topic soms nogal respectloos gereageerd wordt)

De slowchattopics die dan op dit moment dus open zijn, zijn:
De eenzame Girlscener’s slow 8 alias de Mudkipwipchat.
Stay Up All Night And Cafeine Addicts Slow #5
Gezellig Praattopic #2
You’re Beautiful

Edit: update

Nou nee, wij kunnen niet verder in het DW-topic omdat we slowen.

Wat? Maar het mocht van een moderator! Ik heb het gevraagd, het is zelfs door meerdere members aangeraden. Waarom moeten we naar het DW topic? De helft van de mensen die in Baskerville slowen kennen het niet eens. En de Mudkip is dood.

Wat is de zin van een lijst dode slows, of slows met zo’n harde kern dat niemand buiten de kern er meer reageert? Niemand heeft toch last van Baskerville? Het is volledig volgens de regels gegaan.

*

En daarnaast is het verboden te slowen in ‘normale’ topics. De hele reden dat de mensen uit het Sherlock-topic naar de Stille Sjaken verkast zijn, is omdat mensen last hadden van het geslow in het Sherlock-topic.

Volgens mij kunnen jullie ook prima verder in het Sherlock topic.

Wat is er mis met heeters met disneyswagg? het is gezellig daar!

Eh hallo? We mochten niet slowen in ‘normale’ topics?

I don’t get it.

Als je een topic over schoolagenda’s opent, wordt er gezegd dat je maar een oud topic moet uppen.

Als je een oude slow upt, krijg je een slotje?

Dat gebeurt toch wel, daar hebben we geen controle over. Dat is dus het hele punt. Discussies voeren heeft echt geen zin, want we hebben het hier met meerdere moderators over gehad. Dit is vanaf nu een regel.

Trouwens, onze slow zorgt er voor dat er niet meer geslowt word in wwjneek!
Zou je misschien duidelijk kunnen uitleggen wat er nou precies mis is met de slows? Wat zijn de klachten?

Wel als die slow niet meer wordt gebruikt voor originele doeleinden. En precedenten kunnen we nu eenmaal niet scheppen.

Een oude slow mag best geupt worden. Alleen we willen niet meer dan 4 slows.

Maar we kregen juist klachten omdat we slowden in het Sherlock-topic.

En niemand heeft last van Baskerville :c het is hooguit vervelend dat het bij de actieve onderwerpen staat, dan lees je daar toch overheen?

Ik zit in geen van die topics, dus het maakt me vrij weinig uit allemaal, maar hoezo houden jullie zo vast aan het aantal 4?

Sluit dan het Gezellig Praattopic en nog wat andere bijna inactieve slows.
Dit is ALWEER zo’n regel die verdoemd te mislukken en mensen aanzet juist het omgekeerde te doen.

Nog even en iedereen vertoont illegaal gedrag op gs.

Maar … de Stille Sjakies was een oude slow?

Ik wil me verder nergens mee bemoeien ofzo. Maar wie heeft er precies last van die slowchats? Ik zit namelijk gewoon op GS, doe nooit mee met een slowchat of iets dergelijks maar mij stoort het echt niet hoor. Ze staan vaak tussen actieve onderwerpen maar nouja, so what? Daar staat het ‘Wat heb je aan vandaag’ topic bijvoorbeeld ook heel vaak.

Ik begrijp het hele punt van een limiet op die topics niet, net als toen met de limieten op de rpgs.

Het gezellig praattopic zitten nog wel mensen in.
Ik snap de regel wel, maar ik kan me begrijpen dat de mensen die in de topic zitten die gesloten moeten worden het jammer vinden !