sletterig

is het heel erg sletterig om met een jongen seks te hebben die niet je vriend is?
maar jij bent wel verliefd op hem? dus voor jou betekend het wel iets

Niet sletterig, maar ook niet slim. Zeker als die jongen je gebruikt en eigenlijk niets voor jou voelt.

ja

http://forum.girlscene.nl…list_messages/134326/last

just one hoezo vind je het sletterig dan?

oh sorry had dat topic niet gezien (A)

en als het je eerste keer is?
maar ja dan wel als je echt verliefd op hem bent. dus niet zomaar een jongen en natuurlijk ook niet elke week een andere. maar dat het wel speciaal is voor jou

Dan blijft mijn reactie hetzelfde. Gewoon niet slim.

Als je verliefd op hem bent zou ik het juist niet doen. Dit is één van die gevallen waar je liefde en seks moet scheiden en dat doe je zo te zien niet.

Ik vind dat niet sletterig maar aangezien je verliefd op hem ben zou ik wel oppassen want je weet niet of hij er hetzelfde over denkt en als dat niet zo is voel je je achteraf misschien wel rot.

Voor mijn huidige vriend had ik ook z’n situatie, en neem maar van mij aan dat het zeker niet slim is. Ik was zo ontzettend verliefd op die jongen, en ik dacht dat hij hetzelfde voor mij voelde, uiteindelijk heeft hij een week gezegd dat hij toch liever single wou blijven (nadat ik sex met hem heb gehad) Aangezien ik ook nog het een en ander verkeerd had gedaan met de pil was er dus een kans dat ik zwanger zou zijn. Nou geloof me, met zo’n gevoel wil je niet zitten. Dus wacht nou maar gewoon op de jongen die echt om je geeft.

hij gaat je dan alleen voor de seks gebruiken.

NIET doen. Uiteindelijk ben jij degene die gekwetst wordt. Echt.

http://forum.girlscene.nl…list_messages/134326/last