slechte ervaringen met online-bestel sites

Hallo dames,
Ik was op zoek naar een topic over slechte online-bestel service, maar ik kan er zo snel geen vinden. Stuur me even een linkje als er zo’n topic al bestaat dan zet ik mijn mededeling daarin! :wink:

Ik heb net een beetje een slechte ervaring met Nelly.com,
Ik had namelijk een jurk van over de 100 euro bestelt, kreeg hem vandaag binnen in een soort plastic zakje door de brievenbus. Hoewel de jurk heel mooi is, zat er nog stof op en allerlei haren.
Misschien heeft iemand anders wel een goede ervaring met nelly.com, maar dit viel mij toch een beetje tegen :frowning_face: en ik wil jullie hiervan op de hoogte stellen!

Iemand anders nog sites of slechte ervaringen met een online shop?
Deel het!

Op sommige dingen moet je zo lang wachten, of ze raken het kwijt (maar dat is dan de schuld van postNL) Ik bestel er liever niet meer, maar soms moet het wel voor studieboeken enzo…

Of bedoel je online kledingshops?

Eerder kledingshops, maar dit is ook handig om te weten :wink:

Bij de h&m heb ik een keer heel veel gezeur gehad met betalen doordat ik iets retour had gedaan. Mijn vader heeft me geholpen met controleren of ik alles goed had gedaan, de fout lag bij hun. Dus daar bestel ik ook niet meer ook al kan het eenmalig zijn geweest.

Er is een topic over slechte ervaringen met winkels, niet per se online. En er is een is-deze-site-betrouwbaar topic, waar je ook zulke dingen kunt vragen. Slotje.