Slapeloze nachten

ik kan sinds vorige week vrijdag niet goed meer slapen, ik denk dat het komt wat er vrijdag was gebeurd tijdens gym, ik leg wel even uit. Die jongen (hij is verliefd op me) zat eens te klieren en hij wilde me pakken ofso, en ik rende weg voor de gein. Maar opeens werd alles heel sireus, ik rende naar de andere zaal hij had moeite om me in te halen maar toch lukte het, en op de een andere manier viel ik op de grond pakte hij me twee handen en zijn sirieuze blik, al de gein was opeens weg. Ik riep al help maar niemand kwam, ik raakte in paniek gelukkig kwam een klasgenoot langs en zei dat ie moest stoppen. Heb het wel de gymleraar vertelt maar doet er niks aan… Twee vriendinnen zijn naar de coordinator gegaan, dus die zal ik moeten ontwijken na de vakantie. Maar stel ik me aan? en is het logisch dat ik nu slapeloze nachten heb?

Hoop dat jullie het begrijpen:):s

Mag ik vragen waar de jongen je vastpakte?

Ergens vind ik het niet zo gek dat je het vervelend vind dat een jongen je aanraakt zonder toestemming. Maar ik weet niet hoe erg het precies was, dus veel kan ik er niet over oordelen. Wel vind ik het raar dat de gymleraar er niets aan doet.

Hij pakte mij bij me arme vast,daardoor raakte ik in paniek. Vorig jaar ging hij veel verder dus raakte me borsten en billen aan.

Zonder je toestemming? Dan zou ik echt wel even met je mentor of zijn ouders erover praten, want dat kan echt niet!

Precies dit, ik heb hetzelfde gehad en ben er lang mee blijven rondlopen. Hoe langer je ermee blijft rondlopen, hoe erger het word