Slaapkamer inrichten, iemand ideeën?

Haaij!
Ik denk dat ik mezelf ongeveer wel dood gestaard heb op mijn kamer en even werkelijk geen idee meer heb wat ik er mee zou kunnen doen. Soms is een frisse kijk van iemand anders dan wel zo fijn!

Ik zou het dus echt super vinden als jullie een beetje mee willen denken over de inrichting van mijn kamer, wat voor en welke kleuren accessoires enzovoort! Kom maar gewoon met alle ideeën die je hebt. :slightly_smiling_face:. Zou ik echt helemaal super vinden.

Ik heb een paar slechte foto’s (Sorry!) en een kortfilmpje, zo dat je een beetje de indruk krijgt van mijn kamer en de meubels die er staan.

http://i43.tinypic.com/ibi0j5.jpg

Mijn bed. -Let alsjeblieft niet op de rotzooi en het lelijke dekbed, ik ben aan het verven geweest dus het is een beetje chaos en oude troep overal.

http://i40.tinypic.com/2iqy2c5.jpg

Foto genomen toen ik op mijn bed stond. -Sorry voor de troep en rotzooi en het onoverzichtelijke…

http://i43.tinypic.com/vs2yax.jpg

Foto van mijn kastje.

http://i42.tinypic.com/n48go3.jpg

Foto van plankjes, deze kan ik niet verplaatsen, helaas. Maar als hier nog tips voor zijn, wat ik erop kan zetten enzovoort: hartstikke welkom!

Even over alles:
De meubels zou ik eventueel in een ander kleurtje kunnen verven, de sidetable gebruik ik als bureau normaal staat de radio er niet op, het kastje - de plankjes - mijn bed - sidetable moeten in de amer blijven.

Mocht iemand een idee hebben waar een kleding rek zou kunnen zou ik dat ook heel tof vinden, want dat wil ik stiekem al heel lang. :$.

-P.s : Het filmpje komt nog als ik weet hoe ik die moet uploaden, weet iemand toevallig hoe dit moet?

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/150272

Misschien een wand verven, een kastje of make-uptafel kopen voor de spullen op het plankje en de plankjes verwijderen.
Of, als de plankjes niet weg mogen, er iets anders neerzetten. Want door al die make up- en haarproducten oogt het rommelig.

Voor alle losse spullen op foto 2 ook een bak of kast kopen, nieuw dekbed. Misschien een leuk kleed op de vloer, schapenwol o.i.d.?

http://data.whicdn.com/images/16679377/6282129909_2750d20d54_z_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/753940/tumblr_kqeya5ZfJK1qa0ofyo1_400_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/15677023/tumblr_lsiic4Gnys1qb8h2vo1_500_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/1810848/tumblr_ky0814jonD1qa4cp0o1_500_large.jpg

Je bent niet de enige hoor :3
Ik wil in de kerstvakantie m’n kamer ook make overen.

youtube? :slightly_smiling_face:

http://www.apartmenttherapy.com/

Misschien die plankjes een leuk kleurtje geven?
En een leuk dekbedovertrek kan je hele kamer ook al oppimpen, haha.
Ik zou gewoon het grootste gedeelte van je kamer wit/zwart of wit/bruin houden bijv., en de rest opvrolijken met kleurtjes.

En inderdaad leuke opbergdozen kopen!
Je kan ook even naar ikea. Nu heb je een beetje een vanalleswat-kamer, maar je kan daar bv. heel goedkoop basic kussens en een plaid kopen.

Haha. Ja die rotzooi komt dus omdat mijn kastje nog niet droog is en normaal zit dat allemaal uitgepakt, daar in. :slightly_smiling_face:. Was in verband met verven, evenals mijn dekbed - had er maar even een oude op gegooit, xd.

De plankjes in een ander kleurtje lijkt me eigenlijk wel heel vet: Welke kleur zouden jullie doen?

-Thanks jongens!! :grinning:

Ow en de meubel opstelling… Ik kom daar maar niet helemaal over uit. Wat zouden jullie doen?

Ik doe altijd inspiratie op op weheartit.com (:

Ik zou je meubelen vooral wit laten, die zijn mooi zoals ze zijn.
Verder zou je kamer netter kunnen ogen door niet zo veel kussentjes op je bed te doen en een dekbed te kopen die bij je kamer past (iets met de kleur van je muur zou heel mooi zijn). Je kunt bakken op kopen voor op die planken en je spulletjes daar in stoppen, zodat ze uit het zich zijn en verder zou ik je kamer gewoon een grondige beurt geven, alles weggooien wat weg kan. Mocht je nog veel spullen hebben die je wil bewaren, dan kun je bakken kopen die je onder je bed kunt rollen (ik zie je dat je daar wel ruimte voor hebt onder je bed). Verder moet je voor jezelf bepalen jouw stijl is, want daar kunnen wij je niet bij helpen. Ik kan wel zeggen ‘zoek spulletjes in de kleur van je muur,’ maar dat is heel standaard. Ga lekker op zoek naar je eigen inspiratie, zou ik zeggen :slightly_smiling_face:

Waar heb je nu al je kleding ?

ik heb een muur vol met al m’n collages, het lijkt nu net gewoon 1 grote collage eigenlijk (’:
maar best vet! honderden verschillende plaatjes met vrolijke kleurtjes enzo (:
misschien is dat een idee?
ik moet je er wel even bijvertellen dat ik daar zo’n jaar over heb gedaan, want elke keer als ik een leuk plaatje zag in een magazine ofzo, dan knipte ik die uit, net zo lang tot dat ik een collage had, en daarna weer aan een nieuwe begonnen, haha (:
best veel werk, maar ik ben supertrots op het resultaat, en krijg er ook vaak complimentjes over als vriendinnen komen logeren :grinning:

Kleding zit nu in de dozen. x’D. Opgevouwen en wel en in een wasmand.

Moeten ook echt die plankjes blijven of mag je de plankjes wel veranderen? Want bij de Gamma krijg je hele leuke plankjes die zou je kunnen vervangen en voor de rest ja staat het hier eigenlijk wel al…

Ik zou even een kijkje nemen in dit topic

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/150272

Het grote kamer inspiratie topic!