Skype

Heei, laatst had ik met m’n vriend wat dingen op Skype uitgevoerd (ja, ik weet dat dat gevaarlijk kan zijn) en ik vroeg me af of er meerdere meiden waren die dat doen en zoja tot hoever jullie gaan (ook ivm ‘veiligheid’ internet). En als je dan toch bezig bent, wat doen jullie dan? (Nee ik probeer niet ‘smerige’ verhalen uit te lokken, ik ben oprecht nieuwsgierig.) Elkaar stimuleren? Filmen? Fantasieën vertellen? Ik ben erg benieuwd!

Ik heb dit wel is gedaan, ik probeerde sws om me gezicht er niet op te doen, dat stel hij zou het filmen ofso je me gezicht niet ziet. We probeerden elkaar geil te maken en mastrubeerden ons zelf

Ik vind dit vooral heel dom.

Ik heb dit nooit gedaan? Ook geen behoefte aan.

Het is idd niet slim om dingen van je lichaam te laten zien via skype. Ook niet aan je vriendje en ook al heeft hij geen verkeerde bedoelingen ermee. Er zijn altijd programma’s via skype actief die zorgen dat andere mensen altijd kunnen meekijken. (dit kan jij niet zien)

misschien een paar tips:

  1. laat nooit geslachtsdelen zien of persoonlijke delen van mijn lichaam.
  2. Mocht je toch iets willen doen voor me vriendje? Tease hem een beetje en laat net niet dat ene deel zien. zoals je deken of handdoek net zo doen dat hij niet je borsten ziet of alleen laten zien dat jij geen BH aan hebt of onderbroek.

Wees voorzichtig en misschien werken hele lieve woorden wel voor hem nog beter.
suc6

Ik en mijn vriend skypen wel eens maar ik laat nooit iets zien. We geilen elkaar een beetje op. Mijn vriend wordt helemaal gek als ik kreun xD

nee ik vind het zo achterlijk, doe het gewoon in real life…
en ik zou me echt veels te awkard voelen om uberhaupt iets te laten zien voor de camara live, zelfs bij mn vriend.

Dit is echt dom! Stel het is uit met je vriend en hij heeft alles nog op zijn computer staan dan heb jij grote pech…! Zelf zou ik dit niet/nooit doen!
Ik ken zo’n meisje die foto’s van bepaalde delen van haar lichaam had getrokken en naar twee jongens doorgestuurd had (ze is een jaar jonger dan mij → 15 en had dit gedaan toen ze net in het 2de middelbaar zat… Dus ze was 13 of 14!). Natuurlijk hadden die 2 jongens beiden de foto’s bewaard en toen ging het de volledige school rond (1600 leerlingen!!!). Zelf de leerkrachten wisten ervan… Nu altijd als dat meisje passeert, zit iedereen erover te praten. Laats hoorde ik een paar gasten van het 6de zeggen (ik stond bij het groepje en zij passeerde): ‘Kijk dat is **** van die foto’s!’ Ik ken zelf een paar jongens van andere scholen in onze stad en zij hebben die foto’s ook gezien… Dus alstublieft doe zo’n dingen niet! Echt waar! Ookal vertrouw je hem want dat vertrouwen zou wel eens geschonden kunnen worden! Doe dit enkel ‘in real life’.

Zij moet gewoon aangifte doen want ze verspreiden kinderporno.

Nja, maar ze heeft er zelf voor gekozen…
Dus eigenlijk vind ik het ook haar eigen fout en ik denk niet dat ze dan zouden stoppen met die foto rond te geven…

Ze heeft er niet voor gekozen dat die jongens die foto’s aan iedereen doorsturen. Het is misschien dom maar zeker niet haar schuld

Ik vind het dom maar als je het dan toch doet geef ik je ael wat tipd.
Laat je gezicht niet zien.
Laat het liefst niet alles zuen

Zoals ik al zei in mijn eerste post: ja ik weet dat het niet slim is. Ik ben me perfect bewust van de risico’s die hier aan vast zitten en kies er zelf voor om dit te doen. Ik was gewoon nieuwsgierig of andere meiden dit soort dingen wellicht ook deden. Bedankt voor het advies, maar dat blijkt toch een beetje overbodig… :confused:

Snap echt niet dat iedereen hier zegt dat dat dom is.
Zou het zelf ook niet doen met een jongen die niet m’n vriend is, maar als je een relatie hebt met iemand moet je elkaar toch gewoon kunnen vertrouwen.
M’n vriend en ik wonen ver uit elkaar dus we doen dit wel eens ja. Soms allebei tegelijk, soms doet alleen hij wat voor de camera. En dan een beetje dirtytalken erbij, best leuk

ik doe dit zelf niet overigens, heb er niet echt behoefte aan :wink:

Helaas is er al vaak zat gebleken dat ze niet meer te vertrouwen zijn nadat het uit is. Dus het is meer om te zeggen dat het vaak niet verstandig is. Ja je zou hem moeten vertrouwen, maar je zou vriendinnen ook moeten kunnen vertrouwen en die stellen je daarin ook wel eens teleur. Dan weet je (helaas te laat) wat je aan diegene hebt, maar met dit soort foto’s is het gevolg wel heel vervelend. Je moet altijd doen wat je zelf wilt, maar hou met dit soort dingen altijd rekening dat het kan uitlekken op de een of andere manier. Daarom zou je dan ook nooit je gezicht er op moeten laten zien.