Sjaals en haarbanden met een verhaal

Wij zijn zes studenten van Fontys Hogescholen in Tilburg en hebben een onderneming opgericht onder Jong Ondernemen. Jong Ondernemen is een stichting dat projecten regelt voor school zodat studenten kennis leren maken met het echte bedrijfsleven.

Wij hebben het bedrijf Femmes S.C. opgezet. Het is een bedrijf dat sjaals en hoofdbanden op de markt brengt die bedoeld zijn voor vrouwen die lijden aan extreem haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie. De sjaals en hoofdbanden zijn universeel en kunnen dus ook worden gedragen als accessoire. Bij aankoop van een sjaal of hoofdband zal er een bepaald bedrag, het bedrag staat vermeld op de website, naar KWF Kankerbestrijding worden overgemaakt.

De sjaals en hoofdbanden zijn gemaakt 96% Lycra en 4% Elasthan, die de hoofdhuid niet irriteert. Het is noodzakelijk voor vrouwen die de sjaal kopen om op het hoofd te dragen om een hoofdband erbij te dragen. De sjaals en hoofdbanden hebben verschillende prints die bij elkaar passen zodat de hoofdbanden met de sjaals gecombineerd kunnen worden.

Wij staan voor gelijkheid en willen dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen vrouwen met of zonder haar. Wij willen de vrouw met extreem haarverlies helpen en ook het KWF steunen.

Wanneer je dus deze sjaal of haarband draagt laat je zien dat je het KWF steunt en daarmee achter onze visie staat: alle vrouwen zijn gelijk
Voor meer informatie en om ze te kunnen bekijken en bestellen ga je naar: www.femmesdesign.nl

Ik ken het project heb het ook gedaan jong ondernemen.
Maar wou ff zeggen veel succes:):wink:

Bedankt, het is inderdaad een leuk project!