Site's met laatste mode/trends

Hoi!
Ik ben op zoek naar site’s met de laatste mode/trends o.a. voor mijn blog, ik zie soms van die blogs en die staan echt bomvol met de laatste trends die een paar weken later pas in tijdschriften en op Girlscene staan, en om dan te nog snel te kopieeëren? Ben jij daar ook naar opzoek? Dan is dit topic waarschijnlijk heel handig voor je(:
Dus meiden post hier site’s waar de laatste mode en trends op staan. Zodat je het, bijvoorbeeld voor je blog, op de voet kan volgen!
liefs,

haha, ik vind dit eigenlijk wat ironisch.
jij wilt dat wij sites voor jouw blog zoeken waar de laatste modetrends op staan, zodat jij die laatste modetrends op jouw blog zet, die wij voor je opgezocht hebben??

@tessarocksyou, haha nee xd dat zou best wel erg zijn, nee ik bedoel het voor iedereen zodat we elkaar een beetje helpen en het het is makkelijker voor iedereen(: als je begrijpt wat ik bedoel

Upje,

Ik kijk zelf altijd op Daily Fashionboost, Miss Pandora, My Fashion Findings, Anouk’s blog, Connecting to Fashionserver, Style Scrapbook, enzovoorts.
En ik kijk ook op I Love Fashion News.

Een hoop blogs die ik genoemd heb zijn trouwens ook van sommige Girlsceners hier x)

Maar ja, het moet jouw stijl zijn toch? Als je een blog begint, moet je ook zelf je inspiratie kunnen vinden. Anders ben ik benieuwd naar hoe jouw blog eruit komt te zien,

@JustxDreaming, jaaa natuurlijk dat snap ik maar kijk ik bedoel: ik post allemaal dingen overmezelf en mijn stijl maar ik wil ook posten over de nieuwe trends en de trends die ik leuk vind haal ik eruit en post ik op mijn blog en mix het met mijn stijl snap je?
Oke ik zal de blogs eens bekijken(:

ik heb btw al een blog xd dit is hem: My Lovely Diary

http://dailyfashionboost.blogspot.com/
http://www.misspandora.fr/
http://myfashionfindings.blogspot.com/
http://anoukoceanne.blogspot.com/
http://connectingto-fashion-server.blogspot.com/
http://www.stylescrapbook.com/

Even alle links op een rijtje :slightly_smiling_face:

dankje, erg handig! maar ik hoop dat jullie het begrijpen dat ik het bedoel voor allemaal he dus hierzo kan iedereen gebruik van maken(;

www.lookbook.nu

mooie blog!
ga hem zeker vaker bekijken ^^
xxx.

Ik zou je blog gewoon in het Nederlands schrijven, want je Engels is nog best wel amateuristisch.

Hahaha ik weet het xd ben ook al in het Nederlands verder gegaan, voordat ik jouw reactie zag trouwens, (:

Awh dankjewel!

maar weet iemand anders nog iets?