sieraden winkel mooie oorbellen?

Hi!
Ik zit er al een tijdje over na te denken om een tweede gaatje te nemen, en hier heb ik ook al wat info over opgezocht. Nu, mijn vraag is:

Wat zijn mooie winkels (ook webshops) waar je iets wat luxe oorbellen kunt kopen, van goede kwaliteit en een beetje rustig qwa uiterlijk?

Ik ben heeeeel benieuwd! En als er al een topic bestaat over dit onderwerp dan zou ik daar heel graag een linkje van zien, maar ik kon hem zelf niet vinden. Ik hoor het graag!

Ik vind dat http://www.beautiful-bijoux.com/nl/ altijd hele mooie sieraden heeft! Vaak ook wat luxer maar toch niet belachelijk duur.

Oja! Goede tip, heel erg bedankt!

Heb paar maanden geleden oorbellen gekocht bij https://www.baunat.com/. Luxe sieraden met een snelle levering

Wat is je budget? Kijk anders bij de bijenkorf, de sieraden vallen daar grotendeels in het luxere segment en je kunt filteren op prijs en vanalles.

Ik heb trouwens ook vorig jaar tweede gaatjes laten zetten en er geen spijt van haha

Luxer? Dat zijn H&M prijzen en goedkope metalen…

Ik ben zelf wel fan van Anna + Nina, maar vooral omdat ze juist ook wat apartere oorbelletjes hebben:) Heb pas net mijn eerste paar en kan dus nog niet zoveel over de kwaliteit zeggen, maar die lijkt me wel goed. Site: https://www.anna-nina.nl/

Ik kan ze zelf voor je ontwerpen, ik ben namelijk edelsmid :slightly_smiling_face:

Via mijn instagram @monaco_blue kan je zien wat ik maak. Mijn webshop is helaas nog niet af maar daar ben ik hard mee bezig haha.