Showbizz!

Hoi hoi!

Vandaag weer nieuws over …

  • SELENA GOMEZ (2x)
  • JUSTIN BIEBER
  • KATY PERRT

Het eerste over Selena Gomez :

Het lijkt erop alsof Selena Gomez haar verjaardag iets té hard heeft gevierd. Toen ze aankwam bij haar hotel, kon ze amper nog op haar benen staan en viel ze bijna uit haar auto.

Een bodyguard hielp haar weer recht en begeleidde haar naar de ingang, waar enkele fans met verjaardagscadeautjes stonden te wachten. ‘Sorry, ik ben zo moe’, verontschuldigde de 21-jarige zangeres zich bij haar fans, waarna ze naar binnen ging en ongetwijfeld in haar bed kroop.

Het tweede over Selena Gomez :

Selena werd vorige week 21 en vierde dat zaterdag met een groot feest. Eindelijk mag ze officieel alcohol drinken en dat deed ze ook uitgebreid. Toen haar nummer ‘Birthday’ door de boxen knalde, kreeg iedereen shotjes geserveerd.

Toen het tijd was voor dessert, werd een gigantische taart in de vorm van een olifant op een kussen binnengereden. Als entertainment waren buikdanseressen, zeemeerminnen en slangen voorzien.

Het feest was al een tijd aan de gang toen plots een sportwagen met luipaardmotief gespot werd. Dat kan maar een ding betekenen: Justin Bieber was gearriveerd. Zijn komst deed de jarige echter wenen. Was hij niet uitgenodigd en had hij haar feest verbrod? Helemaal niet!

Justin kwam aangedraafd met een rode roos. Geen dure juwelen of reisjes als cadeau, nee, een simpele rode roos. Maar Selena was zo ontroerd door het gebaar, dat ze in huilen uitbarstte. De twee zijn later op de avond ook, hand in hand, samen vertrokken.

Over JUSTIN BIEBER :

Een dubbelganger van Justin Bieber heeft de fans in Boston gefopt. De 16-jarige Jeremy Frost was net voor het optreden naar de concertzaal gegaan, en deed alsof hij de zanger was. Om het geloofwaardig te maken, deden enkele mannen zich voor als security en bodyguards.

Jeremy Frost wou bewijzen dat hij op de popzanger lijkt, en dat is hem toch wel gelukt. De fans schreeuwden de longen uit hun lijf toe “Bieber” voorbij kwam. En dat had nep-Bieber niet verwacht; ‘Gelukkig hadden we enkele begeleiders bij die de hysterische meisjes ver van ons hielden. Toen we de zaal binnengingen, zijn ze foto’s van ons blijven nemen en die zijn zelfs op Twitter beland.’

Of de fans met zijn stunt konden lachen, valt te betwijfelen. Het is trouwens niet de eerste keer dat fans zich laten moppen. In Zwitserland is er een gelijkaardige stunt uitgehaald.

KATY PERRY :

Katy Perry en Kristen Stewart lijken allebei te vallen op één man; Robert Pattinson. Na de breuk met Kristen is Robert gespot in het huis van Katy Perry in L.A. Voor een hele week. Het duo werd ook samen gezien op een concert van Bjork.

Maar niets is minder waar. Katy vertelde aan Elle Magazine dat ze Kristen nooit zonder respect zou behandelen. Ze stuurde Kristen een sms met de boodschap; ‘I know you’ve seen all this stuff but you know I would never disrespect you.I’m not that person. I’m just trying to be a friend to him but it is unfortunate that I do have a set of t*ts.’

Maar het was al te laat. Toen Kristen vernomen had dat Robert al een week bij Katy was, en hoorde over de geruchten rond de split van Katy en John Mayer, sloegen de stoppen door.
Een razende Kristen kwam de paparazzi tegen en uitte haar frustratie op hen uit. Ze riep ‘You’re a piece of sh*t! You don’t deserve to breathe the same air I do.’
Kristen was duidelijk niet gerustgesteld na Katy haar sms.

Oke en nu?

wil je nu een koekje?

Slotje, als je dit soort dingen wilt schrijven kan je beter zelf blogs op Girlscene aanmaken of de redactie tips voor artikelen emailen.