Shoppen in Antalya

Hoi Meiden! Ik hoop dat ik dit hier mag plaatsen…
Volgende week ga ik een week naar Antalya (Turkije). Ik wil daar graag gaan shoppen om nieuwe broekjes en merk vestjes etc. (ja, ik weet dat het nep is), en zoek een tenue van FC Barcelona. Heeft iemand een idee waar het leuk is om te shoppen ? En hoe kan ik daar komen? Hihi.
Hoor het heeeel graag!
Groetjesss!

In Turkije heb je dat echt bijna overal wel! Antalya centrum ben ik ook een keer geweest, maar daar zag ik vooral bruidskleding en van die zaken met leer/bont, misschien dat in een ander deel van de stad wel meer andere winkels zitten.
Ik ga zelf naar Lara (15 min van Antalya) daar heb je een hele lange boulevard met dat soort zaakjes, ik heb het zelf echter meestal na 2 keer ofzo wel gezien want het is veel van hetzelfde, alleen kan het zijn dat het in het ene zaakje net iets goedkoper is dan de andere. Proberen af te dingen zou ik zeggen :slightly_smiling_face:

Een andere aanrader is winkelcentrum TerraCity! Daar zitten veel bekende internationale merken, en alle dingen zijn daar dus origineel.
Verder kan je misschien hier nog kijken: http://www.tripadvisor.nl/Attractions-g297962-Activities-c26-Antalya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

ik zou vooral de markt doen en niet echt n winkelcentrum eigelijk,

Mag in dit topic :slightly_smiling_face: http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/algemeen-ik-ga-naar-…-toe-tips-246411.0.html