Shoes in een maatje meer

Haai Ladies,

Ik weet niet goed in welk topic ik dit bericht moet plaatsten.
Maar ik zou graag een mening willen hebben over mijn idee.

Ik ben van pln binnenkort een webshop te lanceren waar ik schoenen verkoop in een maatje meer dus schoenen vanaf maat 35 tot 43 speciaal gerricht op meiden met een maatje meer. Omdat ik zelf ook maat 42/43 heb heb ik vaak het probleem geen leuke schoenen te kunnen vinden. Ik wil met deze winkel mezelf maar vooral ook een hoop andere mensen helpen die hetzelfde probleem hebben.

Wat vinden jullie van mijn idee ?
Als jullie tips hebben hoor ik het graag

Is maat 35 een maatje meer?

‘een maatje meer’.
Waarom ga je dan ook al maat 35/39 verkopen?

Niet lullig bedoeld, ik snap de intentie gewoon niet.

de intentie is om meiden met een schoen maat meer dus vaak 42/43 dezelfde leuke schoenen aan te bieden die er zijn voor de overige maten. Echter is het ook mogelijk om de schoenen te krijgenin bijvoorbeeld maat 35 t/m 42 :slightly_smiling_face:

valt dit onder reclame?

Nah ik zou het niet doen.

nee ik vraag juist om een mening is het een goed idee dit te doen en ik heb zelf het probleem dat ik geen schoenen kan vinden zijn er andere mensen die het ook lastig vinden schoenen te kopen in maat 42/43

nee…

nee, vind ik niet.

het zou op zich wel kunnen, volgens mij zijn er wel heel veel meiden met dit probleem. maar verder weet ik het ook niet ;p

Ik denk dat mijn vriendin met maat 43 jou heel dankbaar zou zijn.

Denk alleen dat je de maat niet te breed moet nemen, dan ben je namelijk niet meer exclusief, en je wilt je juist op de grote maten richten! Daar trek je customers mee als je adverteert met grote maten.

Laat je het even weten als je het gaat doen :wink:

Ik zou dan gaan verkopen vanaf maat 40 t/m 45 ofzo? Maar vanaf 35 kan ook wel natuurlijk…
En als je het echt leuk vindt om een webshop te beginnen, waarom niet? Het is wel zo dat als het een beetje gaat lopen je er wel wat drukker mee bent, maar dat moet je gewoon leuk vinden. :'3

mischien beetje discriminerend maar kan je dan niet beter alleen heel klein (34 tm 36) en heel groot (41 tm 45)?

thnx meiden ja misschien moet ik me inderdaad gaan focussen op alleen maat 42 t/m 45 :slightly_smiling_face: bedankt dat er al zo snel zoveel reacties zijn. Ik ben al druk bezig wat dingen voor te bereiden maar het belangrijkste is natuurlijk de mening van mensen om me heen :slightly_smiling_face:

goed idee, maar misschien kun je een ‘‘gewone’’ schoenenwebshop beginnen met als specialisatie en bijzonderheid schoenen met een maatje meer. Laarzen met een brede kuit etc is ook een goed idee misschien?

wat vind je daarvan?

Ja is op zich wel een goed idee. En wat YEAHMAN zegt is ook wel een goed punt. Want 36-40 is er eigenlijk altijd wel. En 41 soms maar nooit groter. En nooit kleiner dan 36. En ik ken meerdere meisjes die 42 hebben en mijn zus heeft maat 35. Die kunnen nooit schoenen vinden. Dus zou ik idd schoenen verkopen van maat 34-35 en 41-42-43.

Ik vind het een supergoed idee.
Maar als ik aan een ‘maatje meer’ denk, dan denk ik aan 40+

---------------------------------------------------------------------------------------------
:ninja: Greets from GRIxGRI

Oke dan zal ik me daarop gaan focussen , dan laat ik het wel als optie dat de schoenen die ik erop zet ook eventueel verkrijgbaar zijn in de andere maten maar voornamelijk op 34-35 en 41 -45 :slightly_smiling_face:
Ik weet dat ik mezelf er echt mee zal helpen maar twijfel of er echt behoefte voor zal zijn bij andere meiden.

jaa doen!
ik heb maat 42 en ik haat het om schoenen te kopen.
ben nu nog op zoek naar winterlaarzen ;\ al vanaf augustus…

Ik vind het idee van maat 35 t/m 43 heel goed! Zelf heb ik maatje 35/36. Pumps zijn gewoon te moeilijk om te vinden. Dus ik vind het heel leuk als iemand eens pumps verkoopt in maatje 35. En ik denk dat iemand anders die maatje 42/43 heeft er ook net zo blij mee is :slightly_smiling_face:

super dank je voeg me gerust toe dan zal ik je op de hoogte houden ik ben al druk bezig een leuke online flyer te maken met wat voorbeelden van de shoes