shirt bedrukken

hay,

ik wil samen met een vriendin mijn shirt bedrukken en heb al een hele samenvatting hoe het moet
ik heb alleen een vraag hebben sommige mensen dit al eerder gedaan zoja dan de vraag: blijft het goed zitten en welke hebben jullie gebruikt en zijn jullie daar tevreden over?

Ik heb het al eens gedaan met het starbucks logo. Iedereen dacht dat het levens echt was en eigenlijk heb ik er maar een paar eurootjes aan besteed. Het is heel gemakkelijk te doen , en het blijft goed zitten vind ik

Er is al een topic over.

Ja blijft wel goed zitten, binnenstebuiten wassen op 40 graden, misschien zelfs lager en ik heb die van de action gebruikt.

Ik heb het laten doen bij de hema, telkens aangehad met volleybal en wassen en het bleef perfect zitten, gewoon niet in de droger doen. Ik zou er niet te veel op bezuinigen want dan is de kans groter dat het loslaat.

het probleem is dat ik het niet op een shirt wil maar op een sweater op top maar dat hebben ze niet bij de hema en ik vind het denk ik leuker om het samen met mijn vriendin zelf te maken… sorry

Er zijn heel veel websites die het op sweaters en andere soorten tops doen. Als je googlet op shirt/hoodie whatever bedrukken dan rollen er zo tien sites uit. :slightly_smiling_face: Ook zijn er veel winkels/bedrijfjes die dat doen, bijvoorbeeld de Copyshop. Vaak kan je dan ook met wit op zwart etc. Als je zelf gaat prutsen komen bijvoorbeeld kleurenfoto’s alleen op wit echt goed uit.

Zelf doen kan dus ook met transferpapier, maar dat geeft vaak een minder mooi en duurzaam resultaat is mijn ervaring. Let er vooral op dat je een shirt neemt dat een beetje ruim valt, als het bijvoorbeeld over je borsten spant dan scheurt de opdruk vrij snel, heb ik gemerkt. Dat is een beetje zonde natuurlijk. :c En inderdaad met wassen voorzichtig zijn, maar dat spreekt voor zich.

Als het je echt om de fun gaat zou ik gewoon met transferpapier werken maar wil je iets dat wat langer goed blijft dan kan je het beter laten doen door een webshop of bedrijfje dat aan opdrukken doet in de buurt.