Shampoo voor haar dat snel vettig wordt?

Wie heeft er tips?
Mijn haar wordt heel snel vettig, en heb al allerlei verschillende shampoos geprobeerd, maar niet echt iets helpt…

Ik vind deze heel goed

Lush: I love juicy! Werkt top voor mij (: Lijkt misschien duur, maar je hebt maar erg weinig nodig.

Ik weet niet hoe vaak je je haar wast?
Maar als je je haar vaak wast wordt je haar ook snel vet. Je kunt eens proberen om 2 tot 3 dagen te wachten met wassen. De eerste paar keer is je haar wel een dagje vet. Maar als je dan gaat wassen en daarna weer wat dagen wacht met wassen, wordt je haar steeds minder vet bij minder vaak wassen. Dan kun je je haar ook wassen met een normale shampoo.

Niks aan toe te voegen.

Guhl, groene fles.

http://www.topdrogist.nl/…IG-FRIS-SHAMPOO-200ML.jpg

Luchtig en fris. Perfect.

Je kan ook tussendoor wat droogshampoo gebruiken, dat zuigt het vet op en dan kan je weer een dagje langer zonder wassen. En dan uiteindelijk bouwt het ook af zoals Psychorose zei c:

andrelon, langer fris.

Ik vind the Yes to… lijn heel fijn! ^^
Zitten geen schadelijke stoffen in, voor mijn gevoel blijft mn haar dan ook langer fris

Serena van Beautylab liet weten dat ze nu een shampoo aan het testen is die haar haar echt heel lang niet vet laat zijn! Dus waarschijnlijk staat op haar site binnenkort een review.

Ik was mijn haar al om de 2/3 dagen. :grin:

Je moet iets hebben waar citroen in zit, (antivet). mn zus heeft het ook en gebruikt nu andrelon voor haar dat snel vet word. En het is idd minder vet. natuurlijk nog een klein beetje maar veeeelminder

okee, bedankt

http://csimg.koopkeus.nl/srv/NL/29034789103951/T/340x340/C/FFFFFF/url/schwarzkopf-shampoo-7-kruiden.jpg

Deze is speciaal voor vet haar

Je kunt het beste een shampoo zonder siliconen kopen. Dit kan je haar namelijk enorm vet maken. Syoss heeft een fijne silicoon-vrije shampoo. Ook raad aan, als je conditioners/maskers/serums gebruikt, dat je dit alleen in de puntjes van je haar doet en je moet vooral niet te veel gebruiken. Dit zijn echt vetmakertjes voor je haar. Op mijn onderstaande site staat een artikel over siliconen in shampoo’s.

Was je haar om de dag of om de 2 dagen, eerst is je haar nog wel snel vet maar na een tijdje is je haar er aan gewend en dan wordt het niet meer zo snel vet

mascha van beautygloss had laatst nog super mooi haar na 1 week (!!!) niet wassen, moet je maar even op haar site kijken. volgens mij gebruikte ze daar ook John Frieda volume spray voor ofzoiets.

Serena heeft hier toevallig een stukje over geschreven, staan handige oplossingen voor haar dat snel vet wordt in. http://www.beautylab.nl/2012/06/snel-vet-haar/

Zelf was ik 1 in de 2 dagen mijn haar met lush shampoo blok voor vettig haar en verder doe ik als mijn haar echt vet is droogshampoo van anderelon in mijn haar (natuurlijk wel eruit kammen)