shampoo & conditioner

heeeey voor de hair-kenners onder ons…
MOET je conditioner gebruiken of is shampoo al eigenlijk genoeg?

loves,x

Nee, je hoeft geen conditioner of cremespoeling te gebruiken. Je haar wordt er wel zachter en misschien beter handelbaar van maar het wordt ook zwaarder en eerder vet.
Ik doe altijd alleen wat cremespoeling in de puntjes.

Ik gebruik altijd conditioner na het wassen. Het heeft veel voordelen en het kan geen kwaad als je dat doet. Je krijgt minder snel statisch haar, sommige kappers zeggen zelfs dat het tegen luis is om je haar glad is, glans en minder pluis. Sommige die al heel sluik haar hebben doen het liever niet, omdat het slapper kan worden. Maar als je een goede conditioner heb gebeurt dat haast niet want je heb zoveel soorten voor vomule, droog haar etc. etc. Je kan ook je shampoo in je handen mengen met je conditioner als je weinig tijd hebt. Of je doet het alleen in de puntjes.

Hhaa wat heb jij toch met je haar,… ( Niet bot bedoeld hea )
Shampoo is normaal gezien wel genoeg…
Conditioner is eigenlijk iets extra…
( het kan ook wel zijn dat je het ECHT nodig hebt )

technisch gezien is het niet noodzakelijk maar tis wel best dat je het doet. je haar zal minder snel beschadigen en mooier glanzen :wink:

Het moet niet, maar ik vind zelf dat je haar er veeeel mooier, glanzender en zachter van wordt.

Ik gebruik ook altijd naar shampoo conditioner . Ik heb er een tegen dode punten werkt erg goed . Je haar word zachter en je kan het beter door kammen .