Sex met vriend niet zo geweldig,

Hoi Meiden, alvast sorry voor mn lang verhaal…
ik vroeg me af of sommige van jullie hier ook misschien ervaringen mee hebben of tips,
Ik heb nu sins 3 jaar een vriend en het gaat opzich ook allemaal prima,
Alleen in bed gaat het niet zo geweldig, ik en mijn vriend wonen nog niet samen en vanwege wisselende werktijden slaapt hij alleen zaterdagavond bij mij maar het probleem is dat we echt weinig sex hebben, meestal strelen we elkaar wel of raken elkaar wel aan enzo maar als ik dan verder wil gaan dan is hij vaak te "moe"of heeft hij gewoon geen “zin” het lijkt net of hij er geen moeite voor wil doen, ik heb hier al eens met hem over gepraat waarop hij antwoorde van: ja ik heb nou eenmaal niet vaak zin.
En als het er wel eemaal van komt dan duurt het maar 10 seconden en dan is het klaar, kortom een beetje saai dus,…en vaak dan doe ik ook wel iets bij hem(pijpen ofzo) maar hij doet niks terug bij mij… een beetje egoistisch dus.
en dan soms hoor ik verhalen van vriendinnen, en dan denk ik wow dat is een heel verschil…

Maar soms vraag ik me echt af of het misschien met mij te maken heeft, omdat hij wel pornoachtige filmpjes op zijn telefoon heeft enzo ik weet wel dat sex niet het belangrijkste is in een relatie, maar toch is het wel erg vervelend… en word ik er soms er onzeker van,
Heeft er hier iemand misschien ervaring mee of tips?
Thanks lady"s !

Ik zou inderdaad nog een keer duidelijk het gesprek aan gaan. Seks is niet het belangrijkste, maar het is wel een deel van de relatie, en als dat niet goed zit, ga je je ook enorm nar en onzeker voelen…

Probeer toch er nog over te praten, waarom hij het niet wilt etc.

Heeft jouw vriend niet gewoon een laag libido? Dat zou kunnen verklaren waarom hij niet zo vaak zin heeft in seks. Verder is het inderdaad een beetje oneerlijk als jij vaak hem wel bevredigt maar hij niet jou, bespreek met hem dat je dit liever anders ziet, meer gelijkwaardig. Jullie kunnen ook een heeel lang voorspel doen voordat jullie seks hebben, wat misschien wel heel prettig voor jou is als het zoals je zelf verwoord ‘na 10 seconden al klaar is’. Seks is niet waar een relatie om draait inderdaad, maar wanneer jullie op seksueel gebied niet op één lijn zitten, kan dit in de toekomst voor problemen gaan zorgen (jij voelt je afgewezen, hij voelt zich tekort schieten). Goede communicatie is belangrijk tussen jullie, neem eens de tijd om het hier goed over te hebben wanneer je hem weer spreekt!

Dank jullie wel voor de reactie’s zover dames!

Je moet er inderdaad met hem over gaan praten!

Weet je, sex hebben is ook een kwestie van gewoon doen. Ik heb er ook een hele tijd steeds geen zin in gehad; moe, stress, hoofdpijn… maar als we dan een keer sex hadden was ik altijd zo van; oh ja, dit is chill. dus hij moet zich er, bot gezegd, maar even overheen zetten.

Daarnaast is het voor jou gewoon belangrijk, dus daar moet hij ook rekening mee houden. Sex is namelijk best wel belangrijk in een relatie, omdat er ook stofjes vrijkomen waardoor je een hechtere band krijgt en je je blijer voelt. Je moet hem gewoon vertellen dat je het jammer vindt, vragen hoe het komt en of jullie het misschien samen kunnen veranderen. (:

ik zou een goed gesprek aangaan, tot slot zit jij er ook mee… en ik denk dat dat niet helemaal de bedoeling is in een relatie.

Rond de periode van mijn afstuderen had mijn vriend ook vrij weinig aan mij =S Totaal geen behoefte aan seks. Ik had veel aan mijn hoofd, veel te doen… Misschien ligt het inderdaad aan zijn werk? Kan hij niet iets meer tijd voor je vrijmaken? Vraag hem er in ieder geval naar.

Hoi meiden bedankt voor jullie reactie’s!

Mijn vriend en ik doen het ook niet zo vaak, en meestal kreeg ik ook niet echt de aandacht vantevoren die ik ‘nodig’ heb. Dus ik heb er flauwe grapjes over gemaakt (iets in de trant van ‘likte je me daar maar eens’) en dat werkt niet goed haha. Hij voelde zich gekwetst.
Later hebben we het erover gehad en heb ik ook uitgelegd dat het voor mij voelde alsof het voor hem was als ‘d’r in d’r op, d’r uit’ hij zei toen ook dat het soms wel eens zo voelde, maar dat hij er rekening mee zou houden. En nu doet hij dat denk ik ook wel :slightly_smiling_face: (sinds die tijd denk ik maar één keer nog seks gehad haha)