Sex met je ex

Wat vinden jullie hier van ? Het leek mij persoonlijk wel fijn om het nog 1 laatste keer met mijn ex te doen. Om echt afscheid te nemen, ik vind niet snel iemand leuk. Hij was dan ook de enige waarschijnlijk zou ik ook niet gauw een ander zoeken. Hij misschien wel. Is het beter om afstand te houden of elkaar nog 1 keer op te zoeken om van elkaar te genieten ?

Het is je ex, het is dus niet voor niets uit gegaan. Lijkt me al vrij duidelijk

Heel slecht idee.

Geen goed idee, je krijgt er alleen nog maar meer gevoelens van lijkt mij.

Heb ik ook gedaan, en zoals de rest hier al zegt, geen goed idee.

Inderdaad geen goed idee!! Ik snap best dat je nog een laatste keer ‘afscheid’ wilt nemen. Maar ey, dat deed ik ook … En zie het resultaat, na een jaar, ben ik nog steeds niet van hem af. Elke keer denk je, nog één keer en dan is het klaar… Op deze manier kan je hem niet loslaten … Het beste is om het niet te doen … Maar wij kunnen niet voor je beslissen.
Zet jezelf vrij en open voor een ander, die kom je vanzelf tegen op een dag! :slightly_smiling_face:

Geen goed idee dus, je bent niet voor niks exen van elkaar.

opmerking: de enige ex waarmee zoiets werkt, is een ex-friends with benefit achtig iets, waar gevoelens nooit een groot deel van zijn geweest.

Ik heb het ook nog een paar keer gedaan. Bij mij was het niet zo dat ik er last van had, maar hij wel. Ook al was het hartstikke uit, hij kreeg doordat we seks hadden blijkbaar weer hoop dat het weer aan zou gaan. Toen ik seks had gehad met iemand anders voelde hij zich daarom gekwetst en werd hij super boos op mij. Ik zou het dus afraden, meestal gaat het toch fout.

Bedankt dames, inmiddels heb ik nog geen besluit genomen. Maar het ligt ook nog erg gevoelig. Mischien moet er tijd overheen komen en weet ik dan waar ik aan toe ben!

Ik ben het met de rest eens. Heel slecht idee haha, het is niet voor niets uit.

Zeker slecht idee, maar het ligt ook wel aan het moment en aan de verleidingen. Gouden tip: zorg ervoor dat je niet in die verleiding komt en probeer hem te negeren. ( is niet makkelijk I know :upside_down_face: )

Nouja, ik heb dit wel gedaan.
Althans, hij zei dat hij twijfelde aan onze relatie, en dat hij wat ruimte nodig had. Heb ik hem gegeven, in die tijd hebben we beide nagedacht en zijn we tot de conclusie gekomen dat we er het beste een punt achter konden zetten. Nadat we dit besproken hadden hebben we nog wel seks gehad, omdat we er zin in hadden. Weet niet of dit nou echt slim was ofzo, maar ik merk niet echt de gevolgen. Moet er wel bij zeggen dat mijn verliefde gevoelens al sterk waren afgenomen.