seks speeltjes

Hallo allemaal,

Ik heb nu 15 maanden een vriend en wij hebben alle stappen al gedaan.
Ik vroeg me af of jullie nog manieren hebben/weten waardoor de seks nog leuker kan worden. Hebben jullie ervaring of tips, dat hoor ik het graag!
Handboeien hebben we trouwens weleens gebruikt

Groetjes! :couplekiss_man_woman:

Ik niet
Heb dat niet nodig :slightly_smiling_face:
maar je kan het áltijd uitproberen (of ga naar een sexshop?..)

Geen ervaring, sorry.

Gewoon wat uitproberen, het is bij iedereen anders.

Ik heb geen ervaring, al ben ik wel van plan om een vibrator aan te schaffen. Gewoon omdat het me leuk lijkt en ook mijn vriend vindt het niet erg om te experimenteren.

Heb ook van een stel gehoord dat ze het erg leuk vonden om te gebruiken tijdens de seks.

oke dank jullie wel! Ik vind het opzich ook wel lastig om over zoiets te beginnen tegen hem, bang dat hij denkt dat hij het niet goed doet, terwijl dat absoluut niet zo is.

Ik voelde er niks van, van die vibrerende ring… Mij leek die play-o gel of iets dergelijks altijd wel wat, maar nu is’t uit. :wink:

Mijn vriend heeft onlangs een vibrator voor me gekocht van durex, het was meer als grapje.
Maar af en toe wordt die wel eens gebruikt en het is best fijn, een beetje experimenteren kan heus geen kwaad

Ik vind sex speeltjes best beledigend tijdens de seks… (béhalve als jullie het beide willen…?)
ik stelde het voor aan mijn vriend (als grapje), en toen zei hij: ‘‘heb je niet genoeg aan mij?.. doe ik het niet goed?’’ hij werd echt heel onzeker.


inderdaad. ik heb het ook wel eens gezegd, en kreeg toen precies te dezelfde reactie.

Ik vind seksspeeltjes…grappig. In de negatieve zin ervan. Ik krijg er een beetje een triest beeld bij, no offense.

Vind het vooral apart als je al een vriend hebt. Kom op, je zit nog in het begin van je seksleven, er is nog genoeg te ontdekken. Ik denk dan altijd dat je niet genoeg hebt aan je vriend, alsof de seks zelf niet genoeg voldoening geeft ofzo. Nah, vind het meer iets voor inspiratieloze stelletjes die uitgebrand zijn. Nee, zelfs dan niet eens eigenlijk. Laat ik het erop houden dat ik genoeg heb aan mijn vriend.

(lichte) SM? :smirk:
Kan best een optie zijn als je wat nieuws wilt.

Dat vind ik wel erg plat gezegd. Er zijn echt ontzettend veel stellen die vibrators gebruiken als extra stimulatie of er fijn mee te experimenteren. Dat betekent verder helemaal niet dat de jongen niet goed genoeg is, maar zo breng je (nog) meer variatie in je seksleven.
Het heeft verder niet veel te maken met: “Ik heb een vriend, en als ik een seks speeltje gebruik, betekent dat, dat ik aan hem niet genoeg heb.” En zolang de jongen in kwestie er gene problemen mee heeft en het ook ‘leuk’ vindt om er mee te spelen is er toch verder niks aan de hand?

Ik vind het gewoon raar dat er tijdens de seks tussen jou en je vriend een elektrisch apparaatje aan te pas moet komen. Bovendien kunnen twee lichamen elkaar voldoende genot verschaffen, daarom vind ik die dingen overbodig en apart.

In mijn ogen voegt zo’n elektrische trilpaal niks geils toe aan de seks, eerder iets lachwekkends. Kom op, je gaat toch geen attributen gebruiken om jezelf te masturberen/penetreren? Ik vind het persoonlijk gewoon heel sneu en ordinairs, to be honest.

Daar verschillen wij dan in mening.

Sorry, maar ik vind dit wel erg kort door de bocht. Seks is voor iedereen anders en waar iemand wel of niet van geniet is erg persoonlijk. Hoe twee mensen die het bed delen hun seksuele relatie invullen is aan hen, en hen alleen. Ik vind daarom niet dat jij het recht hebt om zomaar te zeggen dat zij “genoeg aan elkaar moeten hebben” of dat seksspeeltjes “sneu en ordinair” zijn. Naar mijn idee is seks net zo goed een soort ‘spel’ als het bedrijven van liefde. Die twee dingen kunnen samen gaan, you know. And everybody is entitled to play it the way they want it. Wil je intiem, plain en zacht, fine, go ahead. Maar ga dan niet iedereen die het anders wil doen afschilderen alsof ze niet genoeg hebben aan elkaar of ordinair of sneu zijn.

Jij verpest echt elk sekstopic waar je het niet mee eens bent :pensive: waarom?
Niet iedereen vind hetzelfde leuk.

Zoveel bekeken maar zo weinig antwoorden :’)
Anyhoe, ik heb ook geen antwoord voor je want ik heb nog nooit zoiets gebruikt.