Scriptiestress, tentamentroubles en deadlinedrama's

Voor iedereen, die net zoals ik op dit moment, zo achter haar laptop zit, is er nu het Scriptiestress, tentamentroubles en deadlinedrama’s’-topic’ :grinning:

Dus dat.
Ik probeer wanhopig de 12.00 deadline van morgen te halen voor m’n scriptie.

HAHAHA dat gifje!

deadline van morgen :astonished:
Ik maak me al druk om deadlines van 9 april :grinning_face_with_smiling_eyes: Ik ben gewoon niet die op het laatste moment kan beginnen en alles haalt *jammer genoeg*

aaah mooi topic dit :slightly_smiling_face: heb zelf momenteel geen deadlines ofzo, wel tentamens volgende week…

morgen weer toetsweek, stress
maar gelukkig tellen examens ook voor 50 % mee voor je eindcijfer

Morgen laatste dagje van mijn proefwerkweek. Kan mezelf er alleen niet toe zetten op de een of andere manier.

De laatste dag ben je altijd geslooopt ja. Pfoe

Hahaha nee meh ik ben niet eens te laat begonnen, ik kan dat ook niet :stuck_out_tongue:
Maar moest ineens van onderwerp veranderen. Gelukkig is het pas een opzet, maar toch een beetje stress ervan haha

Volgende week tentamenweek. Bij de meeste vakken moet je alle stof van de afgelopen drie jaar weten en ik moet nog superveel doen. Zit nu al te stressen. Gelukkig zit er nog een weekend tussen.
Ik moet echt drie hoofdstukken bio leren vandaag anders komt mijn planning niet uit haha. Heb nu bijna een hoofdstuk gedaan en kan wie is de mol echt niet missen. Dat wordt tot laat doorwerken vandaag.

Ik ben echt blij dat mijn profielwerkstuk vorige week is afgerond. Ik had hem net op tijd af en heb uiteindelijk een 9 gekregen :slightly_smiling_face:

Echt, he. Ik haal het ook gewoon nooit meer, veel te veel om nu nog allemaal te leren. Gelukkig zijn het geen SE’s, die heb ik deze pww al gehad en zeer goed punt, dus van mezelf mag ik wel een slecht puntje voor morgen.

Morgen pw Grieks. Misschien wat minder belangrijk dan tentamens of scripties maar poeh poeh wat een hel.

Ben zo blij dat ik niet af hoef te studeren met een scriptie! Bij ons is het 1 grote chaos met afstuderen omdat wij proefkonijnen zijn… Awesome… Veel deadlines en tentamens coming up dus wel een klein beetje stress.
Kan zo moeilijk nog motivatie vinden voor de laatste maanden pff

Morgen het laatste tentamen van de tentamenweek… Statistiek :flushed:

Leuk hè, scripties? :grinning:
Mijn motivatie is heel ver te zoeken en ik kan er gewoon niet goed voor zitten. Eigenlijk had het hele eerste hoofdstuk al af moeten zijn (wat ik achteraf pas hoorde, want naar mijn weten hadden we geen deadlines), maargoed, zo ver ben ik dus nog lang niet. Ondertussen begin ik hem steeds meer te stressen, want juni komt steeds dichterbij en juist als ik stress heb, doe ik niets anders dan slapen, series kijken en andere nutteloze dingen die ik niet zou moeten doen.
Yay voor deze geweldige periode.

Haha nou blij dat ik niet de enige ben met stress
maar aaaaaaarhgadgasgdgfdsdfgg!@#$% het moet nu bijna af zijn

Maandag (en de maandag erop) eindpresentatie van mijn 30-weken stageperiode in het derde jaar. me so scareddddddd

Volgende week tentamens en ik heb nu al een mental breakdown van al het leren.

Ik moet uiterlijk vandaag een vervangende opdracht inleveren maar dat heb ik natuurlijk zo lang uitgesteld dat ik het eh, nu nog moet doen.

Dinsdag het moeilijkste tentamen van mijn leven. Ergste is dat het maar 20% telt, maar wel bepalend kan zijn of ik doorga of niet. Nu studeer ik sowieso wel af, maar of ik volgend jaar mijn master kan doen hangt vrijwel volledig van het cijfer van die toets af. Ik loop ook te erg achter, ik moet 7 hoofdstukken leren en ik ben nu halverwege hoofdstuk 2… schrale troost… de rest doet het nog slechter :stuck_out_tongue:

Oh dit topic past goed bij mij helaas :’)

Volgende week tentamenweek, heb echt heel veel stress. Moet zoveel en ook veel verschillende dingen leren, wat natuurlijk allemaal heel gemakkelijk door elkaar te halen is zucht…
Deadline van maandag gelukkig al gehaald…vrijdag nog een deadline en ben nog niet begonnen