[Script?] No ordinary life

Heey,

Ik had een ander topic, dat was een verhaal maar ik heb besloten dat ik er een film of iets anders van wil maken: vandaar dit topic. Dat vorige verhaal heette Twelven, ik heb het nu no ordinary life genoemd omdat dat er beter bij past. Ik wist niet zeker of dit bij de “schrijfsels” of bij de “media, film en muziek” hoorde, dus had ik er maar voor gekozen om het hierbij te plaatsen. Geef het a.u.b. aan als je liever hebt of vindt dat dit bij “media, film en muziek” hoort!

Het gaat over Britney (Brit), ze is een doodnormaal meisje met een doodnormaal leven: tenminste dat dénkt ze. Als haar vader vermist raakt en haar beste vriendin rare dingen zegt zoals: ik ben niet zoals jou Brit, ik ben wát anders, begint ze te bedenken dat er meer is dan alleen de mensheid. Ze vindt het stom van zichzelf dat ze dit soort dingen bedenkt, maar aan de andere kant geeft ze zichzelf gelijk.

Ik hoop dat jullie dit leuk zullen vinden en me een hoop tips en tops geven :wink:
xxx milou

Klinkt leuk! En als je ooit nog een actrice nodig hebt voor een van de rollen… :grinning_face_with_smiling_eyes:

hahaha ik zal je in men hoofd houden :wink:

Hahah :wink:

[size=3]Scene (hoofdstuk) 1: Ik ben een mooi boek over vampiers aan het lezen in mijn fluoriserend oranje vleermuisshirt, als mam me roept. ‘Brit kom eens naar binnen, we moeten je iets vertellen’, zegt mijn moeder met lange blonde haren en geen enkel rimpeltje. Vandaag heeft ze een jurk aan met het alfabet erop, deze heeft ze zelf gemaakt. ‘Wat is er mam?’, vraag ik haar. ‘Wij gaan verhuizen naar Schotland’, zegt mijn moeder voorzichtig. ‘Wij gaan wat!...ik ga dus niet mee, ik wil mijn vrienden hier niet kwijt mam en wij hebben het hier toch hartstikke goed!’, zeg ik boos. ‘Ik weet het schat maar ik ga daar heen voor mij werk, ik kan daar wel een eigen kleding winkel beginnen en hier niet zoals je weet.’ ‘Maar mam, dan heeft pap geen werk.’ ‘Schat je vader verhuist niet mee, hij gaat rondreizen door Italië en komt dan na een halfjaar weer terug naar ons.’ ‘Pap gaat niet mee?!’, roep ik woedend. Ik ben het zat dat ze me altijd alles bevelen en dat ik niks zelf mag kiezen. Ik stamp de trap op, naar mijn kamertje. Het is een hele kleine kamer met een raam met uitzicht op de achtertuin, een oud bureau dat nog van mijn moeder is geweest en een kleine kledingkast. En dan heb k het nog niet eens over mijn bed, het is klein en gemaakt van donker hout, zeker ook van mijn moeder geweest, en ik moet altijd als ik ga slapen mijn benen intrekken want anders pas ik er niet in. ‘Oké áls we gaan verhuizen zou ik best wel een nieuwe kamer willen, eentje die veel groter is dan deze en met veel kleuren.’ ‘Brit eten!’, roept mam van beneden. ‘Kom eraan’, roep ik, nog steeds boos, terug. Waarom gaat pap eigenlijk niet mee? Snel sprint ik naar beneden. ‘Mam, waarom gaat pap niet mee?’, vraag ik haar. ‘Omdat je vader en ik een soort van relatie problemen hebben en dan is het goed dat hij even er tussenuit gaat’, antwoord ze met een zucht. ‘En hoe gaan we de taal leren spreken’, vraag ik me hardop af. ‘Schots is bijna hetzelfde als Engels en omdat we uit Amerika komen moet dat toch niet een heel groot probleem zijn toch’, antwoord mijn moeder weer. Mijn vader zit stilletjes aan tafel en wacht tot mijn moeder de borden vol schept. ‘Oké we kunnen gaan eten, Britney kom je ook aan tafel zitten?’, vraagt mam. ‘Tuurlijk en noem me niet meer zo, gewoon Brit oké’, zeg ik verontwaardigd. Dan gaan we eten en terwijl we eten word er niet meer gepraat.

Je hoeft niet steeds na ‘blablabla.’ , zegt. Je hoeft die komma niet te plaatsen daar, dat doe je tussen de aanhalingen tekens. En je zet tussen de ‘’ altijd een punt, komma, uitroep teken of vragenteken etc. :’)

Oke bedankt

https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=e7ozGsP-86t59M&tbnid=lwSrHMtwERfnfM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.msxlabs.org%2Fforum%2Funlulerin-fotograflari%2F447461-selena-gomez-resimleri.html&ei=kcQ1UqOhJcPZtAaov4DYBA&bvm=bv.52164340,d.Yms&psig=AFQjCNH40jrvbhAaNJhooAJ_5ka25Ku0Rg&ust=1379341765834658

dit is Brit(ney)

https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=czy9lDT59ZUOxM&tbnid=1cg5cDIqRdKaQM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.hollywoodreporter.com%2Ffash-track%2Fthe-hunger-games-elizabeth-banks-team-peeta-gale-302855&ei=1cQ1UuRQwpe0BrK0geAL&bvm=bv.52164340,d.Yms&psig=AFQjCNFpj1PQPJDn4ZjhpCJBvEBb1TRH_A&ust=1379341906612918

dit is de moeder van Brit

https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=PJ5c2uJ6LLaviM&tbnid=qaU3xoiBy0DcoM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fdisneystarfacts.wordpress.com%2F2010%2F03%2F22%2Fliam-hemsworth-the-last-song-photoshoot%2F23591_387845188136_104617043136_3852021_1304961_n%2F&ei=msU1UuSBAobItAbx5YCoCw&bvm=bv.52164340,d.Yms&psig=AFQjCNE7krCs1-FAbCvoHJyy_UFxp7-9aw&ust=1379342080685254

dit is de vader van brit

Zijn jullie het er mee eens?

Ik zie de foto’s niet :s

o, dan weet k nie hoe het moet… :frowning_face:

sorry sorry sorry

kan iemand me helpen :flushed:

Uplouden via tinypic :’)

En weet je al of het een script wordt of gewoon een verhaal? Want als het een script is moet je het ook zo schrijven natuurlijk :wink:

INT. KAMER VAN BRIT - AVOND

MOEDER VAN BRIT
BRIT, KOM EENS NAAR BENEDEN! WE MOETEN JE IETS VERTELLEN!

INT. WOONKAMER - VERDER

BRIT
WAT IS ER, MAM?

Enzovoort :slightly_smiling_face:

wat betekent dat INT.? Haha en ik weet nie of ik het zo weg ga zetten, dat is zoveel werk :wink:

Als je niet weet hoe je een script maakt en je er ook geen zin in hebt, heeft het geen zin om dit een script te noemen of überhaupt een nieuw topic hiervoor aan te maken als het eigenlijk alsnog een verhaal is.

Laat maar zitten, k zal t wel ff in word uit werken en daarna kijken of ik het nog ooit hierop zal zetten…