Scream Queens

Hi! Ik zelf ben de laatste tijd echt obsessed met deze serie en na wat rond zoeken kwam ik erachter dat er nog geen topics over zijn, dus leek het me leuk om een officieel topic hiervoor te openen. Zijn er nog meer mensen die deze serie kijken?


[b][u]Plot[/u][/b] [i]The first season focuses on the Kappa Kappa Tau sorority at Wallace University, led by Chanel Oberlin (Emma Roberts), that is threatened by Dean Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis); leading to events that reignite a 20-year old murder mystery, with the reemergence of the Red Devil serial killer, who begins targeting the sorority members.[/i]

Genres: Comedy en Horror (alhoewel het totaal niet eng is).


http://vignette3.wikia.nocookie.net/scream-queens/images/9/94/Newheader.JPG/revision/latest/scale-to-width-down/669?cb=20150612204317

Ja, ik kijk het! Ik vind het echt zo droog, maar wel leuk. Moet alleen de aflevering van vandaag nog kijken.

Ja, haha. Het is zo droog en kut en daarom juist leuk. Ik mis deaf Taylor Swift tho :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ik volg het ook, maar ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik er van vindt. Soms vind ik het echt grappig, maar soms ook echt totaaaal niet. Ik blijf het nog even volgen totdat ik eruit ben haha.

Ik vind het wel grappig, maar weet nou niet of ik het écht leuk vind. Beetje flauwe humor…

Ik vind het echt vreselijk slecht, maar toch blijf ik kijken :’) Ik wil ook gewoon weten wie er allemaal achter The Red Devil zit en ik kijk het met iemand. Maar verder is het niet bepaald mijn humor (alhoewel ik ergens denk dat ik ook blijf kijken juist omdat het zo slecht is :cold_sweat: )

Ik vind het niet bepaald goed geschreven maar het is gewoon zo flauw en droog dat ik het daardoor echt grappig vind.

Ik blijf vooral kijken omdat ik benieuwd ben naar dat hele Red Devil gebeuren en ook omdat Emma Roberts een van mijn favoriete actrices is en ik haar echt leuk vind als Chanel.

Het is expres zo ontzettend slecht geschreven met flauwe humor, omdat het aantrekt. Dat is net zoals met de Scary Movies, dat blijft ook iedereen kijken juist omdat het eigenlijk nergens op slaat ;p

Ik heb hier 1 aflevering van gezien, maar toen had ik echt al wel het gevoel alsof ik er genoeg van gezien had :’). Misschien dat ik het als ik echt tijd te veel heb nog een kans geef.

Het is heel apart inderdaad. Weet nog niet precies of ik het leuk moet vinden of niet.

Ik heb gister de helft van de eerste aflevering gezien, maar ik vond het niet heel geweldig. Ik denk dat ik even wacht tot ik wat minder series heb te kijken & probeer het daarna nog een keer. Het lijk me wel leuk trouwens :slightly_smiling_face:

Dit had ik niet verwacht! (einde van de laatste aflevering)