Scooter: Piaggio Zip

Ik heb overal op internet gekeken maar ik kan gewoon niks vinden. Weet iemand hier misschien een site met veel keuze uit zadels voor een piaggio zip.
Ook zat ik met nog een vraag over de zip, ik kan nergens lezen of er verschillende modellen zijn kwa of het 1 of 2 persoons is, soms zie ik wel is een paar zipjes bij elkaar staan en dan is het ene zadel langer dan de ander. Ik hoop dat iemand hier me wat duidelijkheid kan geven.

Alvast bedankt :slightly_smiling_face:

Geen idee, upje dus maar!

Ga eens langs een winkel :slightly_smiling_face:?

Ik ben vandaag langs geweest bij een paar winkels, alleen ben ik nu een beetje verward, bij de een werd gezegd het kan bij de ander het kan niet. Ik hoop dat er mensen hier zijn die misschien zelf een zip hebben of hebben gehad. Want nu ben ik niet echt verder gekomen.

Wij hebben 15 jaar een zip gehad, en ik kan je zeggen: echt uitstekende kwaliteit :slightly_smiling_face: Na 15 jaar zag hij er nog steeds als nieuw uit, ik heb hem helaas kapotgereden maar anders was hij nog altijd prima…

Anyway, antwoord op je vraag: volgens mij is er maar één soort zadel, nl. voor twee personen.

Oh: ga trouwens naar een winkel die gespecialiseerd is in Piaggio of Vespa! Bij ons om de hoek was er vroeger een winkel die uitsluitend Piaggio’s en Vespa’s verkocht en zij wisten dan ook echt alles over de modellen. Je gaat beter naar zo’n winkel dan naar een scooterwinkel waar ze 100 merken verkopen.

@VintageROCKS

Heel erg bedankt voor je antwoord en de tip! :slightly_smiling_face: