scooter & helm issues met hem.

heey allemaal,
alvast sorry als dit bij het verkeerde topic staat enzo :wink:

ik heb dus een paar probleempjes
binnenkort ga ik dus afspreken met een jongen, en hij komt me ophalen met de scooter. dat is dus al het eerste ding, ik heb nog nooit achterop de scooter gezeten dus ik zou ik niet weten waaraan ik me vast moet houden enzo en hoe ik moet gaan zitten enzo :blush:
tweede ding is dat ik een helm op moet. maar dit kan dus kei genant worden want ik heb serieus een kei groot hoofd (ik heb serieus maat 60 ofzo) en ik ben heel bang dat wanneer hij me dan een helm geeft dat het niet eens op me hoofd past …

iemand verstand of iemand die me kan helpen? :slightly_smiling_face:

Ontspan, geniet en wees jezelf. Waarschijnlijk is hij ook een beetje zenuwachtig maar laat het allemaal over je heen komen.

Niet te druk maken om die helm, waarschijnlijk past die wel. Wat hierboven ook al word gezegt laat het over je heen komen! En veel plezier alvast.

dankjewel :blush::blush:

Slinger je been over de buddyseat als hij al zit. pak zijn jas vast voor wat stabiliteit bij het opstappen. Pak hem voordat jullie wegrijden even heel stevig vast met je armen om zijn romp en knijp heel hard. Als geintje… en laat daarna los maar hou hem wel om zn romp vast… zo zouik dat doen denk ik:P

Gewoon zeggen, heb je direct iets om over te praten :grinning: