Schrijfdossier redigeren/nakijken

Hoi hoi,

Voor mijn opleiding journalistiek op de Hogeschool Utrecht heb ik een schrijfdossier moeten maken. Dit is een dossier met verschillende journalistieke producten die ik volgende week moet inleveren. Nu heb ik het hele dossier af, maar wil ik het graag laten redigeren/nakijken. We mogen namelijk maar 18 fouten in het hele dossier maken. Ik ben tweetalig opgegroeid waardoor ik vaak in de war raak en taalfouten maak. Dit is tegenwoordig veel minder, maar ik zie vaak genoeg nog steeds mijn eigen fouten niet in. Wij worden zelfs door ons docent aanbevolen om het na te laten kijken, dus vandaar :’)

Het enige is, is dat het dossier zo’n 6000 woorden bevat. Dit zijn 2x korte nieuwtjes voor tijdschriften, 2x een necrologie, 2x een column, 2x een rubriek en 2x een recensie.

Is er iemand die toevallig nakijkenleuk vind en dit voor mij zou willen doen? Het liefst stuur ik het document dan naar je e-mail, omdat hij wat lang is. Ik hoor het graag. :slightly_smiling_face:

Ik zou het wel willen nakijken! :slightly_smiling_face:

^ik heb je een vriendschapsverzoek gestuurd maar kan je geen berichtje sturen :frowning_face:

Ik heb jou als het goed is een berichtje gestuurd!

Even nog een keer dit topic omhoog halen.

Ik heb nu nog twee artikelen die nagekeken moeten worden. Meestal vraag ik dit soort dingen nooit online, maar de persoon die meestal mijn artikelen nakijkt is op vakantie.

Zij moeten voor morgen even gecheckt worden. Heeft iemand toevallig even tijd?

Ja hoor, stuur maar :slightly_smiling_face: