Schraal en niks helpt

Hee!

Ik heb al hele tijd last van schrale huid vooral met dit weer enzo. Nu heb ik al vaker dingen geprobeerd om me huid vet te houden maar het werkt niet. Ik heb ook dagcreme maar dat werkt ook voor geen meter. Ik gebruik geen cremes door elkaar ofzo, scrub 1 a 2 keer per week etc. etc. ik doe dus niets teveel… en toch blijft ie zo schraal! Weten jullie een lekker productje wat ik kan kopen zodat het wat zachter word? Want ik ga straks toch naar de stad en ik word er zo gek van…!

xxx

niet meer scrubben. en vette goeie vettedagcreme kopen

Same

Scrubben kan je wel blijven doen, maar misschien dat de scrub die je nu hebt niet goed is voor je huid.

Bij de Tuinen en The Body shop heb je goede dag- en nachtcrèmes en goede scrubs. Koop wel het goede spul voor jouw type huid!

Vochtinbrengende cremes gebruiken of 's nachts gewoon een dikke laag Nivea op je gezicht smeren.

Ik heb zo’n potje van Cocoabutter. Het ruikt heel lekker en ik heb soms last van schrale plekken op mn handen en het helpt best goed! (in ieder geval beter dan andere dingen die ik heb geprobeerd :stuck_out_tongue:)

Van dit merk:
http://www.etbrowne.com/images/logo_cbf.jpg

Daar had ik ook last van! Maar ik gebruik nu dit:

http://www.westons.com/acatalog/vas468y.jpg

(Ik had het trouwens schraal in mijn gezicht) En dit is geloof ik niet echt voor je gezicht ofzo maar ik heb het gewoon gebruikt en als je het dan een paar dagen doorsmeert - 's ochtends een beetje op de schrale plekken en 's avonds een dikke laag - dan is het heel snel weer weg! Bij mij wel dus in ieder geval :wink: Maar ik weet niet of het weer terug komt als je stopt met smeren? Ik hoop het niet in ieder geval :astonished: Mijn moeder had dit trouwens gekocht voor mijn zusje want die heeft exceem maar die gebruikt het nu niet meer :wink:

hmm misschien es 1 keertje een DUNNEDUNNEDUNNE laag vaseline gebruiken? maar dan wel van dat ECHTE petroleum spul.

xx