schoonhiedsspecialtist

haaalo
ik heb best wel mee eters enzo die ik niet zelf kan weg halen. (en het ziet er best vies uit) dus ik wilde naar de schoonheidsspecialiste maar ik heb daar helemaal geen ervaring mee.
weet iemand hoe dat gaat? en doet het zeer?

Heey,
Ik ga naar de schoonheidsspecialiste sinds begin dit jaar geloof ik. Ik had last van puisten en mee-eters, en ik moet zeggen dat mijn gezicht stukken verbeterd is. (Het is nu wel zo dat ik met de pil begonnen ben, waardoor de acné is verergerd, maar hopelijk gaat dat wel nog over.)
Wat ik wel moet zeggen is dat het inderdaad behoorlijk pijn kan doen. Vaak ga ik er met tegenzin heen, maar omdat het wel werkt, heb ik het ervoor over.
Als ik jou was zou ik gewoon een keertje naar de schoonheidsspecialiste gaan, zij kan je vertellen of het nodig is enz. Het heeft mij erg geholpen! Veel succes. :slightly_smiling_face:

Een behandeling kan pijn doen ja, ligt er maar net aan waar je mee eters hebt en hoe ze deze verwijderd.
Maar meestal krijg je eerst een peeling, daarna een maskertje en dán verwijderen ze pas de mee eters. Dan zijn je andere poriën ook schoon.

Ik ga binnenkort ook! Heb een cadeaubon gehad van mn vriendje…

Welke behandeling zal ik nemen?
Trendy: ¤ 38,00 +/- 60 min.
Reiniging
Stoom + dieptereiniging
Onzuiverheden verwijderen
Wenkbrauwen modelleren
Massage
Masker
Crème

Relax : ¤ 45,00 +/- 90 min
Volledige reiniging met stoom
Wenkbrauwen modelleren
Massage van 10 min. met Hotstone op gelaat (totaal 30 min.)
Serum op huidtype
Masker met eye draininig mask
Dag/nacht crème

de bovenste zou ik doen. ookal is massage chil =p
maar hoe zeer zegmaar? sorry ik ben best wel bang enzo…
voelt het als een prik?

mijn moeder is schoonheidsspecialsite maar ik heb geen idee hoe het er aan toe gaat, als je zelf in de stoel zit is het toch wel anders!

Het zal wel voor iedereen anders zijn, en het ligt er ook wel aan waar je mee-eters/puistjes zitten. Bij mij zijn de kaak, kin, neus en dicht bij de ogen heel gevoelig. Bij mij doet ze eerst met een naaldje prikken, dan alles eruitknijpen, dat laatste kan behoorlijk pijn doen. Ik wil je niet bang maken ofzo, maar dat is gewoon hoe ik het ervaar. Ik denk dan altijd maar aan het spreekwoord: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Het kan goed dat het bij jou veel minder pijn doet, het ligt er maar net aan waar je de acné/mee-eters hebt zitten en of je gevoelig bent.