School is net the Playboy Mansion!

http://data.whicdn.com/images/13711921/tumblr_lpkyyemeV21r0ybqio1_500_large.jpg

Ik heb dus echt het gevoel dat mijn school in één grote orgie verandert. Iedereen gaat met elkaar, en heeft maar seks met jan en alleman. De relaties duren ongeveer 3 dagen als het niet minder is, en dan gaan de verhalen over ‘zijn lul’ de hele school door. Eerst viel het me niet zo heel erg op, maar nu reist het echt de pan uit. Is dit ook bij jullie op school? Zo ja, wat vind je er van?

Ik heb trouwens op google gezocht of er al zo’n topic bestond, maar ik kreeg alleen maar links naar gratis porno met meisjes in schooluniform. :dry:

Dat is bij mij op school ook zo maar dat moeten ze lekker voor zichzelf weten vind ik, mij boeit het niet zo.

Bij mij is dit niet zo

Bij mij op school is dat niet zo, misschien komt dat omdat ik in het oosten woon, ik hoor hier dat soort dingen sowieso minder. Maar ik vind het inderdaad ook raar, sletterig en gewoon absurd.

Ja precies. Ik maak me er ook niet druk om, maar ik verbaas me gewoon iedere keer weer. De drama’s zijn op zich wel amusant inderdaad.

Bij mij op school niet. Een oude vriendin van me zit altijd met zo’n groep die hetzelfde doet. Iedereen doet het met iedereen etc etc. Nou had er dus een chlamidia en nu heeft iedereen het. Ik had het niet meer, ging helemaal stuk. Heb ruzie gehad met die vriendin toen omdat ze me constant liet vallen voor die groep.

Nauty (derde onderbroek/bikini)?

En ik merk dit niet, ook niet bij mij vriendengroep. Heb het eigenlijk nooit ergens gezien, hoewel ik me nu wel een vriendin kan bedenken die een beetje dit heeft, maar nog niet echt erg.

Daar heb ik dus écht geen last van. Er zijn wel veel stelletjes bij mij op school de laatste tijd, maar die hebben ook echt lang met elkaar.

Bij ons ging er een keer een herpes-verhaal rond. Toen hebben we er een uur lang met de wiskunde docent over gepraat.

Volgens mij staat er Beauty :wink:

Ik zit niet meer op de middelbare (nu eigenlijk op een jongensschool), daar heb je alleen maar jongens tussen de 16-40 ofzo. Dus naja dan hoor je er ook niet zo veel van xD

Bij mij tegenwoordig ook… elke week hoor ik wel ‘die heeft die gepijpt’ e.d. -.-

ughhh same bij mij, kan niet wachten tot ik naar HBO ga en van deze kinderen af ben

Heel eerlijk gezegd denk ik dat het daar vaak nog erger is hoor :stuck_out_tongue:.

ben ik blij op een christelijke school te hebben gezeten
daar was het niet zo :wink:

Ik moest erg lachen om de titel. Maar bij mij op school valt het nog mee

Bij mij op school zijn er wel sletten maar dat wordt nou niet als leuk gezien hoor, er wordt dan ontzettend over je gepraat. En voor van alles uitgemaakt dus je kan beter geen slet zikn bij mij op school :’)

bij ons op school is er ook een vriendengroep en iedereen doet het met iedereen. ze gingen ook met zn allen op vakantie en toen hadden dus ook echt superveel mensen seks met elkaar gehad :’). moeten ze lekker zelf weten. ik ben zeer tevreden met mijn eigen vriend al bijna 9 maanden!
maar ik moet zeggen dat dit ook aan de leeftijd ligt hoor. iedereen is nu zo’n beetje wel ontmaagd en ja, dan is de stap naar seks met een ander kleiner dan wanneer je nog ontmaagd moet worden.

Uh nee niet echt.
Bij mij is ongeveer 60% moslim en de meeste zijn, voor zover ik weet, wel goede moslims dus die zullen dat niet snel doen.
Er zitten wel een paar sletjes op, voornamelijk Nederlandse meisjes.