Schoenen voor horeca

Wat zijn nou écht die týpische horecaschoenen? Ik heb er een keer een plaatje van gezien, maar ben het kwijt en op internet kom ik ook niet veel verder, eerlijk gezegd.
In januari ga ik namelijk 5 maanden op stage en werk ik fulltime in 'n sterrenhotel, vandaar dat ik écht nette, zwarte schoenen moet hebben.
Iemand een idee ?

Die heb ik ook. Maar daar heb ik vorige week op gewerkt, moest 13 uur werken en ik trok het niet meer. Dus vandaar dat ik nu op zoek ga naar platte schoenen, haha.

Ik werk in een restaurant en ik mag bijna helemaal zelf weten welke schoenen, geen naaldhakken natuurlijk en geen open schoenen. Ook geen ballerina’s, want als er pizza op valt verbranden m’n poten.

Ik draag meestal vans, mijn zwarte of rode.

Ja, dat mocht ik in het restaurant waar ik in de vakantie werkte ook, gewoon zelf weten. Maar in 'n 5sterren hotel niet :"DD.

Ik moet ook zwarte, nette schoenen aan. Ik draag altijd ballerina’s of laarzen, dat zie je toch niet, want de broek valt er overheen :stuck_out_tongue:

nette schoen,het maakt niet veel uit als maar nette schoentjes waren.

http://www.bedrijfs-kleding.nl/horeca-bedrijfskleding-schoeisel-c-21_552.html?gclid=CPftsbWf8bMCFebLtAodTWgAqw&osCsid=ov2e3gukjve4ghd3apjbkcqoo2
Dit? Die zijn wel erg oncharmant vind ik haha.

Ja, inderdaad. Maar ik denk dat ze wel wat lekkerder zitten na 13 uur werken.

http://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-dames/home-dames-schoenen/00003000958931/Comfort%20pump%20%20(breedte%20G).prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-dames/home-dames-schoenen/home-dames-schoenen-comfort
Zoiets

Wij moeten allemaal verplicht deze extreem lelijke schoenen aan:

Niet aan te raden, want ze zijn dus niet erg charmant en lopen absoluut niet lekker…

Edit: Haha, die hierboven dus

Ga voor goeie stevige schoenen ! Ik werk zelf in de horeca en je weet veel lopen HEEL veel lopen dus met stevige schoenen krijg je minder snel last van je voeten !

Ik heb schoenen van de van haren , lijken net oma klompies maar ze lopen heerlijk ! Zijn van leer en zijn niet heel erg duur !

http://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-dames/home-dames-schoenen.cat

Wij moeten deze ook. Ik vind ze wel lekker lopen. Je moet wel de goede maat hebben en ze goed inlopen. Ze zijn van Van Haren trouwens. Merk heet Medicus geloof ik.

werk je toevallig bij mise en place?

haha, ik heb ze ook, eerste paar keren waren lijden, nu lopen ze prima.

Ik werk ook in een restaurant en heb gewoon altijd zwarte (nette) ballerina’s aan, vinden ze prima :")

Ik moest gewoon zwarte gympen aan. Hakken echt een NO GO. Ik werkte in een Griek voor een aantal jaar en ik kan toch echt geen 6 borden dragen en uitserveren op hakken.

Hehe, goed geraden!
Werk er nu bijna een jaar maar vind het nog steeds verschrikkelijk als ik langer dan 5 uur moet. :cold_sweat:

Ik werk ook in de horeca en ik draag deze schoenen, ik heb ze wel even moeten inlopen, maar nu lopen ze echt perfect!

ah die zijn echt leuk.