schaamhaar scheren, tips !! help me plz

Hoiii

ik ga naar italie met de vakantie :grinning: maar ik ga daar ook zwemmen, en ik moet dus me schaamhaar scheren, maar ik krijg daar altijd zo last van, de laatste keer had ik er zo’n 6 weken echt last van… heeft iemand tips om te scheren? ik kan het ook laten harsen, want me moeder is schoonheidsspecialist maar dat lijkt me zo pijnlijk, of is het dat wel waard?

Dus ik zou graag tips/adviezen willen, bv hoe je je het best kan scheren, 's ochtends of 's avonds? nog iets erop smeren? of dus laten harsen door mn moeder?
xx

Als het echt langer is dan een halve cm, eerst knippen en dan scheren (met haargroei mee). Makkelijkste (maar wel pijnlijkst) is laten harsen. Bij sommige mensen blijft het dan 2-3 weken weg, terwijl je vaak om de dag moet scheren. Ik zou gewoon je bikinilijn laten harsen door je moeder, die heeft vast ook advies over wat je erna kunt opsmeren.

Na het scheren (met scheermesje en scheerschuim zonder zeep) zinkzalr op smeren.

Na het scheren (met scheermesje en scheerschuim zonder zeep) zinkzalf op smeren.

altijd scheerschuim gebruiken!! dan gaat het niet zo irriteren. na het scheren even de straal met lauw water sproeien op waar je gescheerd hebt.

harsen is pijnlijk, zeker bij de schaamstreek maar dan ben je er wel een tijdje vanaf… het is maar of je het er voor over hebt. sochtends of savonds scheren maakt niets uit!

ik heb het net aan mn moeder gevraagd, maar ze zegt dat ik het dan vorige week had moeten doen, omdat je soms pusbulten of gwn rode bulten krijgt, en ik ga dinsdag op vakantie, dus geen goed idee…

Hee er is een scheer topic! stel daar je vragen:)

Meen je dat? Hahaha ik dacht altijd dat er stond: Het Sheer Topic, van Ed Sheeran, voor de fans ervan ofzo hahaha.

^HAHAHAAH :grinning_face_with_smiling_eyes:

HAHAHA waarom zou dat ooit bij beauty, health & hair staan HAHAHA

Haha daar heb ik niet eens op gelet :’) Ik vond het al merkwaardig dat het er zo onduidelijk stond en niet gewoon ‘‘Ed Sheeran’’ haha.

Bij de schoonheidsspecialiste kun je het toch ook weg laten laseren?

Idd knippen, scrubben, scheren met voldoende scheergel (en met de haargroei mee!) en weer scrubben. Zo krijg je iig geen ingegroeide haartjes!