Samsung Star of.. Hi?

Ik kan totaal niet kiezen tussen deze twee. Heeft iemand een van de twee en kan wat vertellen erover enzo?

http://www.mobile2go.nl/images/p/image/Samsung/samsung-star.jpg

http://kingtel.nl/images/Hi_Prepay-Messenger_black_front_530x530px.png

ik heb zelf geen ervaring met beiden, maar ik vind die samsung star er wel mooier uitzien. en een vriendin van mij heeft de samsung star, en ze is er heel tevreden over.

Ik zou voor beide niet kiezen omdat iedereen al de star heeft en die andere vind ik eigenlijk niet zo mooi…

En anders toch voor hi.

ik heb de samsung star, en ik vind het een goede telefoon, heel handig!

ik zou de samsung corby met toetsenbord nemen. hij is volgens mij nu in de aanbieding bij de kijkshop voor 80 euro. de samsung star trouwens ook volgens mij.

hahaja ik was er vanmiddag.

ik heb zelf een samsung star maar ik heb de allereerste die heeft meer geheugen dan nu en is alleen black… ik heb hem nu 1 jaar en 4 maanden ofzoww… maar dat doet er nu niet toe!! het klepje waar je baterij achterzit weet je wel die kan ik er zo af gooien als het waren. en als je heb in het begin wil openen moet je heb niet omhoog doen maar vast houden als normaal en dan met je 4 vingers (niet je duim) het klepje naar beneden duwen gwn normal vasthouden. iedereen weet niet hoe hij open moet maarja… als ik jou was zou ik een blackberry doen of die blackberry versie van lg of de samsung corby met toetsenbord die andere als plaatje vind ik persoonlijk niet zo heel erg mooi maar das mijn mening… en je kunt ook gwn de samsung star doen xxx hoop je hebben geholpen

De samsung star qwerty is echt niet goed, ik heb hem nu een half jaar, en ik ben hem heeeeelemaal zat.